Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את המגבר חזרה מתיקון, הכל חובר מצוין ב100%

פתאום התחילו להופיע הרעשים המוקרים לחלק מאיתנו ה"זזזזזזזזזזזז"

ה"צועחות" מגיעות מהקומפוננט בלבד.

עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה לשאלה.

תודה מראש, רונאל

פורסם

הייתי ברכב, שמתי לב שאני מנתק את הRCA של הקומפוננט הרעש מפסיק ( הרעש נשמע בכל הרמקולים)

כמו מה זה ניראה? וכמה אחוז שאני אצתרך להחליף\לתקן את הHU, במידה והמתקין ניתק\חיבר את הRCA של הקומפוננט בזמן שהHU פועל

תודה מראש, רונאל

עריכה: הRCA חדש

פורסם
כמה מגברים מותקנים ברכב? תפרט על הרכיבים.

מגבר 5 ערוצים בלבד, קומפוננט,6X9 ,

2סאבים

+1-פרט אלו רכיבים יש לך.

האם כבלי המתח בצד אחד וכבלי הRCA והרמקולים בצד שני?

כן צד אחד כבלי מתח וצד שני כבלי RCA הראכה נמצאת בסמוך למגבר אבל אפעם לא עשה רעשים

פורסם
לאחר שקראתי על הפיתרון שלך לרעשיםגם אני נזכרתי שהיום כיוונתי את המגבר לFULL ינסה ויחזור עם תשובה

ניסיתי המצב עומד עדיין במקומו

פורסם

לי הייתה את אותה הבעיה בדיוק. לאחר שקניתי פילטר היא נפתרה.

אך מכיוון שזה הוריד לי מהאיכות של הקומפ' פניתי למתקין אחר שהחליף לי את הRCA שמחבר בין הHU למגבר. הRCA שהותקן שם אומנם היה נראה כאילו יש עליו סיכוך אבל ממש פשוט (כמו נייר כסף שמקיף את הכבל). וכן הוא הזיז לי את המיקום של הREMOT לצד של החשמל (בהתקנה שמו לי אותם צמוד לRCA). לאחר מכן הבעיה נפתרה לשביעות רצוני.

אני לא יודע מה מ2 הצעדים שנעשו סידר את זה אבל תבדוק איך זה אצלך.

מה גם שקראתי פה בפורום על מקרים שאחד RCA פשוט קרוב מדי למקום עם השראה חשמלית..

מקוה שעזרתי..

שבת שלום!

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
לי הייתה את אותה הבעיה בדיוק. לאחר שקניתי פילטר היא נפתרה.

אך מכיוון שזה הוריד לי מהאיכות של הקומפ' פניתי למתקין אחר שהחליף לי את הRCA שמחבר בין הHU למגבר. הRCA שהותקן שם אומנם היה נראה כאילו יש עליו סיכוך אבל ממש פשוט (כמו נייר כסף שמקיף את הכבל). וכן הוא הזיז לי את המיקום של הREMOT לצד של החשמל (בהתקנה שמו לי אותם צמוד לRCA). לאחר מכן הבעיה נפתרה לשביעות רצוני.

אני לא יודע מה מ2 הצעדים שנעשו סידר את זה אבל תבדוק איך זה אצלך.

מה גם שקראתי פה בפורום על מקרים שאחד RCA פשוט קרוב מדי למקום עם השראה חשמלית..

מקוה שעזרתי..

שבת שלום!

החלפתי RCA חדש ומאז תאמת ניהיו הרעשים, אני לא מבין גדול בכבלים וכ'ו אבל הRCA החדש יש לו גם ראקה אבל אחרי שהוא החליף לי RCA התחילו הרעשים.

וכל הכבלי חשמל צד אחד, וכל הכבלי RCA בצד שני

פורסם

לבעיית הרעשים המאלטרנטור יש שני פיתרונות:

1: יש לך פה מדריך איך ללפף כבל רמקול רגיל בסיס חיבור ה RCA (כולם חזרו ואמרו שעובד אצלהם)

2: יש פילטר רעשים שמיוחד לשם בעיה זו המחירים נעים 30-60 ש"ח והוא מתחבר ל RCA לפני

כניסת המגבר,ולמגבר.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

• תוכן חדש...