Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחיבה של מאזדה 323 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עליתי על הרכב, התנעתי אותו נסעתי איתו בעיר קצת ושמתי לב כל הדרך שהרכב לא סוחב כמו שאני רגיל שהוא סוחב.

בדרך חזרה הביתה התפרעתי קצת נסעתי עם טורים גבוהים.

אחרי זה המשכתי לנסוע הביתה רגיל והרכב נסע והגיב חזק יותר לגז. ובעצם סחב יותר טוב.

עכשיו התשובה הראשונה שתיהיה היא - "זה בראש שלך"

עובדתית לא! שניים היו איתי באוטו והרגישו בהבדל.

אני סוג של "פתחתי" את האוטו.

יש לזה הסבר?

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

זה לא בראש גם לי יש את הבעיה הזו (לאנטיס 97 1800.) יש כניראה בעיה בחיישן הMAF.

אני כבר המון זמן עד היום מנסה לאתר את התקלה, במוסך המורשה לא מצאו שום דבר תקול גם בחיבור למחשב, ואינם יודעים את הסיבה.

איזה נפח מנוע אצלך 1.8?

פורסם

אז אצלך אין חיישן MAF יש חיישן VAF.

נסה לנקות אותו הוא יושב על צינור יניקת האוויר בין הפילטר למצערת.

החישן מורכב מתריס שניפתח לפי כמות שאיבת האוויר, יכול להיות שהתריס נתפס עם האבק והחיישן מזייף בקריאה.

תנקה בעזרת ספריי קארב'.

פורסם

אה? אחלה.

בדיוק לא ממזמן אמרו לי שכדאי לי לפרק את הצנרת שמתחברת למצערת ולנקות את החיבור בין הצינור למצערת.

ליכלוך שם הבנתי גורם לפיקשוש של הסנסור VAF, עכשיו השאלה אם לכלוך שם גם מוריד מהכוח של הרכב?

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

בוודאי החיישן הזה משפיע ישירות על ביצועי המנוע וצריכת הדלק.

כשהוא מזייף המנוע לא סוחב טוב ותערובת הדלק לא מדוייקת מה שגורם לחוסר סחיבה וכד'.

נקה אותו בזהירות כמה שתוכל.

פורסם

כרגע הלכתי רגע פתחתי לבדוק, הוצאתי שנייה את הצנרת (בעיגול הכחול בתמונה) ויש שם רק את השסתום של המצערת.

(אני לא מבין יותר מידי, איפה שאני טועה תקן אותי)

1278645427.JPG

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

החישן מורכב מתריס שניפתח לפי כמות שאיבת האוויר, יכול להיות שהתריס נתפס עם האבק והחיישן מזייף בקריאה.

לא שמתי לב לזה.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

• תוכן חדש...