Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות מסוחרים ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביד 2 הסוחרים למדו שיטה: לא מפרסמים את הטלפון למעלה, כי אז המערכת פולטת אותם.

הם מפרסמים בהערות את הטלפון ועם הפרדה של פסיקים, כדי שהמערכת לא תפלוט אותם.

כמו כן, רכבים שעברו תאונה קשה ונפתחו כריות אוויר, דבר שלא נבדק במכון, נמכרים במחירים מצחיקים.

ניסיון לרמות אותי התגלה בבדיקה. כל צד שמאל של הרכב נפגע ועמוד מרכזי קרס - סיטרואן C5 2005 ירוקה עם סאנרוף.

AR טרייד אין או אייר אר טרייד מנסים לרמות, ורק לפני הבדיקה מגלים שיש "מכה קטנה" שמתגלה כשאסי ענק.

לא להתפתות לנוכלים.

שלום וברוך הבא,

הנך מתבקש להשתמש בסימני פיסוק כמקובל בשפה העברית.

הפעם הודעתך נערכה. נא הפק לקחים לעתיד.

תודה וחג שמח.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה בינינו

מי שמפגר לא יעשה את הבדיקות הנכונות ויפול בפח וכמו שאומרים פראיירים רק מתחלפים.

בכלל צריך לפתוח איזה הודעה קבועה שיהיה רשום בה את הכללים לקניית רכב, ואולי יש ואני לא יודע.

פורסם

AR ודומיהם מאיזור סחרוב בראשל"צ הם (לדעתי האישית) חבורה של נוכלים. בדקתי שם בזמנו קנגו שתואר כ"רכב חברה ללא תאונות" ונפל לי מרשיונות הרכב מסמך של הטכניון של העלאה לכביש לאחר תאונה קשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תמיד אבל תמיד חשוב לעשות בדיקות לרכב מא עד ת. תמיד צריך להניח את הגרוע ביותר

פורסם

בתור אחד שמחפש רכב ספציפי ביד 2 אני כבר עליתי על מספר סוחרים סמויים.

אדם עם שם פרטי ואזור שחוזרים על עצמם, 3 הספרות האחרונות של הטלפון זהות, אממה הרכבים שונים לגמריי:)

הם לא מזכרים בכלל את המילה מגרש או טרייד או משהו כזה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

מה אני אגיד לכם המצב על הפנים,אני מנסה עכשיו לרכוש רכב ומתוך 5 אנשים שפניתי אליהם 3 היו סוחרים,הנה כמה נקודות זיהוי:

1.הסימן הברור הראשון-מספר טלפון "יפה",ז"א מספרים עגולים,אותן ספרות רצופות וכולי.

2.אנשים שלא ששים לענות על שאלותיכם ומנסים לחפף הכל בקטע של "יהיה בסדר,תבוא תראה ת'רכב,אל תדאג נסתדר.

3.אלה שמורידים קצת מהמחיר בטענה "שהם צריכים כסף דחוף".

4.שימו לב לפרטי המודעה,לפעמים הם נופלים בפח של עצמם "מחיר גמיש,חייב למכור כי צריך כסף דחוף" ובאותו הזמן הוא מוכן להחלפה...!?איך חייב כסף ומוכן להחלפה הולך ביחד?טוב יכול להיות שהם חלקלקים אבל כנראה גם לא ממש פיקחים.

5.אני אישית כבר מזהה אותם לפי הקול השועלי שלהם אבל זה כבר לעשות הכללה לא פיירית,בכל מקרה לכו עם האינטואיציה היא אף פעם לא מטעה.

אם כבר הסתבר שנפלתם,השקעתם,נסעתם וביזבזתם זמן:

1.לבדוק איזו יד ברישיון,בדרך כלל יש "טעיות"בנושא.

2.רצוי מאוד שתלכו עם מישהו שמבין במכוניות,בדרך כלל לעין מקצועית מספיק להעיף מבט על בודי הרכב בשביל להבין שהאוטו "דפוק".

3.גם אם האוטו נראה כ"חלומותיכם" צר לי לאכזב אותכם כנראה שהוא לא,סוחרים מתעסקים או עם מכוניות דפוקות או עם פראיירים.

4.גם אם נפלתם בכל הסעיפים הקודמים,ח-ו-ב-ה ללכת לבדיקה,אמנם רב הסיכויים שתזרקו 500 ש"ח לפח,זה עדיף על ליפול על אוטו דפוק.

אני פונה בזאת לרשויות הממשלה על מנת להוציא את "המקצוע" הזה מחוץ לחוק!למה ספסרות וזנות לא חוקית וסחר מכוניות כן?!בטח הרבה יגידו לי שקצת הגזמתי-אולי,אך מבחינתי מה שמייחד את הפן האנושי בכל העיסוקים האלה זה נוכלות ורמאות.רק חברות גדולות כמו אוטו דיל ומגרשים גדולים ומסודרים צריכים לקבל רישיון להתעסק בדבר הזה-כל השאר להוציא מחוץ לחוק ומהר!!

פורסם

דווקא זנות בארץ חוקית בהחלט. ואי אפשר להוציא את הסוחרי מחוץ לחוק (הצעד הבא גם להוציא את סוכני הנל"ן ואת המוכרים בחנויות), אם למשטרה ולמערכת האכיפה היו שיניים , היו את כל הסוחרים הרמאים מכניסים לכלא או שהיו נותנים להם קנסות כאלו שלא היה שווה להם לרמות. כל עוד זה לא כך הם ימשיכו להתקיים ולפרוח ולהוציא שם רע לכל המקצוע ולסוחרי רכב שכן הוגנים.

חבל שזה המצב אבל אם לפעול לפי כללים שיש פה בפורום ניתן יהיה לצמצם למינימום את הסיכוי להיפע מהם.

בדרך כלל נפגעים אותם אנשים שמתפתים למחיר ואפילו לא בודקים את הרכב כמו שצריך.

פורסם
מה אני אגיד לכם המצב על הפנים,אני מנסה עכשיו לרכוש רכב ומתוך 5 אנשים שפניתי אליהם 3 היו סוחרים,הנה כמה נקודות זיהוי:

1.הסימן הברור הראשון-מספר טלפון "יפה",ז"א מספרים עגולים,אותן ספרות רצופות וכולי.

2.אנשים שלא ששים לענות על שאלותיכם ומנסים לחפף הכל בקטע של "יהיה בסדר,תבוא תראה ת'רכב,אל תדאג נסתדר.

3.אלה שמורידים קצת מהמחיר בטענה "שהם צריכים כסף דחוף".

4.שימו לב לפרטי המודעה,לפעמים הם נופלים בפח של עצמם "מחיר גמיש,חייב למכור כי צריך כסף דחוף" ובאותו הזמן הוא מוכן להחלפה...!?איך חייב כסף ומוכן להחלפה הולך ביחד?טוב יכול להיות שהם חלקלקים אבל כנראה גם לא ממש פיקחים.

5.אני אישית כבר מזהה אותם לפי הקול השועלי שלהם אבל זה כבר לעשות הכללה לא פיירית,בכל מקרה לכו עם האינטואיציה היא אף פעם לא מטעה.

אם כבר הסתבר שנפלתם,השקעתם,נסעתם וביזבזתם זמן:

1.לבדוק איזו יד ברישיון,בדרך כלל יש "טעיות"בנושא.

2.רצוי מאוד שתלכו עם מישהו שמבין במכוניות,בדרך כלל לעין מקצועית מספיק להעיף מבט על בודי הרכב בשביל להבין שהאוטו "דפוק".

3.גם אם האוטו נראה כ"חלומותיכם" צר לי לאכזב אותכם כנראה שהוא לא,סוחרים מתעסקים או עם מכוניות דפוקות או עם פראיירים.

4.גם אם נפלתם בכל הסעיפים הקודמים,ח-ו-ב-ה ללכת לבדיקה,אמנם רב הסיכויים שתזרקו 500 ש"ח לפח,זה עדיף על ליפול על אוטו דפוק.

אני פונה בזאת לרשויות הממשלה על מנת להוציא את "המקצוע" הזה מחוץ לחוק!למה ספסרות וזנות לא חוקית וסחר מכוניות כן?!בטח הרבה יגידו לי שקצת הגזמתי-אולי,אך מבחינתי מה שמייחד את הפן האנושי בכל העיסוקים האלה זה נוכלות ורמאות.רק חברות גדולות כמו אוטו דיל ומגרשים גדולים ומסודרים צריכים לקבל רישיון להתעסק בדבר הזה-כל השאר להוציא מחוץ לחוק ומהר!!

וגם מודעות מסוג: בהזדמנות!!!כל התוספות!!!שמור כחדש!!כל הקודם זוכה!!מציאה!!!

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עוד שיטה לגלות אם זה סוחר וזה עבד פעמיים לפני שנתיים כשחיפשנו רכב,

התקשרתי לרכב שהיה נראה טוב לפי הנתונים מיד 2, אמרתי לו אני בא נותן לך עכשיו 5,000 פחות מהמחירון כסף מזומן(בלי בדיקה) והעברת בעלות נעשה עוד שבוע, הכנסתי לו למוח ונתתי לו להבין שאני "סוחר", הוא התחיל לצחוק בטלפון ואמר לי "אחי, אנחנו מאותו תחום".

פורסם

אז מה זה אומר עלי? שאני אוטומטית סוחר? כשאני אפרסם את האוטו שלי למכירה, אף אחד לא יתקשר?

זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בחודשים האחרונים.

פורסם

אני נאלץ להסכים. בחודש שעבר חיפשתי רכב ביד 2 ונתקלתי בלא מעט סוחרים סמויים והעיקרי מבינהם היה סוחר של חברת "אוטו דיל" בירושלים שפרסם את הרכב כאדם פרטי ונשמע אמין מאוד ורק שבזבזתי מזמני ונסעתי לראות את הרכב התגלו השקרים: ק"מ אחר, בעלות של השכרה לשעבר, מדבקת טסט על השמשה שקצרה את זמן הטסט ב8 חודשים לעומת מה שהבחור פרסם - בקיצור נוכל.

טיפ: אחרי שהבנתי את השטיקים אני ממליץ לכל מי שמחפש רכב באתר YAD2 ומצא רכב שמעניין אותו להסתכל גם למטה בעמודה של מכוניות מסוחרי רכב ולא פעם יגלה שהרכב "הפרטי" שמצא יופיע גם שם ולעיתים כמה אנשים משתמשים באותה תמונה של רכב מאותו אזור עם שינויים קלים בפרטי המודעה.

אזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם! :-)

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם מבהירים שתבקש לראות 2 תעודות שמזהות אותו כבעלים ותבוא לראות את האוטו רק בכתובת הרשומה ברישיון , איזה עניין יש לו לשקר ולבזבז את זמנו בלהביא אותך ?

פורסם

הבעיה היא שאנשים מתייאשים, קשה למצוא רכב שמור בארץ.

ואז אתה מתפתה ואוכל אותה בענק!

כולם יודעים שצריך סבלנות, ולרובנו אין את זה...

לא משנה כמה כללי זהירות תרשום ותשנן, אתה מקטין את הסכנה רק במעט...

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עוד דרך קלה לדעת שהמוכר הוא סוחר, פתח את השיחה במשפט: "זה בקשר לאוטו". אם המוכר מעוניין לדעת באיזה רכב מדובר אז תדעו שיש לכם עסק עם סוחר מכייון שמרבית הסוחרים מוכרים יותר מרכב אחד.

• תוכן חדש...