Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - רכב מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיג'ו ידוע בתור רכב שהמנוע מתחמם בו מהר

אך הבחנתי במשהו שונה מכרגיל בפיג'ו 206 שלי , רק לפני כשבוע זה התחיל

מדובר בדגם XS 1600 ידני שנת 2001

אני מתחיל ליסע והמד חום מתחיל לטפס די מהר , לאחר כ 15-20 דק נסיעה הוא מגיע ממש קרוב לאיזור האדום!

וזאת גם כשהרכב היה קר כשהתחלתי ליסע איתו

יש לציין שגם כשאני ממשיך ליסע , הוא לא מגיע לאיזור האדום ממש , אך בהחלט הוא כל הזמן קרוב לשם , וזה גורם לאי נוחות , כי בכל רגע עוד מריק קטנטנן והוא שם...

כשאני מכבה את המנוע לאחר הנסיעה , אני שומע את המאווררים מתחילים לעבוד על קירור המנוע

יש מישהו שמכיר את הבעיה מקרוב? או שזאת בכלל לא בעיה ??

צירפתי תמונה

תודה , שלומי.

24052009483.jpg

פורסם

לא משהו מיוחד..

בדקתי מיים לפני איזה חודש

אבל זה תמיד מלא עד הסוף... כמו השמן...

יש מצב שפשוט חסר מיים?!?! וזאת הסיבה ?

פורסם

אני עונה לך כאן, כדי לחסוך שרשור כפול.

בדוק שלא חסר נוזל קירור (כשהרכב קר !). כמו כן, התכופף וספר לנו אם אתה רואה שני מאווררים על הרדיאטור או אחד (אפשר לראותם מתחת לטמבון). אאל"ט יש לך שניים. אם אכן שניים, האם כאשר המאוורר עובד, אחד או שניים עובדים?

פורסם

גם במצב תקין שעון החום ב206 עובר לפעמים את קו האמצע ומגיע לאזור שמופיע אצלך בתמונה.

זה אמור לקרות בעיקר בנסיעות עירוניות פקוקות ואיטיות או תחת עומס רציני (למשל כשמטפסים את הגלבוע בסל"ד גבוה :oops:).

אם ברכב שלך זה המצב באופן קבוע, גם בנסיעות מהירות ורגועות - מדובר בתקלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני רוצה לשאול שאלה גם לגבי חום

אצלי גם אותו רכב מדובר

תרמוסטט חדש, ורדיאטור חדש

בעיר עם מזגן ובלי מזגן החום כל הזמן בין 80-90! ומחוצ לעיר בנסיעות רגועות עד 120-130 עומד על 90!

במידה ועולים במהירות יותר ויותר הוא יגיע לקו שצוין בתמונה, איך שמוריד את המהירות החום חוזר ל 90, האם זה סביר ותקין ?!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

הייתי במוסך

הבעיה הייתה שהתרמוסטט הלך!!

החליפו לי תרמוסטט פלוס עבודה והכל - כולה 200 ש"ח

עכשיו חזרתי מנסיעה של שעה ולא רק שהחום לא מתקרב ל 90 הוא אפילו נשאר בסביבות ה 20-30 שזה מעולה!

אמרו לי במוסך שכשמתחיל הקיץ , החום גורם להרבה מכוניות לכך שהחום עולה בהן והתרמוסטט הולך

סיבה נוספת שהיתה יכולה לגרום לעליית חום כמו שהיתה אצלי זה סתימה ברדיאטור , אך הסתבר שלי לא היה את זה

אבל במוסך אמרו לי כבדרך אגב שאם אני עומד בפקק ללא תזוזה והחום מנוע הולך ועולה.. אז זה סימן שהרדיאטור סתום

עניין של 500 ש"ח , 250 פירוק ועבודה , ועוד 250 למוסך שמתמחה בניקוי רקיאטורים

מקווה שהעשרתי את ידיעתכם במקצת

יאללה קליבלנד!

שלומי :)

פורסם
הייתי במוסך

הבעיה הייתה שהתרמוסטט הלך!!

החליפו לי תרמוסטט פלוס עבודה והכל - כולה 200 ש"ח

עכשיו חזרתי מנסיעה של שעה ולא רק שהחום לא מתקרב ל 90 הוא אפילו נשאר בסביבות ה 20-30 שזה מעולה!

:)

מה מעולה בזה הטרמוסטט לא צריך להיות כך, לפי דעתי ביטלו לך את הטרמוסטט ולא שמו כלום.

פורסם

הם לא ביטלו..

כי אני הייתי לידם כשהם הזמינו תרמוסטט חדש ממקום של חלקים לרכב

ראיתי שהשליח הגיע , ראיתי את התרמוסטט החדש כשהם מרכיבים לי אותו

ויתרה מיזאת ראיתי גם את הישן שנראה באמת בלוי...

לאחר שהם הרכיבו לי אותו , אז השארנו את המנוע פועל בערך 20 דק במוסך , ואז באמת החום הגיע עד 70-80 ונשאר יציב

שזה בסדר גמור

אבל אתמול בערב כשיצאתי , אז הוא נשאר בתחום הרבה יותר נמוך של 20-30 כל הנסיעה.. משום מה.

פורסם

תבדוק שהחוט שהולך אל חיישן החום (צבע כחול על הפלאנג' של התרמוסטט) לא התנתק. אם המחוג לא זז בכלל - משהו לא בסדר באוטו, סביר להניח שזה החיווי.

אגב, 20-30 מעלות זה בכלל לא מעולה, כי אם אכן זה היה המצב, הרכב היה עובד כל הזמן עם העשרת תערובת, בזבוז דלק משווע (היית רואה את זה גם בצורת פלאגים מפוייחים).

• תוכן חדש...