Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב, עשיתי תאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אותכם, אחרי חצי שנה על הכביש,היום עשיתי את התאונה הראשונה שלי.

יצא לי משתלם ממילא כי קניתי את האוטו עם פגוש דפוק , עכשיו יחליפו לי אותו.

בכללי זה באסה אם יש לכם תמונות מעניינות של תאונות שאתם עשיתם תעלו :) , ואם לא עשיתם אז אתם תותחים ^^.

תמונה014.jpg

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שהוא שמח שהוא עשה תאונה.

אם זה ככה אצלך - תעשה כל יום:)

פורסם

לא נורא, קורה. קיבלת שיעור נהיגה בהרבה כסף:wink:

גם אני עשיתי תאונה לפני חצי שנה בערך. מבאס,אבל ככה לומדים באמת

והינה תמונה לקינוח

IMG_2892.jpg

תמיר.

פורסם
סתם רציתי לשתף אותכם, אחרי חצי שנה על הכביש,היום עשיתי את התאונה הראשונה שלי.

יצא לי משתלם ממילא כי קניתי את האוטו עם פגוש דפוק , עכשיו יחליפו לי אותו.

בכללי זה באסה אם יש לכם תמונות מעניינות של תאונות שאתם עשיתם תעלו :) , ואם לא עשיתם אז אתם תותחים ^^.

במקומך לא הייתי שמח כל כך על הכנף... זה כבר פחחות\החלפה -> ירידת ערך במכירה.

העיקר שלא קרה לך כלום.

פורסם

אני לא שמח , אני פשוט לוקח דברים בקלות.

אני מסתכל על חצי הכוס המלאה היה לי פגוש כולו דפוק לא ישב כמו שצריך , ככה קניתי את האוטו , עכשיו מחליפים לי הכל חדש :פנס,כנף,פגוש. ^^

ואם אתם שואלים איך זה קרה , אז ככה : שני נתיבים לנסיעה ישר , אני בשמאלי הבן אדם שלפניי נעצר במקום שאסור לעצור כמובן כדי לעלות על המדרכה,אני עוצר , מאותת ימינה במטרה להשתלב אני כבר בנתיב הימני בא בן אדם מהסיבוב מהר והוריד אותי.

בכל אופן אני אשם כי אני נכנסתי לנתיב שלו,יאללה בסדר.

פורסם

מזלך שזה גולף...רכב מאוד נפוץ בפירוקיות

ואין שום ירידת ערך, לפי התמונה הזאת אין בכלל נזק לשלדה...רק לשים כנף חדשה...ולגבי הטמבון נראה לי שרק תבע יספיק

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא נורא, קורה. קיבלת שיעור נהיגה בהרבה כסף:wink:

גם אני עשיתי תאונה לפני חצי שנה בערך. מבאס,אבל ככה לומדים באמת

והינה תמונה לקינוח

לא מסכים עם המשפט הזה - "ככה לומדים באמת".

משתי סיבות:

1. יש דרכים "קצת" יותר טובות וחכמות ללמוד.

2. אני לא בטוח שמה שנהג לומד כתוצאה מתאונה הוא אכן מה שימנע ממנו לעשות תאונה נוספת. לעיתים אנשים פשוט מפרשים את הדברים כמו שנוח להם (בין אם בנושא האשמה ובין אם בנושא המניעה) ומהנסיון שלי בניתוח של תאונות דרכים, מרבית האנשים רואים רק את השלבי האחרונים שהביאו לתאונה עצמה כרלוונטיים בעוד שהחלק החשוב ביותר בתהליך מניעת התאונה שייך לרגעים שקדמו לכך.

דני G.

פורסם

אם בא לך, יש לי כאן איזה עץ ליד הבית שבגללו האוטו שלי מלא בעלים קטנים ומעצבנים (למרות שהם יפים אני חייב לציין), אתה מוזמן להוריד אותו - להנאתך.

פורסם
אם בא לך, יש לי כאן איזה עץ ליד הבית שבגללו האוטו שלי מלא בעלים קטנים ומעצבנים (למרות שהם יפים אני חייב לציין), אתה מוזמן להוריד אותו - להנאתך.

וואט דה פאק ? אחי נפל לך המצחיק.

לא מסכים עם המשפט הזה - "ככה לומדים באמת".

משתי סיבות:

1. יש דרכים "קצת" יותר טובות וחכמות ללמוד.

2. אני לא בטוח שמה שנהג לומד כתוצאה מתאונה הוא אכן מה שימנע ממנו לעשות תאונה נוספת. לעיתים אנשים פשוט מפרשים את הדברים כמו שנוח להם (בין אם בנושא האשמה ובין אם בנושא המניעה) ומהנסיון שלי בניתוח של תאונות דרכים, מרבית האנשים רואים רק את השלבי האחרונים שהביאו לתאונה עצמה כרלוונטיים בעוד שהחלק החשוב ביותר בתהליך מניעת התאונה שייך לרגעים שקדמו לכך.

דני G.

לא למדתי מזה כלום פשוט לא הייתי זהיר מספיק , לא כל אחד נותן להשתלב לא צריך לצפות מנהגים שיתנהגו כמוך בכביש.

פורסם
אין שום ירידת ערך בהחלפת כנף.

לפי מה שאני יודע יש, מנסיון, במקרה גם עם גולף לבנה. למשל גם על החלפת דלת יש ירידת ערך...

רוב הסיכויים שעולים על זה בבדיקה ואז לך תסביר מה הייתה התאונה. על הפגוש לאף אחד לא איכפת.

• תוכן חדש...