Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ sundown 125.2 vs zapco 350.2 vs Mcintosh MC427

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי מסכים עם נימיקיפוד בהחלט בהיר מדי,אני אישית היתי גם מחפש איזה אודיסון LRX שיביא איתו קצת חושך.

:roflmao:

דווקא החמצמצות החשוכה של האודיסון לא תשתלב כראוי עם המתקתקות המאירה, היבשה והשמנונית של הפוקאל.

אפרופו מאיר, חשבת על מנורות?

פורסם

מאיר זה ההיפך ממחשיך.

מגבר עם חושך לא הולך, זה לא מספיק בהיר. אז שינסה מגבר מנורות שיאיר לו קצת את העפיצות המשעממת, הצפויה והדביקה של הפוקאל.

פורסם

לאחרונה אני זקוק למילון מושגים,בהיר,יבש,רטוב,קראנצי,עמוק ועוד איזה מיליון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אי מסכים עם נימיקיפוד בהחלט בהיר מדי,אני אישית היתי גם מחפש איזה אודיסון LRX שיביא איתו קצת חושך.

ה-LRX לא חשוך מספיק,יש מגברים הרבה יותר חשוכים.

1LIPT945102.jpg

פורסם

מנסיון קודם ושילוב של מקנטוש ופוקל K2P, הייתי ממליץ בחום ללכת על המקנטוש, בהתחלה הוגבר הסט ע"י T8004 של רוקפורד שגם הוא מכובד, אך שהגברתי עם המקנטוש התוצאה הייתה יותר ממורגשת ובהשמעה ראשונה כמעט זלגו דמעות, מקנטוש לא ירכך את הטויטר הוא ישאר צורם, בתוספת MX406 הרדיו דיסק של מקנטוש בכלל הפוקל לא עמד בקצב והייתי חייב להחליף.

----------------------

1. אי אפשר להשוות את המפלצת של נאדר למגבר המובא כאן. זה בסופו של דבר אותו סגנון אותו גוון. אז כן יש מה להשוות

2. נאדר לא מגביר פוקאל. (לטעמי זה פשוט לא מתחבר, שניהם בהירים מאוד)ן אכן הגברתי פוקל עם המקנטוש ,אך המונח בהיר קצת מטעה אנשים, במיוחד שזה גורם להעלמת המונח "מקוריות" בהגברה

3. עניין של טעם, שילך לשמוע. (הבעיה היא שברכב פתוח התוצאה יכולה להשתנות מקצה לקצה. מה שבטוח הוא צריך מגבר חזזקקק אגב כשהגברתי פוקל עם מקנטוש זה היה בקנגו פתוח, והגיינים היו על פחות מרבע. .)

בכל ערב כשאני יושב להשמעת פרידה ברכב שלי בא לי למות רק בגלל המקנטושים החמודים שלי :cry: ועל חוסר ההשקעה בהתקנה שיכלה להרחיב את החיוך בכל השמעה והשמעה.

אך ללא שום קשר להתקנה ותודות לסט קומפוננט עדיין הודות למקנטושים שעושים את הצליל הנפלא והמרשים לכל אוזן.

פורסם

אודיוסון חשוך? לדעתי משמיע עם אודיסון LR הוא מעוד בהיר.

אבל אני אישית הייתי הולך על המאק. יש לי הרגשה שהוא בנוסף לHU איכותי עם אקולייזר לטיפול בטיווטרים הצורמים טיפה של פוקל. יתנו תוצאה לא פחות ממדהימה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נאדר, לא שמעתי אצלך ברכב אבל אני מאמין לפי תגובות ששמעו לא פחות ממדהים, אבל כמו שאמרו כאן אתה לא יכול להשוות את הבהמה שלך למגבר הזה.

מבחינת ההספק האם הזאפקו והמקינטוש מספיקים או שצאיך להוסיף טיפה ולקנות משהו יותר מתקדם כמו STEG K2.02?

נ.ב- שכחתי לכתוב אין לי רדיו דיסק, הכל יפעל על הרדיו המקורי של הרכב(מה לעשות אני לא יתווכח עם ההורים),עם מנחת של ג'נסיס או אודיסון.

פורסם
לאחרונה אני זקוק למילון מושגים,בהיר,יבש,רטוב,קראנצי,עמוק ועוד איזה מיליון.

מדוע לאמר "קראנצ'י"?

אמור... "מתפצפץ" :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...