Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה SUN 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הדגם? נועדה כמכונית משפחתית עיקרית, נסיעות בינוניות עד רחוקות, כרגע עם ילד אחד.

ההצעה שקיבלתי: יד ראשונה מליסינג, 72000 ק"מ ב-68000 ש"ח. אעריך מאוד את דעתכם!

פורסם

לגבי הטויוטה, הרכב הוא רכב מעולה כל עוד חשובים לך פרמטרים מסויימים על חשבון אחרים.

הנתונים שהוצגו כאן, ובהנחה שהרכב טופל ובמצב מצויין , בסדר גמור (גם הקילומטראז' אינו מפחיד).

לצד היתרונות: הרכב מעולה מבחינת אמינות, זריז מאד ובעל תגובת דוושא מצויינת (ביחס ל1.6 כמובן), ידוע בצריכת הדלק החסכונית שלו. לשלושה אנשים לא יחסר מקום , תא מטען מכובד, מזגן מצויין.

החסרונות העיקריים שלו: מחיר גבוה מאד יחסית (נגזר ממחירון הקורולה), במקרה הזה תנסה להוריד כמה שיותר , אבל הרכב מבוקש מאד אם הוא במצב מצויין, רמת איבזור בSUN מעליבה (ח"ח קדמיים בלבד, רדיו לא מקורי, מזגן מכאני,תאורה פשוטה במחוונים במקום אופטיטרון לבן בדגם המפואר, וכו').

אם אתה נהג סולידי שלא מחפש הנאות מנהיגה ואבזור מיוחד, אלא אמין מאד, חסכוני, זריז, ומוכן להתפשר על איכויות נהיגה ונוחות, זאת בחירה טובה.

כמובן שניתן לתת חלופות אחרות, אבל כרגע אני מתייחס כאן רק לדגם הספציפי.

ערן

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה על התשובה המפורטת. כרגע ההתלבטות היא בין ההצעה הזו לבין ללכת על מאזדה 3, כרגע אין לי משהו קונקרטי.. מושך אותי מה שאמרת לגבי צריכת הדלק, שזה פרמטר חשוב בעיני.

• תוכן חדש...