Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם סתם שילמתי עבור 96???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נסעתי ברכבי (ברנדה) לאחר שהוצאתי אותה מהפחחות (שהתחילה לפני השינוי עם הדלק ונגמרה אחרי). אין תמונות עדיין-לא נשאר כסף לצבע אז בנתיים היא צבועה במברשת במקומות שתוקנה :?.

בכ"א נסעתי לסונול בגלילות ע"מ לתדלק וראיתי שעדיין מוכרים שם אוקטן 96. לתומי חשבתי שכמה נחמד שנשאר להם מאגר של 96, ושעלי למהר לתדלק...

סתם ככה שאלתי את המתדלק (לאחר התדלוק) אם יש שינוי בדלק והוא אמר שכן. צריך תוסף אשלגני. אני טענתי שהתחנה מטעה את הציבור. מה בעצם מכרו לי?? 96? 95? למה לא לתדלק בעצם 95, ולהוסיף תוסף , שגם ככה מסתבר שצריך??? האם יכול להיות שזה היה 96 רגיל שפשוט נשאר במלאי? לא לקחתי סיכון ומייד רכשתי תוסף והוספתי אותו.

ולשאלותי:

האם שילמתי סתם?

האם עלי לדאוג ? פעמיים לפני תדלקתי לייד בייתי בסכומים קטנים עם "96". האם נוצר נזק למנוע?

האם ישנן איכויות שונות של תוסף אשלגני? האם מחירו אחיד בכל התחנות?

פורסם

עכביש יקר.

אם לא נסעת הרבה לא קרה כלום. הנזק לא קורה מיד ויש שטוענים שהעופרת השאירה "זיכרון" שמחזיק מעמד 30,000 ק"מ.

גם אם נגרם נזק הדאגה לא תתקן אותו.

אז הסר דאגה מהלב.

במקום זאת לך לעבוד.עבודה = כסף.

שים כסף בצד, ואם ילכו תושבות שסתומי הפליטה תוכל לתקן את הענין בכסף ששמת בצד...

שלמה דן גדרון

פורסם

אני לא מכונאי וממש לא רוצה להטעות אף אחד,אבל,מהיום שקניתי את האוטו שלי אני מתדלק 95 בלי שום תוסף ולא קרה כלום...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
אני לא מכונאי וממש לא רוצה להטעות אף אחד,אבל,מהיום שקניתי את האוטו שלי אני מתדלק 95 בלי שום תוסף ולא קרה כלום...

אולי גם כתוב ליד שעון הדלק דלך UNLEADED?

יתכן והרכב שלך היה מיועד לשימוש בדלק ללא עופרת. חלק מהרכבים האמריקאים של אמצע / סוף שנות השבעים היו עם ממיר קטליטי במקור.

שלמה דן גדרון

פורסם

חלק מהרכבים האמריקאים של אמצע / סוף שנות השבעים היו עם ממיר קטליטי במקור.

נכון, וכל כלי הרכב האמריקאיים משנת 1974, ואלה שנועדו לשיווק בארה"ב - מתאימים לדלק נטול עופרת.

עודד

פורסם

GMC וואנדורה 84' צריך 95 נכון? מאז שהפסיקו את ה96 אני מתדלק נטול עופרת אך המנוע לא נוסע טוב.(יש בעיות עם הסעפת פליטה)

כבר כמה אנשים אמרו לי שצריך תוסף אך גם אומרים שלא צריך .

מנוע 4100 6 צילי'.

בנתיים האוטו נסע כבר איזה 2000 ק"מ ללא 96 רק על 95.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
GMC וואנדורה 84' צריך 95 נכון? מאז שהפסיקו את ה96 אני מתדלק נטול עופרת אך המנוע לא נוסע טוב.(יש בעיות עם הסעפת פליטה)

כבר כמה אנשים אמרו לי שצריך תוסף אך גם אומרים שלא צריך .

מנוע 4100 6 צילי'.

בנתיים האוטו נסע כבר איזה 2000 ק"מ ללא 96 רק על 95.

נמו שאמרת - כנראה שיש בעיות עם סעפת הפליטה.

מנוע אמריקאי משנת 1984 לא זקוק לעופרת או תוסף אחר.

עודד

• תוכן חדש...