Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קשה עם נפגעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הדבר המזעזע,הכואב,המפחיד,או איך שלא תקראו לזה שממנו שכל הנהגים מפחדים יכול להתממש לכל אחד מאיתנו (לא עלינו) הופך למציאות ,והיא תאונה!

חבר שלי מעורב בתאונה מאוד קשה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717529,00.html

רציתי לשאול אתכם,מה ההליכים שהוא הולך לעבור כעת?

ולא לשכח חברה תסעו בזהירו,זה פשוט יכול לבוא לכל אחד מאיתנו (שוב חס וחלילה לא עלינו),יש את כל הסוגי אנשים בכבישים,תשמרו עליהם והכי חשוב על עצמכם.

יום טוב.

פורסם

זה הרבה יותר גרוע מתאונת דרכים למרות שזאת תאונה, חבר שלך הרג בן אדם(הולכת רגל).

רישיון לא ניראה לי שיהיה לו אי פעם אולי אם יקח עורך דין טוב וגם זה לא בטוח,יכול להיות מאסר ושלילה ארוכה מאוד.(הכל תלוי)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

זה מה שהכי מעצבן בנהיגה, אתה יכול להיות הכי בסדר בארץ, תמיד לתת זכור קדימה, לעצור באדום, לא לצאת עם רכב ולשתות ובסוף מישהו אחר שלא היה בסדר וכן נהג ושתה וכן חצה באדום - במקרה הטוב ישלול לך את הרשיון ותקבל כלא, במקרה הרע הוא יקח לך גם את החיים.

פורסם

רישיון לא ניראה לי שיהיה לו אי פעם אולי אם יקח עורך דין טוב וגם זה לא בטוח,יכול להיות מאסר ושלילה ארוכה מאוד.(הכל תלוי)

אישית, דבר ראשון שאני חשבתי עליו הוא העובדה שעכשיו הוא צריך לחיות עם מה שהוא עשה.

פורסם

אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שרוב הסיכויים שזו לא אשמתו. מה שמותיר אותו רק עם הידיעה שהוא אחראי למוות של מישהו, שזה מספיק חמור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שרוב הסיכויים שזו לא אשמתו. מה שמותיר אותו רק עם הידיעה שהוא אחראי למוות של מישהו, שזה מספיק חמור...

וזה באמת לא אשמתו,בחור שקט,לא משתולל,לא מתפרע נוסע כחוק.

כמו snoop90 אמר אתה יכול להיות הכי בסדר בארץ אבל יש את "המישהו" שידפוק לך את החיים.

נקווה לטוב.

פורסם

רוני היא מתה,ניראה לך שבמדינה כמו שלנו שכל אחד עושה סיפור מכל דבר שלא יפגעו לו ברישיון ובלי מאסר כלל?

אם כך מה העונש שהינך חושב שהוא יקבל?

למרות העובדה שהוא קיבל כבר את העונש הכי גדול שלו וזה שהוא צריך לחיות עם זה.

לפותח השירשור,האם לחברך היו עבירות קודמות?

ובנוסף האם הוא נהג חדש?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

רוני , איך התחביר "לא אשמתו" + "אחראי על..." מסתדר?

אהה, הוא לא!

אם הבחור היה אשם בתאונה, זו אכן היתה אחריותו למוות הזה. אך אם אדם משליך חייו אל עבר הכביש באור אדום, האדם הזה עצמו אחראי על מותו שלו, ולא אף אחד אחר. באותה מידה, אדם כזה יכול לקפוץ מגשר, ומה אז? נאמר שהגשר אחראי למותו?

עם זאת, דבר מכל זה לא מפחית מתחושת הזוועה הנלווית למעורבות במקרה המערב מוות של אדם מסויים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

$$weezy$$

1.לא

2.כן

erezfed לא יודע מה ניסית לכתוב,הבנאדם פשוט זהב, פשוט יש אנשים ששמים *** על החוקים וקורה מה שקורה,ואנשים אחרים משלמים על טעויות של אחרים!

פורסם

אני אסביר:

התכוונתי לומר, שאם הבחור באמת לא אשם (ויוכח שאינו אשם), אזי אין לו כל אחריות או אשמה לאירוע.

כואב, עצוב, אבל הגב' שהחליטה לחצות באור אדום הביאה זו על עצמה (מבחינתי מעבר באור אדום = התאבדות).

מה שהתכוונתי בהתיחסותי לדברי רוני , שאדם לא יכול להיות גם אחראי על עניין מסוים וגם לא אשם באותו עניין בו זמנית.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שלום לכולם,

רציתי לשאול אתכם,מה ההליכים שהוא הולך לעבור כעת?

יום טוב.

עצתי לחברך

לקחת 2 בעלי מקצוע תותחים בתחומם

האחד הוא עו"ד - להגן עליו מפני בית דין של מטה

השני הוא פסיכולוג - להגן עליו מפני עצמו .

מקרה דומה קרה לחבר שלי בתנאים קשים יותר מעבר חציה לא מרומזר. עדותו הראשונית במשטרה הייתה הרסנית מבחינתו.

משהו כמו " לא ראיתי אותו כי בדיוק השמש סינוורה אותי"

העו"ד הוכיח במשפט כי במהירות שהוא נסע ( שהייתה סבירה לתנאי השטח ) והקפיצה הפתאומית של הולך הרגל לכביש היו בטווח ההריגה = המרחק שהרכב עובר במהלך זמן התגובה, בו אין דבר שיכול להציל את מי שנקלע לתחומו.

ובקשר לטיפול השני למרות שעברו יותר מ 30 שנה ,והחבר שפך הרבה מאוד כסף לטיפולים הוא מאשר שפעמים רבות חוזרת לו התמונה איך הבן אדם מתפרק לו על השמשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה הקשר מאסר ,שלילה איזה סלט עשיתם פה הפכתם אותו למינימום רוצח ,

לפי הכתבה היא עברה באדום ולכן היא זו שגרמה למותה הנהג לא אשם ולכן לא יעשו לו כלום לא מאסר ולא נעליים ,

הדבר הקשה ביותר הוא ההתמדדות עם זה שהוא היה מעורב במותה ונראה לי שהוא ישלול לעצמו את הרשיון לתקופה מסויימת.

לחבר טוב שלי קרה מקרה דומה מאוד ,לא עשו לו כלום אבל הוא לא נהג יותר משנה.

פורסם

משתתף בצער כל הנוגעים בדבר.

אם זאת - האחריות לרוב היא תמיד של שני הצדדים גם אם הולכת הרגל חצתה באדום למעט במקרים קיצוניים, לדוגמא: הייתי עד למקרה - גם בדרום תל-אביב - בו נער פשוט דחף נערה לתוך הנתיב של מכונית שנסעה לפני. לנהג לא היה שום סיכוי להגיב בזמן. הנס היה שהנערה הצליחה לעצור את עצמה מלהכנס לנתיב באופ מלא וכך לא נפגעה.

סעו בזהירות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...