Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויליס 1953 משופץ - מחירו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למשהו מושג מהו מחירו של ווליס גיפ משופץ ותקין לחלוטין פשוט מצאתי אחד כזה ואני צריך לדעת מה מחירו .

הבנתי ששנת 53 הוא מיוחד זה נכון?

תודה מראש

פורסם

הבנתי ששנת 53 הוא מיוחד זה נכון?

בטח מיוחד.

רק בשנת 53 ייצרו ויליסים 53.

אתה רוצה הערכת מחיר טלפונית, בלי תמונה, בלי הסטוריה של הרכב, בלי בדיקת מקוריות ותקינות הרכב?

זו שאלה רצינית, או מה?

כמה עולה חליפה ליתום?

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אני לא מדבר על מחיר סגור נצא מנקודת הנחה שהרכב תקין הבודי נקי ויפה מכנית הוא כמעט מושלם בגדול שופץ בצורה נפלאה רק קצת בעיות פה ושם , אני צריך רק הערכה פחות או יותר

פורסם

אין לזה מחיר "מחירון". המחיר הנכון הוא המחיר שאתה מוכן ויכול לשלם, והמוכר מוכן לקבל.

אם זה 10,000 שקלים או 40,000 שקלים רק אתם תקבעו ותחליטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ברור שאין לרכב זה מחירון אבל ממוצע המחירים הוא 10000 או 40000

לוויליס שנת 53

אה וכמובן על פניו הרכב הזה אמין ושוב מדובר על רכב מושקע מכנית

• אחראי פורום
פורסם

אם זה נותן לך קנה מידה אז בחור שאני מכיר מכר לא מזמן וויליס 65 סגור משופץ ברמה לא רעה,

מצב מכאני טוב (אבל לא נסעו בו תקופה ארוכה) עם המון חלקי חילוף, ב-10,000 ש"ח.

לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל תמיד טוב לדעת טווחים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבנצ'מרק שחסר לך כל-כך הוא עסקאות של רכבי אספנות אחרים, לא בהכרח ג'יפים. בכלל רכבי אספנות.

בנוסף, כמובן הגבולות שלך. באיזשהו מקום אתה אומר לעצמך לשלם 15,000 שקלים עבור תחביב יקר ומיוחד זה בסדר, אבל לשלם 40,000 שקל עבור אותו הדבר זה כבר לא בסדר, מהשיקולים הפרטיים שלך, מסדר העדיפויות האישי שלך. (ב 40,000 שקלים אתה משדרג את הרכב של האישה לחדש מהסוכנות, ובעודף קונה פלאזמה 42" חדשה לסאלון - באמת מוגזם לשלם עבור ג'יפ ישן את הסכום הזה, או לחילופין, ב 40,000 אני מביא רכב כזה אספנות מארה"ב כולל כל העלויות, ובמצב יותר טוב באופן משמעותי.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בסביבות 45000 ש"ח

וכמה היית מוכן לשלם עליו במצבו זה?

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

השאלה היא לא כמה היא האם זה הגיוני בעיקר שאני רואה כאלה ביד 2 ב26000 הטענה של הבחור היא ששנת 53 היא מיוחדת משהו.

פורסם
השאלה היא לא כמה היא האם זה הגיוני בעיקר שאני רואה כאלה ביד 2 ב26000 הטענה של הבחור היא ששנת 53 היא מיוחדת משהו.

לדעתך היא אכן "מיוחדת משהו" כך ששווה לתת עליה יותר?

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...