Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בא לעשן מהמכונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראית פעם מכונת קפה משרדית קטנטנה? כי הן מייצרות אדים והן בגודל של גור צ'יוואוואה:) ועוד עושות קפה!

ואני מאחל לך להיות ילד מפגר כמוני..

אז לדעתך יש שם מכונת קפה ?

אבל אם כבר פתחנו את הנושא - וכמובן שאתה מאחל לי "להיות ילד מפגר כמוך" - אז האם "ילד מפגר כמוך" טרח לחשוב שמכונת קפה (בגודל של צ'יואואה) - מחוברת לברז

ואילו ה"קיטורית" שצריכה להיות ברכב (זה קיטור לא?) צריכה מיכל מים, ונחש מה ? אחד כזה של השפריצרים לא יספיק ;)

אבל העיקר שאני לא "מפגר" כמוך ;)

פורסם

מה עכשיו מתחילים להכניס ערסים ובני דודים לנושא, זה רכב תצוגה אתם מבינים?! ת-צ-ו-ג-ה, המטרה שלו לתת SHOW לסובבים!

זה כמו להתלונן שדראג-קווין מאופר בכבדות ויש לו שמלה נוצצת מידי, זה חלק מההצגה.

פורסם
אז לדעתך יש שם מכונת קפה ?

אבל אם כבר פתחנו את הנושא - וכמובן שאתה מאחל לי "להיות ילד מפגר כמוך" - אז האם "ילד מפגר כמוך" טרח לחשוב שמכונת קפה (בגודל של צ'יואואה) - מחוברת לברז

ואילו ה"קיטורית" שצריכה להיות ברכב (זה קיטור לא?) צריכה מיכל מים, ונחש מה ? אחד כזה של השפריצרים לא יספיק ;)

אבל העיקר שאני לא "מפגר" כמוך ;)

תתפלא אבל גם נייטרוס צרכים מיכל! מפתיע אה?!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
תתפלא אבל גם נייטרוס צרכים מיכל! מפתיע אה?!

מיכל גז, שלא כמו מיכל מים - קטן הרבה יותר, פרקטי הרבה יותר.

אבל למה הויכוח, אתה הריי טוען שיש מכונת קפה ברכב. שיבושם לך, אני את ההסבר ה"מפגר" שלי סיימתי.

מקווה שה"מפגר" שההסבר כוון אליו הבין את הפואנטה. (או שהוא עסוק בלכתוב לאחרים שהם כותבים תגובות דביליות)

פורסם

אתה שוב מסלף את האמת ואת מה שכתבתי.

ותתפלא אבל הגז ברכב נמצא במצב נוזלף כמו כמעט כל גז שנמצא בבלון (וזה כולל גז בישול\מזגני\צחוק) ולכן מיכל מים, וגוף חשמלי שירתיח אותם זה לא רחוק מהמציאות, ויודע מה? אתה שכחת שברכב יש אפשרות אחרת לייצר חום אדיר, דבר שחוסך עוד מקום, נראה אם תנחש אותו.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בהמשך לתר'ד ההזוי הזה, אתמול קיבלתי משלוח בהפתעה מקרוב משפחה מארה"ב.... לא תאמינו עד כמה זה הזוי.

זה מעיין ווסת שמתחבר אל הגלגל הספייר ברכב או לבלון אוויר, משם ישנם צינורות שמובילים אל מיכל המים של הווישרים, וכאשר אתה לוחץ על משהו,אין לי שמץ של מושג , עוד לא עיקלתי(הבנתי) את הרעיון , יוצא לחץ מעין קיטור משני צינורות בפתחים של הרכב, מעיין "ניטרו לעניים".

מצורפת תמונה של הערכה, וסרטון שממחיש את הרעיון.

בעקרון המחשבה מאחורי זה נחמדה, לא הייתי מרכיב את זה ברכב שלי אבל זה מצחיק והזוי.

אגב אם מישהו הבין כיצד זה עובד מבחינת הפעלת המתזים, אני אשמח להסבר, כנראה זה יותקן על פיאסטה ישנה של חבר, רק בשביל ההומור שבעניין.- פיאסטה עם "נייטרו"....

זה המוצר:

33245_CarstylingBig_5.jpg33245_CarstylingVP_3.jpg

33245_atomizer_contents.jpg

סרטון הדגמה:

http://www.youtube.com/watch?v=PzlyjXn4SrY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PzlyjXn4SrY&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איך זה עובד בדיוק?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אלוהים אדירים לאן הגענו..

זה כמו שראיתי פעם רמקול שעושה צליל של פורק לחץ:roll:

וברווז: לא הבנתי למה התכוונת כשדיברת על החתימה שלי? care to explain?

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...