Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות מסוחרים ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוחחתי עם סוחר שאמר לי שהם מחזיקים סורקי OBD II שבאמצעותם הם יכולים לאפס תקלות שמופיעות במחשב הרכב.

במידה ומישהו רוכש רכב כזה ללא בדיקה, הוא עלול לגלות את אותם תקלות צצות לאחר מספר קילומטרים לא רב.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי בתור אחד שמחפש רכב כבר כמה חודשים טובים יצא לראות דברים מוזרים

שבוע אחד רואים פיגו' 206 לבנה וכתוב שהמוכר הוא מומי ושבועיים אחרי זה זאת כבר גלית אבל אותה התמונה.

וכמו שאמרו אני מחזק כאן תסתכלו במודעות של הסוכניות לעיתים קרובות רכבים זהים.

כמו כן על תסמכו אף פעם על התמונות וגם לא על וידאו מצולם לא משנה כמה יפה זה נראה ותעשו בדיקה מעמיקה, מקרה שקרה לי היה כתוב מצב מצויין האוטו נראה בובה בתמונות ובסרט, באתי למקום יש פריצה בצד הנוסע פנסים מעלים אדים מכסה מנוע לא זהה בצבע לאוטו ועוד כמה שטיקים

תקנו חכם ובסבלנות אם לא הספקת לא נורא תמיד יהיה רכב אחר

ותזכרו שהכל לטובה

פורסם
אם מבהירים שתבקש לראות 2 תעודות שמזהות אותו כבעלים ותבוא לראות את האוטו רק בכתובת הרשומה ברישיון , איזה עניין יש לו לשקר ולבזבז את זמנו בלהביא אותך ?

היום יש את החוק שהרכב נרשם על שם הסוחר ללא אובדן יד.

רוב האנשים לא מבינים את הביטוי רישיון מופקד שאומר שהבחור סוחר.

הסתובבתי עם האח של אישתי לבדוק מספר רכבים. שניים היו של סוחרים רמאיים השלישי היה של פרטי - שקנה את הרכב מסוחר - אחרי שכולנו היינו המומים מפגיעת השילדה החמורה - ויתרנו על הרכב...

סימנים מזהים:

1. הכי ברור - כל סוחר היום יהיה עם רישיון שרשום עליו שהוא מופקד

2. העברת בעלות מהימים האחרונים

3. רכב נקי מאוד, אין חפצים אישיים, תא כפפות ריק

יש עוד כמה דברים אבל זה העיקר

בקשר לשאלה איזה רכב - היום כבר לכל סוחר יש מספר לכל רכב.

פורסם

גם לי היה סיפור.אוטו נקי ק"מ נמוך פרטי ובלה בלה.בסוף רכב מהשכרה עם קילומטרז' 180 במקום 80...ונכון כותבים כאן:אין חפצים אישיים ולא בעל הרכב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אז מה זה אומר עלי? שאני אוטומטית סוחר? כשאני אפרסם את האוטו שלי למכירה, אף אחד לא יתקשר?

זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בחודשים האחרונים.

כשפירסמתי את הרכב שלי התקשר אחד בחודשיים... (9999 בסוף המספר)

וזה טויוטה...

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ואחרי הכל...............

אם בכל זאת ,אני רוצה לקנות רכב ממגרש, (ששם יש היצע גדול לבחירה)האם מישהו מכיר מגרש שהוא כן אמין ......

תקנה ותדע....

תהיה אתה שפן נסיונות.

פורסם

במגרש יש מציאות... רק חבל שקשה למצוא.

בתור אחד שמחפש רכב כבר כ3 חודשים ביד 2, רוב הרכבים שהתקשרתי אליהם ולקחנו לבדיקה איכשהו בסוף התגלו כ"ללא תאונות"- עברו החלפות, פגיעות, טמבונים וכד'... כמו כן רכבים שנטחנו, ננהגו בצורה פרועה מאוד.

ובקיצור, החיפוש לא העלאה שום דבר טוב.

נתקלתי רק פעם אחת באיזה מגרש ליסינג שלא בדיוק ציינו במודעה אמרתי תודה ושלום.

פורסם

כמו שמישהו כבר כתב כאן, ומה שאני תמיד עושה, ומציע לאחרים לעשות, תקלידו את מס' הטלפון שלו

בגוגל. אם מופיעות כמה מכוניות, או שאתם רואים שהבנאדם פירסם 10 רכבים בתקופה קצרה,

סיכוי גבוה מאוד שהוא סוחר.

גם רשיון מופקד זה 99% סוחר. הם מנסים להסוות את זה עם מדבקות וכד', תבדקו טוב טוב.

תגידו תמיד שזה בקשר לרכב. חלק מהסוחרים באמת מחזיקים מס' טלפון שונה לכל רכב,

אבל לא תמיד. זה רק יכול לעזור, להזיק זה בטוח לא יזיק.

תשאלו שאלות שבד"כ סביר שרק הבעלים האמיתיים יודע, כמו מתי עשו טיפול אחרון, איפה הרכב מטופל,

מה היה הק"מ בזמן הטיפול, האם הוא יכול לגשת איתך למוסך המטפל, וכד'.

בלי קשר, אל תוותרו על בדיקה, במקום שאתם בוחרים, ולא משנה מה מוכר אומר.

להרבה סוחרים קומבינות במכוני בדיקה, או לפחות מישהו שהם מכירים, ושיעשה "הנחה" בתקלות והליקויים.

לגבי מגרשים למי ששאל. קחו בחשבון שגם הם סוחרים, אבל להם יש קצת יותר מה להפסיד, כי הם צריכים

לייצר לעצמם מוניטין, והם כן בונים על לקוחות חוזרים.

לי אישית, ולעוד כמה שאני מכיר, יש נסיון טוב מאוד עם אוטודיל. אני בטוח שיהיו תיכף כמה שיספרו איך רימו

אותם, או שיקרו להם שם. קחו בחשבון שגם מוכרים פרטיים הם לא צדיקים גדולים, ולא מעט משקרים, מסתירים,

וגורמים לך לבזבז זמן וכסף.אז תמיד יהיו מקרים של מוכר זה או אחר שעושה את זה, לפעמים זה אחד שעובד

באוטודיל, או כל מגרש אחר, מה שאומר שתמיד תפקחו עיניים ואוזניים.

אם כבר מגרש, תשתדלו שזה יהיה מגרש גדול, רצוי טריד אין אמיתי של אחד היבואנים, ולא סתם מגרש שהפך

לטרייד אין של עצמו... ;-)

פורסם

בחור בשם איציק מוכר סובארו B3 כסופה במבשרת ציון עם 14,000 ק''מ. לפי הכתובת ברשיון הרכב הוא גר בבית שמש (נורה אדומה ראשונה). הרכב תקין ונחמד. מי שלא שם לב יפספס כי ברשיון מופיע כי הרכב משועבד. בירור מעלה כי משועבד לבנק עקב הלוואה. על השיעבוד הוא לא אומר כלום, לא בטלפון ולא בפגישה, רק אם שואלים מה הפירוש של הכתוב ברשיון. אומר שאין דאגות ולא תהיה שום בעיה. אמרתי שיסדר את כל הענין מול הבנק ויביא לי ניירות כי השיעבוד הוסר, אשלם לו את מה שהוא דורש על הרכב. לאחר יומיים אני מתקשר אליו הוא אומר כי הוא לא יכול לסדר את זה וכי נרד מהענין (מכירה-קנייה). אומנם הוא ממשיך לפרסם את הרכב. זהירות!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אז מה זה אומר עלי? שאני אוטומטית סוחר? כשאני אפרסם את האוטו שלי למכירה, אף אחד לא יתקשר?

זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בחודשים האחרונים.

זה שם אותך בקבוצת סיכון, כן.

יש גם חסרונות למספר טלפון מקומבן :)

פורסם
בחור בשם איציק מוכר סובארו B3 כסופה במבשרת ציון עם 14,000 ק''מ. לפי הכתובת ברשיון הרכב הוא גר בבית שמש (נורה אדומה ראשונה). הרכב תקין ונחמד. מי שלא שם לב יפספס כי ברשיון מופיע כי הרכב משועבד. בירור מעלה כי משועבד לבנק עקב הלוואה. על השיעבוד הוא לא אומר כלום, לא בטלפון ולא בפגישה, רק אם שואלים מה הפירוש של הכתוב ברשיון. אומר שאין דאגות ולא תהיה שום בעיה. אמרתי שיסדר את כל הענין מול הבנק ויביא לי ניירות כי השיעבוד הוסר, אשלם לו את מה שהוא דורש על הרכב. לאחר יומיים אני מתקשר אליו הוא אומר כי הוא לא יכול לסדר את זה וכי נרד מהענין (מכירה-קנייה). אומנם הוא ממשיך לפרסם את הרכב. זהירות!

אמנם זה קצת יותר מעכב את העניין אבל זה שהרכב משועבד לבנק זה לא אומר כלום.

כשמכרתי את המאזדה 3 שהיתה לי באתי עם הקונה לבנק.הבנק לקח צ'ק בנקאי מהקונה,הוריד את השיעבוד במקום והראה לקונה

שהרכב נקי מכל שיעבוד (המחשב של הבנק מעודכן אונליין עם משרד הרישוי).תוך עשר דקות היינו אחרי העברת בעלות.

כנראה שהבחור הנ"ל איננו יכול לפדות את ההלוואה בכוחות עצמו וצריך קונה שיעשה אתו את אותו הליך של הסרת שיעבוד במקום.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...