Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 ל L1PRO. אני חותך אותו ב 5K סלופ 6 . שומעים נקי. הייבריד ממליצים לחתוך אותו מינימלית ב 2K סלופ 24, יתאים לדרישות שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא צריך לשמוע את הדעות שלנו אתה פשוט צריך ללכת לשמוע את הכול הטוויטרים המדוברים ולשמוע אותם בסלט שיהיה פלוס מינוס דומה לשלך .

למשל לשמוע L1PRO בסט 3 חלקים ובסט 2 חלקים אלה 2 דברים שונים.

אתה אוהב מורל ואני חושב שהדבר שהכי יקלע לטעם שלך הוא סופרימו פיקולו או סופירמו רגיל אך אם הכרותי איתך ולדי אתה לא רוצה בניות.

***לדעתי אתה עוד להגעת בכלל לניצול מלא של הטוויטרים הקיימים שלך כיוון שהם יושבים בבניות המקוריות של הרכב חסומים עם הגרילים המקוריים,אין להם זויות נכונות,לדעתי אין לך מגבר שמתאים בול לטוויטרים האלה(גנסיס ST60).

כדי להוציא משהו מכול טוויטר חדש או זה שקיים אצלך צריך מגבר מתאים וסביבה הולמת כי ככה אתה סתם קונה עוד משהו עוד לפני שניצלת עד הסוף את מה שיש לך.

אני למשל חושב שהגעתי כימעת למקסימום שהסופרימו יכולים לתת בעזרת זויות נכונות וגברה נכונה.

פורסם

כן,נכון וזה גם ישמע ככה.

כמו שאמרתי למעלה לפני שרצים להחליף תוציאו את המיץ ממש שיש לכם.

אני בזמנו אמרתי לעצמי יאללה בוא נעשה 3WAY ונתחל להתפרע אבל אז חשבתי קודם כול נעמיד סט 2WAY שיעמוד בכבוד אפילו עם סטים 3 חלקים ויהיה איכותי יותר מכול סט 2WAY מקורי ואם אתם שואלים אותי אני חושב שהצלחתי בסלט הזה ויצאתי אחלה שף ועכשיו אפשר להתחיל לבנות 3WAY(המשך יבוא):-D

פורסם

ככל שטווח התדרים צר יותר שזורם לרמקול מסויים, כך הרמקול הזה ינגן את אותו טווח - טוב יותר! עכשיו זה לא משנה מה זה - טויטר או מידבאס, וכאן נובע שכל טויטר יהיה טוב יותר ב 3WAY.

פורסם

תרגיעו חבר'ה,זה שרשור שלי.

אדי,לגבי חוסר רצון שלי לבניות אתה צודק כי אני לא מעוניין בכאלה.וגם זה שהם מאחורי גרילים מקוריים של רכב,גם נכון.למרות שהרשת עצמה זהה לגמרי לרשת שמורל מספקים בסט עם טויטרים.אבל מבחינת זויות הם מכוונים כמו שצריך,עבדתי על זה לא מעט.עכשיו לעניין ההגברה,אין בכלל להשוות בין בילט לST60,ג'נסיס פשוט לא שם,וכן היתה השוואה.ג'נסיס מדהים אבל טרו מטריף.בגלל זה רכשתי אותו.חשבתי על סופרימו גם,אבל מצריך בניה.מה בדיוק התכוונת כשאמרת שL1PRO הוא לא טויטר?

עוד דבר חשוב,כפי שציינתי אני מחפש טויטר עם "בשר" שידע לנגנן תווך המיד ככל שניתן.וזה לא אומר כי טויטר שניתן לחתוך ב 3KHZ ידע לעבוד מתווך זה ומעלה בלי "לכלוך".

לא מעניין אותי טויטר ל 3WAY.

כן אני מודע שטויטר טוב בעולם ל 2WAY הוא סקאןספיק SS6620 אבל מחירו סביב 3500 שקל קצת כבד.אם מחישהו שמע אותו אז אני מחפש משהו קרוב אליו

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

טוויטר טוב ל2WAY זה טוויטר שמשודך למידבאס שיכול להגיע בצורה טובה עד לנקדות החיתוך הנמוכה שלהטוויטר.

זה לא משנה אם הטוויטר יורד נמוך בשביל לפצות על המידבאס או אם המידבאס עולה גבוה כדי להשלים את הבור של הטוויטר.

כל עוד שני הרכיבים מתפקדים טוב בתחומים שלהם, נשמעים טוב בתחומים שלהם והם משלימים אחד עם השני - אתה תוכל להוציא מהם תוצאה טובה.

ממה ששמתי לב מכל ההתנסויות שלי לאחרונה - דווקא ככל שנקודת החיתוך גבוהה יותר ככה גובה הבמה עולה יותר גבוה - אבל אתה צריך בשביל זה רכיבים שיכולים לעשות את זה.

במקרה הזה - HAT הם באמת יהיו פשוט נהדרים בשביל המשימה.

הייתי גם חושב על המידבאס של רועי - הריינבואו - אבל זה במידה ומה שרועי אומר, הוא גם נכון - עוד לא שמעתי את המידבאס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל התגובות הלא רלוונטיות נמחקו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי,

אני כבר הרבה זמן עם טוויטר הזה, קרוב ל-3 וחצי שנים, ואני ממש אוהב אותו. עד לפני כי שנה וחצי כשה לא היה לי CDM54 הוא עובד אצלי בסט 2-WAY בשילוב עם מיד-וופר של אלייט. אז אני זוכר שהוא היה יורד מספיק נמוך וניגן תדרים של מיד יפה.

רק שאתה בחנתה אותו כמו שצריך שזה: כיוונים במערכת, זוויות, מיקום, וכו... אז תחליף ואז תשדרג.

לגבי טוויטרים אחרים, אני חושב שלא חסר היום טוויטרים בפורום. תישמע, תבחון וכך תגיע לבחירה נכונה, זולה ואבסלוטית.

אם תרצה טוויטרים שאין לאחרים, ושסט אפ שלך יהיה סט-אם מיוחד אז יש אופציות אחרות כמו:

מיד-טוויטר של GENESIS STUDIO

טוויטר של SCAN-SPEAK ILLUMINATOR

טוויטר של BRAX GRAPHIC PRO או MATRIX 2 1.1 או 2.1 שזה כמו מיד

וכו....

היום לא חסר מותגים, רק צריך לחפש, וזה עניין של טעם אישי, זה אחרת, רק שאנשים יגידו: "רק אצלו ברכב יש" וירצו לשמוע, זה גם טעם אישי מיוחד :-D

פורסם
ככל שטווח התדרים צר יותר שזורם לרמקול מסויים, כך הרמקול הזה ינגן את אותו טווח - טוב יותר! עכשיו זה לא משנה מה זה - טויטר או מידבאס, וכאן נובע שכל טויטר יהיה טוב יותר ב 3WAY.

אכן כן לכן יש הבדל בין שמיע של טוויטר בסט 3חלקים ל2 חלקים.(אךך אני כול כך רוצה 3WAY אקטיבי)

ולדי,הרי אם אני לא טועה לא התקנת את הטוויטרים שלך על מגבר של גנסיס אלה את המידים אז איך אתה יודע מה שאתה יודע?

פורסם

ג'נסיס מגביר את סאב.טרו מגביר את מידים וטויטרים.ניסיתי ג'נסיס על טויטרים והם נשמעו סוף הדרך רק טיפה פחות מטרו.

כשחיברתי ג'נסיס למידים הסיפור היה שונה לגמרי.עם ג'נסיס הם בעטו כאילו פטישים דפקו בדלתות אבל תחום המיד פשוטלא היה.ברגע שחיברתי את טרו הצליל פשוט נפתח ,לא האמנתי והלכתי לבדוק אולי בטעות הקרוס היה על LP אבל לצערי לא.לטרו פחות כח אבל בשביל 2WAY הוא שם את ג'נסיס בכיס הקטן.בשביל 3WAY היתי שם ג'נסיס על מידבאס וחותך על 300HZ.לכן אני לא מבין,פשוט לא מבין אנשים שאומרים שלג'נסיס אין באס או נמוכים או תקראו לזה איך שאתם רוצים.מה שכן ,אני יודע שכאשר אהיה מספיק בשל בשביל 3WAY ג'נסיס יגביר לי את המידבאס ושום דבר אחר.אני מאוהב בו בגלל הכוח.:oops:.צריךלראות איך הוא משגע את הסאב.בקיצר נסחפתי.

לגבי טויטרים של ברקס.איפה בכלל ניתן להשיג אותם בארץ.שמעתי וקראתי המון עליהם אבל בארצנו בכלל ניתן להשיגם? המיד-טויטר של ג'נסיס גם מכיר אבל להערכתי מחירו יהיה מעבר ל 4000 שקל ושום פעם בארץ לא מביאים אותם.

פורסם

אתה מדבר בדיוק על הקונפיגורציה שהיתה לי ברכב

טרו על הטויטרים והמידים וג'נסיס דואל מונו על המיד באסים,

נכון המידבאסים דפקו בטירוף, לפי דעתי יותר מהטרו כרגע אבל, לפי דעתי

השליטה על המידבאסים היתה הרבה פחות טובה מהטרו.

לפני שחיברתי את הבילט סיקס, המיד באסים היו מאוד דומיננטים ומאוד חזקים אבל משום מה לא

השתלבו בסאונד הכללי, כאילו המידים והטויטרים ניגנו לחוד והמיד באסים לחוד, לא משנה כמה שיחקתי עם

הגיין, חיתוכים, סלופים, הם פשוט לא השתלבו. כשהעברתי את כל הסט אפ שלי לבילט סיקס פתאום הם הפכו

לחלק מהצליל הכללי והשתלבו יופי עם המידים והטויטרים.

ערכתי חיפוש קטן בהודעות של רועי (הרי הרמקולים היו שלו:wink:) וראיתי שגם אצל רועי, עם ההגברה של הג'נסיס

היתה אותה בעיה. אני לא מהנדס אלקטרוניקה ואין לי מושג למה אבל ההבדל בהשתלבות של כל האלמנטים

לאחר שהחלפתי את הדואל מונו בטרו היה פשוט מדהים.

אלי

פורסם

ממממ,נקודה למחשבה .אכן הם "דופקים" ולא משתלבים לעומת בי אמפ על טרו.אבל זיווג עם סאב קטלני .על "תפתח" לי עיניים כי בסוף אתחיל לחפש מונו לשידרוג :-)

פורסם

עמוק זו לא מילה, אני מחפש חבל להיתפס בו ושמישהו ימשוך אותי החוצה מהבור.ואז אני חוזר לאוטו ולא מתיישב בכדי להאזין במה שהשקעתי אלא אני מאזין ותוהה ,מה עלי לשדרג עכשיו? :twisted::roll::lol:. והכי עצוב בכל הסיפור כשאני מתיישב אצל חבר שיש לו HU פיוניר 4 מורל טמפו שמתוכם 2 קואסיאלים,2 מגברי בוס וסאב מסכן כאשר רמקולים חתוכים על 100HZ ואז הוא נותן בראש ואחרי כמה דקות אני אומר לעצמי ,פאק,על מה אני משלם הרי גם אצלו זה מנגן חזק ויחסית נורמלי.אומנם סאב לא שייך למערכה:lol: אבל עדיין מערכת שלו שווה חמישית משלי.....DAMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNN:evil:

ד"א מישהו שמע טויטר של ריינבו CAL27?

• תוכן חדש...