Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום, כשבאתי להניע את האוטו שלי סיאט איביזה 99 ידנית 1600

הוא הניע ושנייה אחרי זה הוא מקרטע אז נכבה, לאחר 2 נסיונות כושלים ניסיתי לתת גז תוך כדי הנעה

והוא הניעה קירטע ואז כשנתתי פול גז הוא הניע ברגיל.

פחדתי לנסוע היום לעבודה עקב זאת.

לאחר שיצאתי מהעבודה הנעתי את האוטו והאוטו נסע חלק כמו שצריך, ויש לציין שהאוטו אצלי כבר חצי שנה וללא בעיות כלל וכלל, כאשר הגעתי להילוך שלישי נתתי גז ופתאום המנוע כזה הפסיק לעבוד ואלפית שניה מאוחר יותר נסע, כאילו שאני נותן

גז בנסיעה בהילוך שלישי זה קרה לי האוטו כזה נעצר והמשיך לנסוע משהו מאוד מאוד מוזר בחיים לא קרה לי דבר כזה

האוטו מטופך אך ורק במוסך רון מכונאי ברמה יש לציין

אני מבין ברכבים קצת אבל אין לי מושג מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי לנסות להבין מה הבעיה.

תודה

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לנסוע ככה,

יש ציין שבזמן הנסיעה בגז חזק הקירטוע הוא מאין חוזר ניצוץ ואז פתאום יש ניצוץ במנוע

אז בבקשה אשמח לעזרה

זה מאוד חשוב לי

Rover 214Si

מכונאי רכב

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לאבחן בעיה כזאת דרך המחשב אבל לפי התאור שלך

נראה אכן שמדובר בבעית הצתה ,החטאת בעירה מסיבה כל שהיא.

בעיה כזאת יכולה להגרם מסליל הצתה פגום ,מכסה מפלג ,רוטור ,

חוטי הצתה או מצתים.

כדאי שתעבור לבקר במוסך ונתקדם משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...