Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] Type-R דיאטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, בחרת רכב טוב ולטעמי גם אחד הרכבים היותר יפים שיש. מתי נס הרים עם אוראל? :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני אתרגל קצת לרכב :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוטו יפה מאוד, אבל הכותרת ממש לא קשורה.

אולי אחד מתחת לטייפ R זה הדגם הידני אבל גם הוא רחוק כל כך מהטייפ R, באמת שאין קשר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ברכות ופירגון גם צבע יפה, ובקשר לזה: תחנה אותו בצל ותנקה אותו ידנית והוא ישמר

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

תתחדש - אוטו יפה וצבע יפה. הצבע באמת "בעייתי" מבחינת שטיפה ושריטות אבל אני תמיד חשבתי שצבע כחול כהה (על כל גווניו) הוא צבע מהמם ונותן מראה אלגנטי ויוקרתי לרכב.

סע בכיף ותחנה רחוק מכולם :)

פורסם

יפייפיה!!

אפשר לשאול למה דווקא את הרכב הזה? איזה מכונית בדקת בנוסף?

סתם סקרנות...

סע בדרכים עקלקלות!!

שמור על עצמך ועל האוטו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם לא איכפת לך אני אענה בעוד שבוע כשאהיה בבית.

קצת קשה לכתוב הודעה רצינית מהפלאפון..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא. אתה חפרת לעצמך קבר. תענה עכשיו!! :twisted:

אני שונא אינטרנט פלאפוני, זה כ"כ לא זה.

רק במקרים חיוניים.

קח ת'זמן, זה לא שאני רץ לקנות עכשיו איזה אוטו, סתם סקרנות...

שבת שלום!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

יאיר, דני ואביו בדקו - מיצובישי לאנסר החדשה, פולקסווגן ג'טה, שקודה אוקטביה מתוחת הפנים ואני חושב שגם את הניסאן קשקאי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שיהיה במזל טוף, מתאים לך יותר לנסוע על "עונדה" מאשר על האלמרה האימתנית... :twisted:

יצא לי לבלות יום יומיים עם הדגם הזה, בהחלט רכב חביב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנה אני מקפיץ!

יאיר - ההתלבטות הייתה בין הרכב הזה לבין הג'טה 122 כ"ס.

אבל האחריות, המרווח והעיצוב (בתוספת דיעות קדומות של אבא :)) גרמו לנו לבחור בזאת.

המיצובישי נפסלה עקב התיבה, הB3 נפסלה עקב דשבורד משנת 98 בערך, הקורולה - כי יש אותה ים בליסינג, האאוריס בגלל הגיר.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...