Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מטורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר עובד חברת חשמל והוא קיבל תלושים -קניית מחשב נייד לנובו או טושיבה ראוטרים ועוד..

הוא ספציפית קנה/קיבל מחשב לנובו N500 בשקם אלקטריק .

זאת הייתה מתנה לחג...

אגב-הוא אומר שהוא משלם חשמל ואני חושב שלא מי צודק?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעבר לסכום מסויים, הם משלמים (ההטבה היא בערך 1000 שקל בחודש אאל"ט).

אגב - 2300 ש"ח על שנה הם חשבון מטורף? בשנה שעברה היה לי חשבון כזה בחורף על חודשיים :-(.

פורסם
אני מכיר עובד חברת חשמל והוא קיבל תלושים -קניית מחשב נייד לנובו או טושיבה ראוטרים ועוד..

הוא ספציפית קנה/קיבל מחשב לנובו N500 בשקם אלקטריק .

זאת הייתה מתנה לחג...

אגב-הוא אומר שהוא משלם חשמל ואני חושב שלא מי צודק?

תפסיקו כבר לקשקש שטויות בדברים שאין לכם מושג תוך כדי שאתם ניזונים משמועות או החבר שסיפר על שכן.

בכל מקרה, יש לי שכן עובד חברת חשמל, בבדיקה של השעונים, יוצא שהוא מבזבז כמעט פי 3!!

יש לי שכן עובד חברת חשמל שהוא עובד במנופי הפחם בתחנה בחדרה(לא העגורנים במזח, מנופי הקבלה בתחנה) ואחד אחר שעובד בפינוי הגזים מהטורבינות והדודים- אני מבטיח לך ש-90% אחוז מהמשמצים כאן (בינהם אתה) לא הייתם מתחלפים איתם גם לא תמורת החשמל חינם הזה שכולכם בוכים עליו.

עובדי חח"י מקבלים לחג חבילת שי עם ממתקים! לא נייד של לנבו ולא אלפא 159!

חבילת השי שלהם לא שונה מחבילות שי אחרות שנותנים בחברות מקבילות.

לא כל עובד בחח"י הוא מהמשוחתים בצמרת, רובם הגדול, תתפלאו לשמוע, עובד קשה מאוד בשביל המשכורת החודשית!

הכי קל לתפוס שעיר לעזאזל, אף אחד לא בוכה שעובד בכיר באלעל מטיס חינם את המשפחה לחופשה בחו"ל או משפחות של עובדי אגד לא שילמו נסיעות (לא יודע מה היום).

בכל חברה שהיא, ממשלתית או לא, יש מושחתים יותר/פחות וכאלו שרק רוצים להתפרנס ביושר.

צרות עין.

גילוי נאות- אבא שלי עובד חברת חשמל, הוא הגיע למקום מושבו בזכות עצמו ולא בחסד, הוא מרוויח את שכרו בכבוד ואנחנו חונכנו בבית לכבות את האור שיוצאים מהחדר, לחסוך בעבודת הדוד החשמלי/מזגן, לשים מנורות חוסכוניות כגון פולרסנט או נורה פולרוסנטית קרה כזו או אחרת ולא נורות ליבון...אפילו שרכשנו מכונת כביסה בדקנו את דירוג האנרגיה ודאגנו לרכוש A.

חיים בבית ללא הידיעה הזאת שהכל חופשי- אחרת זה מראה על יצר של גועל באדם.

שכל אחד יתעסק בעצמו ולא בשכן.

פורסם

אתה שוכח שההגבלות האלה הגיעו רק בשנים האחרונות, אחרי שקמו צעקות ובצדק (זה שלאבא שלך איכפת מצריכת החשמל, לא אומר שלכל העובדים איכפת). גם לגבי העבודה - יש כאלה שאכן עובדים קשה, אבל יש מספיק כאלה שלא מצדיקים רבע מהמשכורת שלהם (שבאופן ממוצע, אם שכחת, היא הגבוהה במשק). לרוב עובדי החברה אין על מה להתלונן, אלא הנהלת החברה שלהם שעקב לא מעט מחדלים שלה החברה מגיעה לגרעונות (הפרשות לפנסיה למשל).

ובל נשכח את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=mW7hYXSiVxc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
קריאת מונים מרחוק קיימת ופועלת בעולם. בוודאות.

על גבי תשתית החשמל עצמה?

ממש לא נראה לי. תקשורת על קווי מתח גבוה זה רעיון שהתחיל להבשיל לכדי מימוש רק בשנים האחרונות, והוא עדיין מושא למחקר ופיתוח.

יש בידך סימוכין להצהרה? דוגמה? טכנולוגיה פעילה? שיטת עבודה? זה נושא שמעניין אותי באופן אישי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בזמנו הפכתי כמה נציגות שירות של אורנג'.

עם חשבון הסלולרי שלי זה לא עזר לי....

:wink:

באורנג לא צריך להפוך כי הם לא מתרגשים. אני דרשתי ניתוק מידי ופריעת חוב מיידית בתשלום אחד, ואמרתי שאני לא רוצה שום פיצוי אלה רק להתנתק וזהו!! חזרתי על המנטרה הזאת שוב ושוב בתקיפות (בלי להפוך שום דבר) וכשהם ראו שאני באמת רציני אז פתאום התחילו לדבר אחרת. קיבלתי אוזניית בלוטוס חינם, גיבוי ספר טלפונים חינם, הורדות חצי שנה חינם ועוד.....לאחר ריכוך ממושך

(כי מחקו לי בטעות 250 מספרי טלפון)

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אתה משהו אתה,הוא התכוון להפיכה אחרת לגמרי ממה שאתה חושב.:lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
על גבי תשתית החשמל עצמה?

ממש לא נראה לי. תקשורת על קווי מתח גבוה זה רעיון שהתחיל להבשיל לכדי מימוש רק בשנים האחרונות, והוא עדיין מושא למחקר ופיתוח.

יש בידך סימוכין להצהרה? דוגמה? טכנולוגיה פעילה? שיטת עבודה? זה נושא שמעניין אותי באופן אישי.

בהחלט יש, חברת החשמל, כמו גם הרכבת , מקימות לעצמן תשתיות תקשורת כמעט עצמאיות, כרגע רק בשימוש פנימי.

אתה משהו אתה,הוא התכוון להפיכה אחרת לגמרי ממה שאתה חושב.:lol:

שנאמר : הפוך, גוטה, הפווווךךך !!!!! :lol::lol:

פורסם

אתה צוחק?

ח"ח עובדת בשיטת הקוסט פלוס - כלומר מחיר החשמל נקבע לפי עלות הייצור שלו.

הקנס ייתווסף לעלויות החברה השוטפות שאותן - ניחשת נכון - אתה ואני משלמים.

בקיצור ידידי - הבדיחה היא עלינו ולא על חברת החשמל.

פורסם
גם לגבי העבודה - יש כאלה שאכן עובדים קשה, אבל יש מספיק כאלה שלא מצדיקים רבע מהמשכורת שלהם (שבאופן ממוצע, אם שכחת, היא הגבוהה במשק).

זה קיים בכל מקום ובכל חברה בארץ, החל מחברות פרטיות ועד חברות ממשלתיות בסדר הגודל של חח"י.

אוכלי חינם יש בכל מקום, לא צריך לעשות הכללות לכלל העובדים.

אגב, המשכורות בחנ"י ובחברות דומות אחרות לא פחות מנופחות מאלו שבחח"י.

פורסם

רגע, עצור.

ראינו כבר את השיפור ה"עצום" שחל בכל מקום שהופרט ע"י הממשלה, אם זה תחבורה ציבורית, רשות הדואר או כל מוסד דומה אחר.

לא תמיד התחרות היא לטובת הציבור - אפשר להתנהל ביעילות בלי לתת חברות של מליארדים לכמה טייקונים מקורבים לצלחת.

• תוכן חדש...