Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את הטוקבקים לידיעה על הרולס רויס מודל 1958 שרני רהב הביא ולא הצלחתי להבין למה זה מפריע לקוראים, ועוד כאלה שגולשים בדה-מרקר, לא סתם YNET או דומיו:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090527_1088430

אני לא מכיר את מר רהב, אבל אני בטוח שהוא שילם על הרכב מיסים כחוק, מה שאומר רווח נקי לקופת המדינה, ללא זיהום אוויר נלווה, כי מר רהב יכול לנסוע רק במכונית אחת בזמן נתון.

לנסוע במרצדס 2009 יכול להיות פלצני. רכב בן 50, גם אם הוא רולס רויס, הוא עם הנדסת אנוש הרבה פחות טובה גם ממזדה חדשה וצריך באמת לאהוב את התחום כדי לרצות לנהוג בו ולא להחזיק בו לתצוגה.

גם ההסתברות להיתקע בדרך ולהיות מושבת בשל היעדר חלפים היא גדולה בהרבה מבכל רכב חדש.

אני בכלל חושב שאנחנו צריכים להודות לאנשים שהופכים את הנוף המוטורי שלנו למשעמם פחות.

לי רולס רויס בת 50 לא עושה את זה, אבל יש מכוניות שבהחלט כן, כמו שחברים שלי מתפעמים מבתים משומרים בנווה צדק.

כשאני בדרך לעבודה ובחזרה ואני מזהה במראה מרצדס CL או SL, כל פורשה (חוץ מקאיין), סדרה 6 או אאודי A5 אני מאט ונותן לעקוף.

נוסע אחרי האוטו ונהנה להסתכל על הקימורים. זה הופך לי את הדרך לעבודה למעניינת יותר.

בניגוד להיתקלות ברחוב בדוגמנית שאנחנו יודעים שהיא לעולם לא תהיה שלנו, ירידת הערך של המכוניות שציינתי, תהפוך אותן תוך מספר שנים חד-ספרתי לברות השגה, לפחות מבחינת עלות הרכישה הראשונית.

אני מודה למי שרוכש מכונית כזו, לא מקלל אותו.

פורסם

הרולס רויס הזאת פשוט מדהימה,ואני די בטוח שהיא נוחה יותר ממאזדה חדשה כמו שאמרתה.

כדאי מאוד לראות את הרכב ואת הקווים שלו בשביל להבין שזה יצירת אומנות למרות הגיל שלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יצירת אומנות - אין בכלל ויכוח.

התכוונתי שאני לא חושב שנהיגה ברכב כזה תלהיב אותי.

כן, בטוח שיש בסביבת הנהג יותר עור ועץ מאשר במזדה חדשה.

אולי אפילו סביבת הנהג מעוצבת יפה יותר ויזואלית ואולי אפילו הוסיפו לה במשך השנים חלונות ונעילה חשמליים (שלמיטב ידיעתי היו בימים ההם, אם בכלל, רק במכוניות פאר אמריקאיות) - עדיין קשה לי להאמין שהיא יכולה להתנהג כמו מכונית חדשה.

לפני מספר שנים, כשהייתה לי מיאטה, שקלתי להחליף אותה בחלום חיי האמיתי - מרצדס SL מהדגם שיוצר בין 73 ל 86.

ראיתי כזו למכירה מודל 85, עשיתי נסיעת מבחן והתאכזבתי.

המכונית הזו היא עדיין חלום חיי, אבל ארכוש אותה אם וכאשר אוכל להרשות לעצמי מבחינת זמן וכסף שהיא תהייה מכונית אספנות שתיסע מקסימום למפגש מועדון ה 5.

פורסם

זה לא צרות עין, זה יהירות והתנשאות של אדון רהב בתקופת משבר, והעובדה שהוא מתרברב בכסף שלו בפומבי.

תשים לב לכותרת: "כמה עלה.."

את מי זה מעניין כמה עלה לו לשפץ את הרולס רויס הזאת?

אם זאת הייתה כתבה כללית, מילא, אבל הצורה שבה זה נכתב פשוט מגעילה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שים לב שרוב התגובות הן נגד רני רהב, ולא נגד הרכב.

רני הוא דמות שאם הוא לא היה אמיתי היה צריך להמציא אותו. האנטגוניזם שהוא יוצר מושך אל כל דבר שקשור בו אש.

אוהבים אותו או לא - עניין אישי שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל, זה לא רולס רויס, זה בנטלי ששמו לו גריל של רולס רויס, ואת זה ראיתי במו עיני לפני שבוע.

לי אין שום בעיה עם הרכב הזה ולא עם שום רכב אחר, אבל הבן אדם מעצבן אותי וכל מה שהוא מייצג.

פורסם

12 שבטים צרי עין אנחנו, לא יכולים לפרגן אחד לשני. הבן אדם קשרוני בתחום שלו והוא מצליח בזה יפה מאוד! ראיתי פעם אליו תוכנית והסיפור שלו פשוט מדהים! לבן אדם יש את היכולת אז למה שלא יפנק את עצמו? כן אנחנו בתקופת משבר וכן אולי זה לא הכי יפה והוגן לחשוף את כול העושר שלך כאשר רבים מאבדים את פרנסתם אבל עדיין! אם זה היה אספן אחר מהארץ, סתם איש מהשורה אני משוכנע שהטוקבקים לא היו כאלה אנטי.

הגישה שלי בחיים היא אם יש לך את האפשרות אז אין שום סיבה שלא, אם יש לך אפשרות להחזיק ווילה ב.מ.וו סדרה 7 וכמה רכבי אספנות שיהיה לך בכיף! אני גם רוצה להגיע למצב שאני אהיה מסוגל כלכלית להחזיק ב.מ.וו סדרה 7.

אולי אני מקנא אבל בדרך טובה, כלומר אני לא משפיל אותו ומתרץ את זה שגורלו שפר אליו וכמה שאני חסר מזל, לא אני פשוט חושב שהאיש הצליח מאוד ויפה לו ומה אני יכול לעשות על מנת למצוא את עצמי ולהצליח וגם להגיע לרמה כזאת.

אולי כך הוא עושה לעצמו פרסומת לכו תדעו, או שזה פשוט התחביב שלו.

ולגבי ההשואה שלה למזדה, אני חושב שאולי מזדה מתנהגת יותר טוב אבל הרולס רויס פשוט עשויה מחומר אחר,היא נועדה להסיע את נוסעיה בפינוק המרבי.

אולי היא לא כזאת חדה כמו המאזדה,ואולי ההנדסת אנוש שלה לא מבריקה,אך כול זה נהיה טפל כאשר מסתכלים על התמונה הכללית.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

רני רהב הוא אדם שיהיו כאלה (לדעתי מעטים) שיטענו שמדובר באדם צבעוני וכשרוני שעשה את עצמו במו ידיו.

יהיו גם לא מעט אחרים שיחשבו שמדובר באישיות נפוחה, פומפוזית וצעקנית, אצל האנשים האלה (ובכללם גם אני), האיש הזה מעורר תחושת מיאוס וסלידה.

לטעמי הבעיה איננה ברולס - רויס, אלא בצורך שאותו הרכב ממלא - קרי עוד אביזר מוחצן מאוד שכל כולו כדי להעיד על האישיות הצעקנית (שלא לאמר - רהבתנית) של בעליו.

על כך יצאה הסלידה ובוודאי שלא מהרכב.

• תוכן חדש...