Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בא לעשן מהמכונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? כי הוא צודק ואתה טועה?

לא, כי מיכל קיטור נשמע הרבה יותר מציאותי :roll:

המערכת קיימת והיא בשימוש נפוץ (יחסית לדוד קיטור :lol:) בין אם זה ל"שואו" (מהיר ועצבני) ובין אם זה לביצועים (במרוצי דראג לדוג').

לא יצא לי לראות או לשמוע על דוד קיטור ברכב (כמובן שאני לא פוסל ואומר שזה לא קיים), ערכות nitrous purge לעומת זאת מיוצרות ונמכרות ע"י מספר חברות.

כנראה שאני טועה, וסרטים שפונים לקהל יעד של ילדים בני 12\אנשים שהיו בני 12 שיצא הסרט והפך לקאלט בשבילם, הם אינדיקציה מספקת בשביל לזהות דברים.

אני לא פוסל את האפשרות שזה נייטרוס, אבל הדרך בה הם הגיעו לתשובה קצת מוזרה. בכל מקרה למה לבזבז גז שהמחיר שלו יחסית גבוה? ואם כבר להשתמש בו אז למה מחוץ למנוע?:-D

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה?! כי ניטרו זה גז שמקובל שיהיה ברכבי דראג/SHOW וקצת לפני המירוץ או במהלך הSHOW שורפים צמיגים (צמיגים זה יקר אוי) אז גם משחררים קצת ניטרו לאויר בשביל הSHOW.

פחות מקובל שיהיה מכונת אספרסו מותקנת בסופרה, אתה מדמיין את הנהג נותן שוטים מהמקציף?

פורסם
וקצת לפני המירוץ או במהלך הSHOW שורפים צמיגים (צמיגים זה יקר אוי)

שורפים צמיגים לא בשביל השואו, אלא בשביל לחמם אותם כדיי שיהיו דביקים יותר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני פשוט בהלם מהתגובות של חלק מהמשתמשים פה.

מדובר בקיט נייטרו לצורך SHOW בלבד, הוא מגיע בכל מני צבעים, בעל הרכב כנראה בחר בלבן מכיוון שזה הכי הגיוני (דרקון שמוציא עשן לבן).

אם חלק מהאנשים (שישר שללו את הטענה שזה קיט ניירו) היו בודקים באינטרנט הם היו רואים שזה דווקא לא יקר

http://www.nitro-performance.com/shop/product.php?productid=73128&cat=250&page=1

פורסם

מוזר שדווקא מכל סוגי הגז בחרו דווקא בגז הזה, אולי בגלל שהוא כבר בשימוש בחלק מכלי הרכב האלו.

לגבי שריפת הצמיגים - הם לא הורסים אותו בשביל השואו אלא מחממים אותו כדי שהוא יתפוס את הכביש בצורה טובה יותר.

פורסם

צבע הגז לא משתנה (תמיד לבן), הצבע נובע מ-LED שמכוון אל הסילון.

ובדומה ל-burnout שיש לו פן ביצועי וגם פן של "שואו", אותו כנ"ל לגבי nitrous purge.

nitrous purge משחרר את הגזים שהצטברו במערכת וע"י כך המנוע מקבל "שוט" טרי ונוזלי = השפעה מיידית.

פורסם

SPIRE עם חתימה כמו שלך אתה עוד מדבר?!...

רעיון חמוד לאללה, אהבתי.

בקרוב בשכונה הקרובה לביתכם- רכב שמוציא עשן מהמדבקת להבות של NO FEAR ורכב ששמו לו מדבקה של להבות על האגזוז כדי לקבל אפקט הגיוני שיסביר למה האוטו מוציא עשן לבן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני בשוק שבאמת כתבת תתגובה הזו, אתה נותן פה תשובה ע"פ סרט שראית שבאמת כל קשר בינו למציאות מקרי? גם אם זה באמת נייטרוס התשובה שלך די אידיוטית...

תראה חבר,

שבא איזה אידיוט רציני וכותב שיש באוטו "מיכל קיטור" (ראית פעם גודל של קיטורית?) שחושב שכנראה בנאדם הופך את האוטו של לסוג של קטר או אולי קומקום ..

אז צריך להסביר לו כמו לילד מפגר, ללכת לראות סרט של ילדים בני 12, שהריי כל מה שהם באמת מבינים זה "מהיר ועצבני" :)

אז אמת, התשובה שלי אידיוטית (הרבה פחות אידיוטית משלך אגב) אבל היא מיועדת ל"קהל" אידיוטי ;)

פורסם
תראה חבר,

שבא איזה אידיוט רציני וכותב שיש באוטו "מיכל קיטור" (ראית פעם גודל של קיטורית?) שחושב שכנראה בנאדם הופך את האוטו של לסוג של קטר או אולי קומקום ..

אז צריך להסביר לו כמו לילד מפגר, ללכת לראות סרט של ילדים בני 12, שהריי כל מה שהם באמת מבינים זה "מהיר ועצבני" :)

אז אמת, התשובה שלי אידיוטית (הרבה פחות אידיוטית משלך אגב) אבל היא מיועדת ל"קהל" אידיוטי ;)

ראית פעם מכונת קפה משרדית קטנטנה? כי הן מייצרות אדים והן בגודל של גור צ'יוואוואה:) ועוד עושות קפה!

ואני מאחל לך להיות ילד מפגר כמוני..

פורסם

כבר על הדרך היה מצייר ז**ן לדרקון ומחבר לו שפריצר של וישרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...