Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה 98' (12XE) מקרטעת.להלן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת היסטוריה,(כיום ברכב על 223K ק"מ)

לפני כשנה(האוטו היה של אחי) מילא פול 96 במקום 95 ואמר לי שהאוטו לא מניע(האם יש קשר?)

מאז היו בעיות בהתנעה,אבל האוטו נסע ללא קירטועים.

לפני חודשיים,האוטו היה מניע רגיל אך כעבור זמן מה,כבה גם בזמן נסיעה,ולא מניע עד שמנוע התקרר.

(הוחפלו פלגים,ופילטר אוויר על הדרך)לא עזר,פניתי למוסך מורשה של UMI באשדוד,

והוחלף חיישן גל ארכובה,האוטו הפסיק להכבות הזמן נסיעה,וגם מניע ללא בעיות.(הוחלף גם שמן מנוע ופילטר שמן)

כמה ימים לאחר מכן,ניגשתי לטסט,שמתי תוסף דלק K44 ,וגם אינפוזייה,האוטו נסע מעולה.

לפני כשלושה שבועות,החלו קירטועים,האוטו לא סוחב,צורך דלק יותר מהרגיל,יש לציין כשאוטו קר הוא נוסע בסדר,כשהוא מתחמם מתחיל הקירטועים,מ3000 סל"ד כביכול יש סחיבה והאוטו מאיץ רגיל,אך עדיין זה לא נורמלי.

היום:חיפוש בפורום,העלה לי בעיות דומות,כל מיני חיישנים וכאלו(EGR ועוד משו)

בקיצור,ירדתי אל האוטו,הוצאתי קונקטור מסויים,היה תחושת יציבות במנוע,העלתי תמונה(1)

1.האם יש קשר?

2.האם נסיעה ללא חיישן תזיק?

3.יש למישהו מושג מחיר דבר כזה?

תמונה 2: חוטי ואקום,אם הבנתי נכון,אני חושב שהם לא במקום שלהם,כי נגעתי בהם ואני כמעט בטוח שלא החזרתי כמו שצריך

*מישהו יכול לאשר זאת? או להעלות תמונה כדי שהם יהיו במקום הנכון?

בתודה,ארוך אני יודע.

DSC00111.jpg

DSC00112.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אז בעצם,הקונקטור הזה קשור למנוע הצעדים?

אם כן,מה זה אומר מבחינת תיקון דבר כזה?

החלפה?

תיקון?

עלות?

תודה.

(שכחתי לציין,שני אנשים כבר העידו שיש לי רעש מהסעפת,אני גם מאשר זאת,

כמה זה עולה?)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

עדכון,

הייתה דולקת נורה מנוע,והיא הפסיקה,

לגבי הקונקטור,בדקתי בעצמי ,נסעתי בלעדיו,המצב לא משתנה,חוץ מזה שהגז מגיב איטי מאוד

אם יש למישהו רעיונות,מה עוד אפשר לעשות?

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...