Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית גולף 1999 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

אני עומד לקנות גולף טורבו דיזל 110HP אוטומטית עם 177000 ק"מ

האם אתם ממליצים על הרכב ? האם יש לו בעיות מיוחדות ? ואיך הוא מבחינת אמינות וביצועים ?

האם החלקים והטיפולים שלו יקרים?

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

רכב מעולה, חזק וחסכוני בהנחה שכל הטיפולים נעשו בזמן ועם השמנים/חלפים הנכונים.

בקילומטראז' הזה (שהוא מאוד סביר לרכב דיזל בשנתון זה) אני הייתי מבצע בדיקה ייעודית לגיר אם עוד לא החליפו/שיפצו אותו.

פורסם

בקילומטראז' הזה (שהוא מאוד סביר לרכב דיזל בשנתון זה) אני הייתי מבצע בדיקה ייעודית לגיר אם עוד לא החליפו/שיפצו אותו.

זה שנת 99, והקילומטראז' שרשום הוא בגדר מדע בדיוני. נדיר מאוד למצוא כאלה נסועות בשנתונים הנ''ל.

איזו יד הגולף, כי הקילומטראז' מחשיד קצת. כדי לך לאמת את זה, ולא לסמוך על דברי המוכר.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

היא יד 3 ולבחור שאמר שאני לא אטוס איתה .. אני לא קונה גולף TDI כדי לטוס איתה..:-)

הרכב הוא קופה ואני לוקח אותו לבדיקה זה בטוח והבחור אומר שהוא מתחייב אז אני אבדוק ואעלה את התוצאות לפה:-)

תודה רבה לכל העוזרים

Oo oO

פורסם
היא יד 3 ולבחור שאמר שאני לא אטוס איתה .. אני לא קונה גולף TDI כדי לטוס איתה..:-)

הרכב הוא קופה

אין דבר כזה גולף קופה.

פורסם

הייתה לי בורה ידנית 2001 אוקטביה אוטומטית 2002

הרכב 3 דלתות !! אין דבר כזה ?? כבר ראיתי את הרכב והוא 3 דלתות

Oo oO

פורסם

אולי זה רכב יבוא אישי ואז צריך להזהר מאוד כי בטח אין לו היסטורית טיפולים ויש מצב טוב שהק"מ לא אמיתי!

פורסם

לא הוא לא יבוא אישי כי המספר בסוף 18 אם זה היה יבוא אז סוף המספר צריך להיות 15.. מחר אני הולך לבדוק את הרכב במכון בדיקה אני אצלם ואעלה את התמונה שלו לפה

Oo oO

פורסם

לא בדיוק הם יכולים רק יכולים להגיד שמצב הרכב לא תואם את הקולומטראז'!

כמובן שאתה בוחר את מכון הבדיקה!!??

פורסם

כן אני בוחר את מכון הבדיקה כבר דיברתי איתו שאני לוקח את הרכב מחיפה למוכן בדיקה בנצרת והוא הסכים

Oo oO

• תוכן חדש...