Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצגה חוזרת

לאחר 3 סטייג'ים לטבלה מוביל ב- 14.6 שנ' לפני לאוב ו-18.3 שנ' מהירבונן !!

האם לאוב נוהג בזהירות בכדי לעבור את היום הראשון בשלום ,ובכך לתת מחר למשהו אחר לנקות את המסלול מאבנים ביום השני ואולי גם ביום השלישי?? (ביום ראשון)

ב-SS-1 סורדו מגיע לזינוק באיחור של 3 דקות ומקבל קנס 30 שנ' !! קבוצת פורד שואלת האים זו טקטיקה חדשה ישנה של סיטרואן ? (כמו בשנה שעברה בניו זילנד) לאור זאת הירבונן מזנק שני סורדו שלישי ונהנה ממסלול נקי יותר ובעמדת זינוק נוחה יותר לקראת מחר !

פטר סולברג כעוס מאוד - המנוע של הקסרה מתחמם לקראת סוף הסטייג' ולא עולה על 2000-3000 סל'ד ובכך מונע ממנו לקחת את ההובלה לדבריו !!!

נעקוב אחר תוצאות היום ונדע !!

מישל

פורסם

שם המשחק - טקטיקה !!

בסוף הסטייג' האחרון של היום הראשון , מחליט לאוב שעדיף לו לזנק שלישי ליום השני ועוצר לפני הסיום למשך 23 שנ' ובכך גורם להירבונן לעלות למקום השני .

המצב לקראת הזינוק הבוקר - 1. לטבלה 2.הירבונן +39 שנ' 3. לאוב 42 שנ' .....

על פניו נראה שלטבלה ברח מאוד קדימה , אך זה לא כל כך מדאיג את המאסטרו כי המטרה היא, הירבונן !

לאוב הצהיר שהוא בוודאי יצטרך ללחוץ חזק בכדי לא לאבד סיכוי לנצח אך יחד עם זאת היה מעדיף לזנק שלישי ביום ראשון כי אופי המסלול דורש "טיטוא" ותנאי הדרך ישתפרו אם 2 יריביו יזנקו לפניו !

נמתין לתוצאות בסוף היום ונדע אם קבוצת פורד תצליח לקטוע את רצף הנצחונות של הגדול מכולם !!!!

מישל

פורסם

גם אם היא תעשה את זה - זה רק כי הוא עצר להמון זמן. הירבונן, אגב, היה ממש מאוכזב מעצמו וטען שעשה טעות ענקית כשהעריך לא נכון את זמן העצירה של לואב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אם היא תעשה את זה - זה רק כי הוא עצר להמון זמן. הירבונן, אגב, היה ממש מאוכזב מעצמו וטען שעשה טעות ענקית כשהעריך לא נכון את זמן העצירה של לואב...

נכון , הוא הודה בטעות שלו כאשר שם לב לכך רק לאחר שחצה את התמרור המורה לקראת סיום הסטייג' ואם היה נעצר באותו מקום היה נפסל !!!

בנתיים לאחר-SS-9 הפער בין לאוב ללטבלה הצטמצם ל- 34 שנ' , מי יודע אם זה יספיק ?

אני בוטח בכשרון של לאוב !

נחזיק לו אצבעות !!

מישל

פורסם

שלום לכולם

נראה לי שהפעם לאוב צריך להיות קוסם בשביל לנצח, ונראה לי גם שהטקטיקה חזרה אליהם כמו בומרנג.

בסוף היום השיני למרוץ פטר סולברג מראה מה שהוא יודע ומסיים במקום השלישי לפני לאוב ב2 שניות.

1. לטלבלה

2. מיקו הירבונן

3. פטר סולברג

4. לאוב

ההפרש בין לטלבלה ובין לאוב עומד על יותר מדקה כן כן 1.14 שניות.

מישל :shock:

המטיףף

פורסם

כתבתי כבר לא פעם שכדי לנצח את לואב צריך שאלילת המזל תאיר פנים למתחריו

אי אפשר לנצח את לואב ב"פר פייט".

סטייג'11 לואב חוטף פנצ'ר מפסיד דקה והיום כשפער של 2 שניות יש בינו לפטר סולברג,הוא ינסה לסיים שלישי.

פנינו כבר למירוץ הבא

מירוצי מכוניות

פורסם
כתבתי כבר לא פעם שכדי לנצח את לואב צריך שאלילת המזל תאיר פנים למתחריו

אי אפשר לנצח את לואב ב"פר פייט".

סטייג'11 לואב חוטף פנצ'ר מפסיד דקה והיום כשפער של 2 שניות יש בינו לפטר סולברג,הוא ינסה לסיים שלישי.

פנינו כבר למירוץ הבא

לא אתייחס לטקטיקות של קבוצת סיטרואן ושל סבאסטיאן לואב, מוצלחות או לא.

אבל לא הטקטיקות מנעו ממנו את המקום השלישי.

אלא בטיחות למי שתהה.

לא חשוב מי אתה ומה אתה אלוף עולם רב פעמים או נהג גרופ N

בטיחות זה בטיחות

ואם הנווט של לאוב, אלנה פתח את החגורות על מנת להתכונן להחלפת גלגל בסיום הסטייג ה 11 לאחר הפליינג פיינש

אך לפני עצירת הרכב, היה שם נציג של הפדרציה שראה זאת.

הם גם הסכימו להתחשב בצוות בכך שזה קרה במהירות איטית ולקראת עצירה ולא במהירות נסיעה תחרותית.

האם זה נעשה למען יראו ויראו? זה לא כל כך משנה

זה גם לא ישנה את תוצאת סוף השנה לסיטראון וללואב

אבל שימו לב לדגש של הפדרציה בנושא בטיחות

הא כן, ברכות לקבוצת פורד וללאטבלה

שניצח בזכות.

בב"ח

איתן

פורסם

אכן נכון איתן

את מה שכתבתי היה עוד לפני שידענו על העונש

אבל מה אתם מתפלאים ברוך שליט עושה זאת כבר שנים:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ברוך

רגיעון, זה היה בצחוק!:-P

מירוצי מכוניות

פורסם
לואם הנווט של לאוב, אלנה פתח את החגורות על מנת להתכונן להחלפת גלגל בסיום הסטייג ה 11 לאחר הפליינג פיינש

אך לפני עצירת הרכב, היה שם נציג של הפדרציה שראה זאת.

הם גם הסכימו להתחשב בצוות בכך שזה קרה במהירות איטית ולקראת עצירה ולא במהירות נסיעה תחרותית.

לא התעמקתי אבל רוב הסיכויים שלא היה שם נציג של הפדרציה ושבדקו את העניין אך ורק כי לואב ואלנה החליפו את הגלגל בזמן שיא. הבדיקה היא במרבית המקרים באמצעות הפלט של מצלמות הוידאו שמותקנות ברכב. אין ספק שגם יש בעונש הזה משהו קטנוני - אני מוכן להתערב שאלנה ניתק את החגורות אך ורק במצב של נסיעה איטית לקראת עצירה ובלי שום סכנה עבורו, אבל חוקים הם חוקים. (אגב - עם כזה זמן החלפה מהיר הייתי מצפה שדווקא חיבור החגורות ייעשה בזמן נהיגה ולא הניתוק. תחשבו על זה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם

ביום רביעי בזמן הקלטת ראלי עולמי אמרתי שבמוקדם או מאוחר ללאוב זה יקרה, מה שמשונה שזה קרה יומיים אחרכך, ולא משנה מה הסיבות ומה הם הספורים עכשיו אין עליו מתח והוא יכול להמשיך לקראת האליפות הנוספת שלו. מה שמעניין אותי יותר זה שפטר סולברג מראה באמת מה שהוא יודע עם קאסרה זקנה ופה אני מוריד את הכובע בפניו. ועכשיו בואו נתמקד במרוץ הבא ונראה אם מה שקרה בסרדיניה ישפיע על לאוב ?.

בברכה המטיףף דני :idea:

פורסם

ללואב קרה תקר בגלגל זלמן,לא בנהיגה.

כל זה גם לא משנה כרגע נראה מה יקרה באקרופוליס

חוץ מזה למדת בע"פ את ה"נוטס?", יש אימון בחג נראה לך שתתחמק?

מירוצי מכוניות

פורסם

ערב טוב

הנהג היחיד שלא היה עסוק במשחקי הטקטיקה המטופשים שהתנהלו בסרדיניה הוא זה שגם ניצח ואני מתכוון ליארי-מאטי לאטבלה.

הפיני הצעיר, לאחר התאונה ההיא, נוהג מעט יותר מחושב ודווקא בראלי כל כך קשה כמו סרדיניה הוכיח בגרות ולרגע לא היה תחת איום ממשי.

סבסטיאן לואב הפסיד את הראלי, ממש כך, משום ששוב סבל מביעיות בלמים בסיטרואן שלו, שוב כי ראינו את זה כבר פעמיים העונה והפעם המצב החמיר . התקר המפורסם (ותודה למי שרץ להלשין לשופטים...) לא היה זה שמנע מלואב את הניצחון, הוא הפסיד אותו עוד קודם לכן. למי שעקב אחר הראלי, שפת הגוף של לואב שידרה אי נוחות במשך רוב הזמן ונוסף לכל הצרות, במקום להתרכז במה שהוא טוב - לנהוג מהר ולנצח, הוא נגרר לשטויות של פורד ובחר להתעסק בטקטיקה והורדת מהירות, איבוד זמן מכוון.

הוא לא היה עושה את זה באם היה יודע שהוא יכול היה לסמוך על המכונית שלו.

מיקו הירבונן ? חוץ מזה שהוא בחור נחמד , בכל מקום שבו יוכל להפסיד הוא יפסיד, פשוט ככה . לאטבלה מהיר ממנו אבל פחות עקבי ובכל מקום שלאטבלה לא יעשה שטויות הוא יוכיח עד כמה הוא יותר טוב מהירבונן.

פטר סולברג זכה בחבילת השידרוג של הקסארה, כעת היא עם מכללי 2006 והזמנים שלו בסטייג'ים, בצירוף הבעיות של לואב, השאירו אותו בתחילת הראלי די קרוב ללואב.

להגיד שזכה במקום השלישי ? לא, ממש לא, פשוט לואב הפסיד אותו. גם סולברג יודע שהמקום הרביעי יותר ריאלי עבורו אבל צריך לפעמים גם מזל בספורט הזה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

שום נהג לא מתעסק בטקטיקה,להגיד על לאטבאלה שהוא לא התעסק זו שטות גמורה

ווילסון הקריב את לאטבאלה על מזבח ההצלחה ולאטבאלה לקח את זה ב-2 ידיים.

נהג מעולם לא קובע טקטיקה למעט לואב שהוא אלוהיו של קסנל וגם לא תמיד.

ישנם ימים גרועים במירוץ והחלטות לפעמים שגויות,(אתה בדיוק מבין), להגיד על לואב שהוא לחוץ? נו באמת.

ביום האחרון לואב נהג סולידי אחרי שהבין שאת הפורדים הוא לא מנצח.

ווילסון לעומת זאת נתן קרדיט ובצדק לכוכב שהוא מטפח לעתיד.

הלחץ עובר לאקרופוליס,סביר להניח שלואב יצטרך הרבה "אוזו" במקום "פרנו".

מעניין בראלי.

האם זה נכון שאל עטייה ניצח בפרודקשן את אל קסימי?

או מה קרה לדני סורדו?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

צר לי אבל אנחנו לא מסכימים וזו בטח לא שטות, אתה יכול להביע את דעתך אבל לא כל מי שלא מסכים איתך מדבר שטויות.

לאטבלה ממש לא הוקרב, החל מהרגע הראשון בראלי הוא פשוט היה מהיר מכולם . ביום הראשון לראלי הוא זינק שביעי, אם אני זוכר טוב, מה שנתן לו שביל נקי וכמובן שהשעון דיבר.

סבסטיאן לואב ועוד איך התעסק בטקטיקה - דניאל אלנה כל הזמן היה עסוק בלאבד זמן בסוף היום הראשון בכדי שלא יזנקו "בטעות" במיקום גבוה מדי לקראת היום השני. אלא מה ?

הסיטרואן הפעם לא היתה מושלמת, הברקסים, ודפקה להם את כל התוכניות.

גם הירבונן היה עסוק בטקטיקה במקום במרוץ רק שהוא פחות טוב ולכן לא איבד מספיק זמן ועדיין זינק לפני לואב.

שים לב לראיונות שנערכו עם לואב והירבונן בסוף כל יום. הם בעצמם אומרים שנהגו תחת שיקול טקטי כל הזמן .

דני סורדו סבל החל מהיום הראשון בבעיות במגדש הטורבו שלו ולכן לא הצליח להתקרב לאף אחד וממש לא היווה גורם בראלי. סורדו יכול היה רק לקוות שיוכל להתעסק בטקטיקה ולא בבעיות המכניות שהיו לו.

כל אלו עובדות וממש לא שטויות - אנשי הקבוצות - סיטרואן ופורד פירסמו את זה באופן רשמי ומוסדר .

ועוד לגבי "ההקרבה" - באם לאטבלה היה כל כך קורבן ולא באמת מהיר - מלקולם ווילסון לא היה עושה לא חשבון בגרוש ואומר לו להאט בכדי שמיקו הירבונן ינצח בראלי , אבל לאטבלה היה יותר מהיר בראלי הזה וזכה בו בזכות !

מה הקשר אל-עטייה ואל-קסימי ? מזמן הסכמנו שאל-עטייה טוב ממנו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לאטבלה הוקרב ובהחלט אחרת היה נאמר לו כטקטיקה כמו בשנה שעברה להאיט ולתת להירבונן את האפשרות ללקט עוד 2 נקודות,הפעם ווילסון פשוט האמין בו ונתן לו לפרוח.(והוא כמובן לקח זאת בגדול ובצדק).

מזמן אנחנו יודעים שמה שמתפרסם בהודעות רשמיות זה טוב לעיתונות,את האמת המקצוענים יודעים.

נהגים לא קובעים טקטיקות אלא מרכז השליטה ומנהלי הקבוצות.

לגבי שטות דובי יש הבדל תהומי באינטרפטצייה שלך ,מעולם לא אמרתי שאתה מדבר שטויות אלא שטות גמורה לחשוב שלאטבאלה לא מתעסק בטקטיקות.

לא מתאים לך להוציא מסקנות שגויות על דבר שלא אמרתי.(אתה מזכיר לי מישהו עכשיו)

כל השיטה של הטקטיקות האלה מביאות לחוסר תרבות ספורטיבית (שריכת השרוכים קריית שמונה בית"ר ירושלים זוכר?)

לאטבאלה היה מהיר בעונה הקודמת מהירבונן והוקרב זוכר?

לסיכום

גיי פרנקלין יסביר לנו מצויין את כל נושא הטקטיקות ועוד כל מה שנרצה

אנחנו מקווים שנצליח לסגור בקרוב את נושא החסות ונביא אותו לסמינר לסוף שבוע בארץ.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...