Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה לעשות הוא המוסך המורשה של החברה שגם קרוב אליי

אז הם הרימו ידיים אז כל פעם אני בא להם עם רעיון אחר מאיפה יכולה להיות התקלה

להם יש תכלים

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך לבוא אל המכונאי עם רעיונות? או הם צריכים להביא לך אוטו תקין?

המלצה ראשונה כבר נתנו לך - חפש מוסך אחר.

אני מקווה לפחות שבינתיים לא חייבו אותך בכסף על כל הדברים שנעשו ולא פתרו את הבעיה.

בשביל מה לעזאזל החליפו 3 פעמים טורבו? לא מספיק פעם אחת כדי להבין שזה לא הבעיה?

מעניין אותי גם איך "ביטלו" את הממיר הקטליטי על מנת לבדוק אם זה מקור הבעיה...

המלצה שניה - מישהו אחר המליץ לך על מוסך מסויים. נראה לי שבעל אותו מוסך הוא גם זה שהגיב לך בשרשור הזה עם תשובות טובות.

אולי תנסה לקחת את האוטו אליו? ראיתי גם בפורומים אחרים המלצות עליו. (לשם הבהרה, אני לא מכיר אותו ואף פעם לא הייתי במוסך שלו כך שאני לא יכול להמליץ עליו אישית. גם אין לי רכב של קונצרן VW ולכן אני גם לא יכול להמליץ על מישהו אחר)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אוקיי אז היום עוד פעם ההיתי במוסך וביררתי על החיישן N75 אמרו שגם אותו החליפו,

וגם חיישן אחר N70 (מה זה החיישן הזה?)

לפי הבנתי אני בטוח שיש סתימה באחד מן הצינורות הם ביקשו שאני יחזור ביום ראשון,

כדי שיבדקו זאת.

• ספונסר פורום
פורסם

N 70 זהו סליל הצתה ,מה שאין ברכב שלך

אז אני מאמין שיש לך טעות עם המספר הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חח אני ידעתי שהוא משקר לי בעיניים משו שם היה מוזר

ולפי הבנתי כמו שכבר אמרתי זה סתימה באחד מן הצינורות בזה אני בטוח,

רק לא יודע איזה.

פורסם

לא מתעלל פשוט אין לכם מושג כמה אני אוהב תאוטו שלי.

ואני מת כבר לפתור את הבעיה הזאת כבר עכשיו בשמחה ההיתי נוסע אל המוסך של רון,

מפה מהפורום שאני רואה לפי תגובות והכל שכולם פה מרוצים ממנו והוא ממש ממוחה לVAG

אבל זה רחוק בשבילי נראה קודם מה אומרים פה.

בינתיים אם יש לכם עוד פתרונות או אולי משו דומה תגידו.

פורסם

המכונאי שלו לא משקר הוא פשוט לא יודע מה הבעיה כדי לנסות לעזור לך אני צריך לדעת בדיוק

מה הוחלף עד עכשיו ואת תוצאות הבדיקה הממוחשבת הבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות מצינור ואקום קרוע

ועד מחשב מנוע

פורסם

אז ככה מחברים תאוטו [בעברית = את האוטו] למחשב או לדיאגנוסטיקה המחשב אומר שהטורבו לא טוב.

החליפו טורבו שלושה פעמים וכלום לא עזר "המוסכניק" אמר לי שגם בדקו צינורות וואקום,

1 מהם החליפו לפני חודש(לא היה טוב) עכשיו ביום השלישי שהאוטו היה אצלהם אחרי עוד דיאגנוסטיקה,

נסעו עם האוטו כמה מטרים החוצה להחנות אותו עד שאני יבוא לקחת אותו המוסכניק אמר שהוא "סידר"

תבעיה אבל משיחה איתו מסתבר שהוא עמד עם האוטו במקום נתן כמה לחיצות נדיבות על הגז עד שראה טיפה עשן,

אין לי מושג או מהמכסה מנוע או מהאגזוז ואז הבעיה נפתרה האוטו חזר להיות כמו שהיה אבל כמה שעות אחרי זה הבעיה חזרה!

פורסם

יש לי איביזה TDI (אותו מנוע כמו שלך 130 כ"ס) ואני מטפל אצל רון.

רון והצוות המיומן שלו "מפרפרים" לי את הרכב במקצועיות שלא נתקלתי בה באף מוסך אחר (מורשה/לא מורשה) והכי חשוב השירות תמיד מלווה בחיוך, הסברים ויחס חם, אני מאמין ששם הבעיה שלך יכולה תפתר הרבה יותר מהר ממה שאתה רגיל אליו (3 פעמים החלפת טורבו???).

ד"א המחירים אצל רון לרוב הגיוניים לדעתי (דבר שבשום אופן אי אפשר להגיד על צ'אמפיון).

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

גם אם היה לי קוד תקלה זה לא היה עוזר! כי כמו שכבר אמרתי

המחשב מראה שיש בעיה בטורבו,החליפו שלושה טוברויים שונים אף אחד מהם לא פתר תבעיה [בעברית = את הבעיה]!

ככה שזה לא טורבו.! אז לא יעזור אם אני ייתן קוד תקלה

פורסם

אם למרות החלפת הטורבו המחשב ממשיך להראות שיש בעיה זה מידע חשוב מאד. ברור שזה המקום להתחיל בו. עד שזה לא יפתר אין שום טעם לחפש את הבעיה במקומות אחרים.

צריך להבין למה המחשב ממשיך להראות בעיה. אפשר שזו בעיה בחיישנים, אפשר בעיה בחיווט ואפשר בעיה במחשב. מה שבטוח שזה חייב להיפתר לפני שממשיכים הלאה.

פורסם

תקשיבו תקראו טוב האוטו יצא מדיאגנוזה (ואני בטוח שהם נגעו שם בחיווט וכנראה שם הבעיה)

המוסכניק שם עמד במקום עם האוטו נתן גז והרבה ממנו לפי מה שהוא אומר ולפי זה הוא אומר יצא עשן,

(אני לא יודע אם מקדימה או מאחורה) ואז האוטו פתאום חזר לעצמו באתי לקחת אותו חשבתי שפתרו את הבעיה אבל רק כמה שעות אחר-כך הבעיה חזרה.

• תוכן חדש...