Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מעשן- קרוול 92 [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש ברשותי רכב מסחרי VW טרנספורטר קרוול שנת 92 מנוע 1900 סמ"ק בנזין

יש לי בעיה באוטו האוטו מעשן ומזהם אוויר בצורה מטורפת

יוצא מהאגזוז המון עשן שחור, הרכב מפמפם בנסיעה ואף נכבה כשעוצרים או כשעומדים במשך חצי דקה- דקה ברמזור... הרכב קצת מתקשה בסחיבה לאחרונה.

אני צריך להעביר את הרכב טסט בסוף החודש ולא יעבירו לי את האוטו ככה, הרמת זיהום אוויר הייתה בפעם האחרונה שבדקו לי 9(במקום 3 גג...) עשו לי אינפוציה והזיהום ירד ל5, הרימו את האוטו על ליפט ואמרו שככול הנראה החיישן של (חמצן)הלמדה שרוף או מזייף ויש צורך להחליף אותו.

ככשאלתי אותו איך הוא הגיע למסקנה הזו הוא אמר שבגלל שברגע שהוא מנתק את החיישן רמת הזיהום אוויר יורדת ל0.5 או 1.5(אני לא זוכר בידיוק אבל זאת רמה תקינה)

מה ניראה לכם זה באמת החיישן?

החיישן עולה הרבה כסף ואת האוטו אני רוצה למכור בקרוב(מאמין שאני יקבל עליו 10 אלף אז אני לא רוצה להשקיע יותר מידי)

האם גם אם החיישן תקין והוא ניתק אותו אז בגלל זה הרמת זיהום אויר ירדה? או שזה אומר שבאמת החיישן מקולקל?

אשמח לקבל כל הצעה/מסקנה/ דעה.

תודה

קובי

פורסם

שכחתי לציין העשן הא עשן שחור ולא עשן לבן

עשן שחור ויש גם ריח מסריח טילים של בנזין שלא נשרף(ניראה לי שזה של זה)

קובי

פורסם

נראה לי מוזר שחיישן לאמבדה גורם לכל כך הרבה עשן........

בכל מקרה חיישנים אלו בנויים לעבוד 100-120 אלף ק"מ.

כך שאם עשית הרבה יותר החיישן בטח מת מזמן.

אני בזמנו רכשתי חיישן בוש מ-EBAY בכ-45$ כולל משלוח (צריך לחפש חיישן שמתאים בדיוק לדגם רכב ספציפי).

לאחרונה ראיתי שאורמים שיש מבצ שזה מזוייף אבל בדיקת גזים הראתה שיפור ניכר אחרי התקנת החיישן הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב שלך מסוג T4 בעל מנוע קדמי ?

אם כן אז הרכב שלך בעל מנוע 2000 סמק מדגם AAC .

בכל מקרה חיישן החמצן יכול לגרום לבעיות כאלו כמו שאתה מתאר ,

ברכב הזה יש נטיה לסתימה בחריר של חיישן ה MAP או לקרע בצינורית שמובילה

את הווקום אליו מסעפת היניקה .

תבקש מהמוסכניק שלך לבדוק את הדברים האלו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני מאמין שהרכב עבר יותר מ100 אלף קילומטר עם החיישן הזה.

אמרו לי שתחליפי זה אוניברסלי זה מתאים לכל המכוניות ואני רק צריך לבדוק כמה חוטים יש אצלי או זה 3 חוטים או 4 או 5 ואז חותכים את חוט אצלי ומרכיבים את החיישן החדש וזה עולה בין 250 ל350

רון- אני לא חושב שזה מהסוג של הT4 אלא TDI לא?אבל אני לא בטוח. טרנספורטר קרוול זה בטוח:wink:

הרכב בעל מנוע של 1900 סמ"ק עם מנוע מקדימה

קובי

פורסם
אהלן

יש ברשותי רכב מסחרי VW טרנספורטר קרוול שנת 92 מנוע 1900 סמ"ק בנזין

רון- אני לא חושב שזה מהסוג של הT4 אלא TDI לא?אבל אני לא בטוח. טרנספורטר קרוול זה בטוח:wink:

הרכב בעל מנוע של 1900 סמ"ק עם מנוע מקדימה

איזה רכב יש לך? בנזיו או TDI (טורבו דיזל)?

לפי נפח המנוע -דיזל, אבל בהודעה הראשונה רשמת בנזין.

מה אתה ממלא, בנזין או סולר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...