Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממליץ. אם אני לא טועה עולה 500-600 והc12 יעשה את אותה העבודה בחצי המחיר. לחבר היה 2 כאלה(es) ולא נשמעו טוב

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מבקש חוו"ד אחרי הקנייה? תהנה ממנו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברה אני חושב שהבחור עשה ממני בדיחה ואני הולך לקרוע אותו מחר.

אני חייב תשובה עד 4 בבקשה

על הסאב והתיבה הוא לקח 800 ועל המגבר הסיני העלוב בתענה שהוא אמריקאי לקח 1200 מדובר בגרסא השחורה לא האפורה.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני עונה לך ברצינות וכנות שגנבו אותך. תחזיר את המוצרים מהר , ב2000שח תמצא הרבה יותר טוב גם חדש וגם יד 2 כאן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוקפורד p450 וסאב p2 גם כן של רוקפורד יעלה לך פחות מ2000 חדש והם יהיו פי 5 יותר טובים ממה שמכרו לך

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה חברים!

אילו ממותגי ההגברה הם לא סיניים?

ואיזה מותג סיני 4 ערוצים הכי מומלץ?

ובקשר לסאב אם כדאי להשאר איתו

פורסם

אם הוא נשמע לך טוב, תישאר איתו.

המגבר "סיני" הכי פחות גרוע זה הפולס אודיו BA4400 שניתן לרכוש אותו חדש ב- 500-600 ש"ח.

ב- 1200 ש"ח ניתן לרכוש מגברים יחסית טובים כמו ה- JBL 75.4, קיקר 350.4, רוקפורד P400.4

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ואפשר להשוות בין מגבר סיני לשאר מבחינת איכות?

ואם הסאב לא מומלץ אז איזה סאב ברמה כזו/מחיר מומלץ?

פורסם

לגבי המגברים- בגדול, ימים יגידו, מגברם סיניים נוטים להיכנס לפרוטקשן, לא הכי אמינים בעולם, לא מספקים צליל נקי, ואתה יכול ליפול על אחד טוב יותר או טוב פחות.

לגבי הסאב, יש מישהו בפורום קניה ומכירה שמוכר AA Assasin ב- 800 ש"ח נדמה לי. לא תמצא סאב יותר טוב במחיר הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...