Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ראשית ארצה לציין כי אני לגמרי חדש בענייני המולטימדיה השונים של הרכב, ולכן זה הזמן לציין שידיעותיי בנושא שואפות לאפס.

ולכן, פניתי לכאן בתקווה לקבל הכוונה נכונה בנוגע לרכישת מערכת חדשה.

לעניין,

יש לי שברולט קורסיקה 95', שנכון לעכשיו כל הרמקולים שלה (שתיים קדמיים, שתיים עגולים לא אליפטיים אחוריים) כמעט שרופים.

הם מוציאים צליל וכולם תקינים, אבל איכות הסאונד שלהן ירודה למדיי, במיוחד אם מעלים מעט את הווליום.

נזרקו לעברי לא מעט מושגים כגון 'קומפוננט' ו'6x9' וממש אין לי מושג מה זה אומר.

אני רק יודע שיש לי 1000 שקלים למערכת חדשה, אני ממש לא מטורף ולא אוהב לשמוע חזק - אני פשוט רוצה צליל נקי ויפה.

אשמח לשמוע הצעות, הערות והארות - ורצוי לחנויות בראשון לציון.

תודה,

יונתן.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

שלום.

לפי ההמלצות הייתי רוצה להגיד לך שב1000 שקל קצת קשה להגיע לרמת איכות של מוזיקה מספקת שכוללת טיפת עוצמה

אבל 1000 שקל זה לא כול כך מעט ואני מקווה שבתקציב הזה אתה לא מתכוון לכלול את HU (את הרדיו דיסק)

ולכן המלצותי הם כאלו:

קומפוננט- זהו בעצם שילוב בין שתי רמקולים שמתפקדים ברמות תדרים אחרות(מיד באס שאחראי על הצלילים הנמוכים לא כמו סאבוופר אבל די נמוך ויש את הטוויטר רמקול קטן שנותן את הצלילים הגבוהים) חשוב לציין שהקומפוננטים השתדרגו בשנים האחרונות והפכו לטרנד של ממש לחובבי המוזיקה במיוחד לכאלה שאוהבים איכות

אני מציע לך קומפוננט במידה והמידה של הרמקול באוטו שלך זה 6.5 PULSE 6 Morel

ותצתרך מגבר שיגביר אותם Mac Audio MPX2500

פורסם

כמו שsrool שאל, ר''ד= רדיו - דיסק, כמוכן תציין את הדגם.

את המידות לרמקולים תוכל לבדוק בספר רכב או באינטרנט, זה יקל עלינו על המלצת רכיבים.

פורסם

לי גם יש את אותה הבעיה...

הדבר היחיד שאני יודע זה ש 6X9 זה מידה של רמקולים אובליים, אם יש לך רמקולים עגולים זו בוודאות לא המידה שלך...

אם יש לך רמקולים עגולים, יש מספר מידות מ-4" (מה שלא סביר, אלא אם יש לך אוזניות בתור רמקולים) עד 6.5" נראה לי, בכל מקרה, במקרה שלי אין לי מושג מה הגודל של הרמקולים שלי, ניסיתי להסתכל בתחתית שלהם אבל לא כתוב שם כלום מבחינת המידה, אני ממש שוקל לפרק רמקול אחד ולמדוד אותו בסרגל (בספר הרכב גם לא מצאתי את הגודל שלהם...)

מקווה שעזרתי ולו במעט...

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

ראשית, תודות על תגובותיכם.

לצערי שכחתי לציין שיש לי את הפנאל עצמו, והוא של חברת Aiwa, רשום עליו 45x4 - אך אין לי עדיין את המקום להלביש את הפאנל עליו.

כן, מה לעשות שהאוטו היה של אבי עד לא מזמן והא בהחלט מסתפק בקסטות. :?

המידות המדויקות של כל הרמקולים באוטו:

• Front: 4" x 6"
  • Rear: 6" x 9"
  • Kick panel: 4" x 6"
  • Rear deck: 6" x 9"

מקווה שסיפקתי את המידע הדרוש.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

• תוכן חדש...