Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להוריד נקודת חיתוך תנסה להעלות אותה ולהוריד גיין במגבר או להנחית את הערוץ של הטוויטר דרך הHU...

זה יכול לתת לך תוצאה טובה יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא במיד!!! בגלל התושבת שלו הוא נשמע מלוכלך ובגלל זה הורדתי את נק' החיתוך.

מתחדשת*

פורסם

אז תתקין את המיד בקורה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תשמע אתה רק מעיד על זה שאין לך מוסג בסאונד וזה הכל!

אני לא מקדם שום דבר זה המקום היחיד שאני מצאתי את זה אצלו.

אגב הייתי בטוח שמישהו יגיד שאני סתם ממציא וזה רק קשור לטויוטר!

התופעה של גלים חוזרים בדלת נתונת אפקט של טויטר צורם ואנשים מחפשים את מקור הבעיה במקום הלא נכון!

תגיד..

אתה רציני? "מעיד על זה שאין לך מושג בסאונד".

אתה יודע מה בכלל דרוש כדי לבטל גלים עומדים?, אתה יודע בכלל מה זה גל עומד?, אתה יודע לחשב אורכי גל לכל תדר נתון?

יש לך מושג כמה אורכי גל שונים מנגן אלמנט רחב כמו וופר בדלת?:?:

צר לי, אכן גלים עומדים זאת תופעה מוכרת וידועה,אך יחד עם זאת אין כל קשר בין החתיכת גומי הזאת לפתירת כל בעיות הסאונד ברכב.:roll:.

בטח שלא לפתירת בעיה של גלים עומדים בדלת, יש עוד כלכך הרבה גורמים שמשפיעים על הנושא.

ודבר אחרון,

מכיוון שאינך יודע מי אני ואינך מכיר אותי או יודע מה רמת הידע שלי בנושא כזה או אחר.

אני ממליץ לך לא לקפוץ למסקנות חותכות ללא כל קשר למציאות..:idea:.

אל תשפוט כי אתה רק מביך את עצמך.

under construction..

פורסם
תשמע אתה רק מעיד על זה שאין לך מוסג בסאונד וזה הכל! עם כל הכבוד לך אתה כניראה לא מכיר את ניר ואת כמות הידע שיש לו המשפט הזה לא במקום ביכלל והלוואי ולכל אחד פה בפורום היה את הידע והמושג שיש לניר

אני לא מקדם שום דבר זה המקום היחיד שאני מצאתי את זה אצלו.

אגב הייתי בטוח שמישהו יגיד שאני סתם ממציא וזה רק קשור לטויוטר!

התופעה של גלים חוזרים בדלת נתונת אפקט של טויטר צורם ואנשים מחפשים את מקור הבעיה במקום הלא נכון!

ומאיפה אתה יודע מה הולך לו בתוך הדלת

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

טוב, תשמועו קטונתי מלהבין את התאוריות שלכם לכן אני אפילו לא אכנס לדיון הזה!

אבל במקרה אני עשיתי שעורי בית על גלים, ולכן אם פותח השרשור יתייאש להתעסק עם הטויטר אני מציא לו לבדוק את

הפתרון שהצעתי, במידה והתקנה ראויה על טבעות עץ(אם אתה צריך עזרה עם טבעות דבר איתי) לא תעזור.

סוף שבוע נפלא לכולם!

• תוכן חדש...