Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב קטן עד 10K.

חיפשתי באתר יד 2 רכבים אבל אני לא יודעת מה הכי מומלץ...אני הולכת לאיבוד!

אין לי רכב מסויים שאני רוצה.אני רוצה שהרכב יהיה אמין ובלי הרבה תקלות, צריכת דלק נמוכה (1-15) רצוי שיהיה ידני.

אז איזה רכב יכול לענות לי על הצרכים?

תודה רבה והמשך יום נפלא!!!

(מקווה שהכותרת בסדר!!!)

eva_bs

פורסם

ממליץ לך לעשות חיפוש, יש הרבה שרשורים בתקציב דומה עם דרישות כאלה.

ניתן לקנות למשל את פונטו, רכב חסכוני עם מנוע 1250סמ"ק, יש עליו ביקורות חיוביות בפורום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובה המהירה...

:)

באמת ראיתי שיש הרבה המלצות על הרכב הזה...

ורציתי לשאול האם מישהו יודע כמה העלויות של הרכב (ביטוח וטסט)?

ושוב תודה!!!

פורסם

הביטוח תלוי בך.

בעיקרון ביטוח חובה עולה בסביבות 2000 ש"ח לנהג חדש.

ביטוח צד ג' בסביבות ה-800-1000 ש"ח.

שוב הכל תלוי בך ובגילך.

פורסם

בבעלותי פונטו ספייס 2002 אוטו רכב מצויין צריכת דלק 1:12

אני ממש ממליץ עליו נותן תמורה מלאה למחיר .

ביטוח מקיף 1600 ש"ח

2 כריות אוויר ABS חלונות חשמל ה"ח

ממליץ בחום.

פורסם

ספייס 2002 לא בדיוק נכנסת בתקציב של 10K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פיאסטה.

ניתן למצוא במצב טוב, יד נמוכה, ק"מ נמוך ומטופל.

הרכב די אמין ויש חלפים בשוק. הטיפולים קלים ולא יקרים.

תנסי לחפש ביד2, פיאסטה, עד יד 3, ותראי מה המחירים. אני חושב שהתקציב מתאים לMK3 כמו שלי בבסביבות שנת 95-96.

חשוב כמובן לבדוק היסטוריית טיפולים ועדיף לרכוש רכב שלא היה בבעלות ילדים.

בהצלחה!

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקרב לפיאט, פז'ו וסיטרואן. המכוניות ידועות כלא אמינות. ( לרוב בזכות בעליהם שלא מטפלים בהם כמו שצריך ומנסים לחסוך )

אם את מוצאת רכב, גם אם זה פיאט, במצב טוב ומטופל עם קבלות ממוסך מורשה יבואן ( לרוב זה אומר שלא ניסו לחסוך על הרכב ), אפשר לבדוק ואפילו להינות מהאוטו. למרות שאני מכיר אנשים שהרכב היה בבעלותם מיד ראשונה ואכלו רק חר* מהאוטו. ( פיאט מריאה )

פורסם

הבראבה תלוי מדגם , אך יש לרכב מספיק בעיות כרוניות כגון רדיאטור פנימי נוזל בעיות עם המחשב וביות חיווט שונות אני גם חשבתי בכיוון אך ירדתי מהרכב . אולי 205 קני אחת ב 5K תעשי לה יישור קו בעוד 5K ויהיה לך רכב בסדר גמור, לי יש אחת כזאת דרשה הרבה השקעה בהתחלה כי נקנתה די מוזנחת (5+5) אבל אחרי יישור קו והחלפה של כל מה שהיה מקולקל הרכב בסדר גמור. מה שכן יש כל מיני שטויות מסביב כמו קירקושים למיניהם ופלסטיק לא הכי חזק אבל נסבל בסה"כ ביחס לגיל מוצא והשקעה. היתה לי פונטו ומול הפזיו הפזיו הרבה פחות בעייתית כי היא הרבה יותר פשוטה.

הכיוונים שלי כרגע זה ה 306 (פחות) ואלמרה במקרה שלך אולי תשקלי את הניסן סאני , האמינות מצויינת וישנם דגמים עם גיר ידני שיהיו די חסכוניים.

• תוכן חדש...