Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו98 שעברה ,172230 ק"מ ותמיד אני שואל את עצמי את השאלה האין סופית,בעצם כמה שאלות.

מתי הקילומטרג' הופך ל"יותר מדי" אחרי כמה יהיו יותר בעיות,מתי כדי למכור וכו וכו'.בנוסף שמעתי ממישהו שאמר:

"אתה יודע שערבים בכלל לא מסתכלים על הקילומטרג' שקונים רכב?הם בודקים שהוא מטופל,ואם בצורה טובה,גם 400K זה בסדר"

אני נוסע די הרבה ברכב שלי,ואני תמיד בדילמות אם לשים עוד כמה אלפים ל"שיפצור" או להתחיל לשים כסף בצד לשידרוג.

כמובן ששידרוג זה תמיד טוב,אבל אני מאוד אוהב את הרכב,ואני רוצה לדעת איך לפעול בהמשך הדרך עם רכבים.

נ.ב

כמבון אני ישמח שנתייחס יותר לדגם שלי ספציפית

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אתה צריך להבין שמתישהוא יהיה בלאי גדול מאוד ותצטרך להשקיע ביישור קו.

כשאני קניתי את הקסארה שלי, עם 290 אלף ק"מ - ידעתי מראש שתהייה השקעה של כמה אלפים טובים.

לדעתי גם מוכר הרכב ידע שלפניו עומדת השקעה של כמעט 10K.

מבחינת התקציב שלי - 20K זה מה שהיה לי בלחץ ולי העסקה הזו התאימה.

לבעלים הקודם של הרכב כבר נמאס ממנו והוא קנה רכב ב-40K. דהיינו, 10K מכירה, 10K השקעה שנחסכה - 20K בסה"כ בשביל לשדרג לרכב חדש יותר.

עכשיו, זאת הנקודה שבה כל אדם חייב לשאול את עצמו - האם הוא מרוצה מהרכב הנוכחי ומשתלם לו להשקיע בו ולמשוך איתו עוד שנתיים שלוש (בהנחה שירידת ערך זה כבר לא פאקטור) או שהוא מעדיף לשמור את הכסף ולהשתדרג.

אם יש לך עוד 20 אלף ש"ח בצד - אתה יכול לעלות לפיאט פנדה שנת 2005, בהנחה ותמכור את הקליאו שלך.

קח בחשבון שיכול בהחלט להיות שאתה עומד מול הוצאה בטוחה של 10K לאורך זמן או בבת אחת - כך שההפרש בין הקליאו שלך לבין הפנדה הוא...10K בלבד.

פורסם

אני קניתי את הרכב ב 13K,השקעתי עליו כבר כ-4K .והיום קיבלתי מחמאות ממוסכניק שהיה מתחת לרכב ואמר שהמנוע יפה,יבש!

20K אין לי בצד,אבל כל הזמן יש לי איזה כמה אלפים והם תמיד הולכים לי לתיקון הרכב (ואני לא מבין למה זה לא כזה מפריע לי ,זה משגע)

מצטער שאני קצת חופר,אבל..

רכב 13K

רדיאטור 600 שח

בולמים קדמיים 800

בולם אחורי+פנס 700 שח

תושבות 300

צינור מזגן 250

אלטרנטור 750

זוג צמיגים 560

ועוד אני צריך להחליף משהו בלאי בסרן האחורי שגורם לרעשים שזה סביב ה-1000 , מערכת בלמים סביב ה1000 וטיפול 10,000 שזה עוד כ-700 שקל..

סה"כ

6650 (+\-)

זה היה סתם חישוב בשבילי,אבל בוא נתייחס יותר לק"מ,ולרכב שלי.בטיפול יפה ונדיב,אני ישרוד איתה עד 250,300 אלף?(בהנחה שהכול יהיה פיקס ותקין כשורה)

פורסם

להשכלה, שכן שלי הוציא מגאן 2002 אוטומטית במכרז של צה"ל וכאשר הוא הניע הוא גילה שיש 498K על השעון ו..הרכב נוסע יופי, כך שהכל שאלה של תחזוקה.

• תוכן חדש...