Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם, הבנתי שאני אוותר על הנעה אחורית אחרי שראיתי מה הוצע לי פה :/

אז, מה שאני מחפש בעיקרון :

רכב עד כמה שיותר מרווח, ידני, שלא אוכל יותר מדי דלק.

התקציב הוא בסביבות ה10 אלף, אפשר לחרוג באלפיה אולי.

עדיפות למכונית עד כמה שיותר ספורטיביות אם אפשר להגדיר ככה מכונית ענתיקה :D

תודה, ח'.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מה זה אומר מרווח?

בתקציב כזה אתה יכול למצוא סובארו לגאסי סטיישן או GMC ספארי - אחלה מרווח פנים אבל השאלה היא מה תעשה עם כל המקום הזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה אומר מרווח?

בתקציב כזה אתה יכול למצוא סובארו לגאסי סטיישן או GMC ספארי - אחלה מרווח פנים אבל השאלה היא מה תעשה עם כל המקום הזה?

לא מרווח כמו מייבאך, הכוונה היא שהרכב לא יהיה צפוף כמו אוטו קטן(פונטו או אני יודע מה). אם פונטו מספיק מרווח, אז למה לא.

בעיקרון לשים סתם שטויות שתמיד צריך באוטו(אוטו לשימוש אישי ורק שלי)

פורסם

דייהו אספרו

יש לחבר שלי אחת כזאת שנת 95 רכב גדול ומרווח (בגודל של המאזדה 6)

מנוע 2 ליטר אוטומט או 1.8 ידני

ב 10 אלף ישאר לך אפילו עודף לעשות יישור קו רציני ואולי לשים מערכת

רכב נוח מהיר יציב אפילו אמין

רק שהוא שונה לחלוטין מה 106 לדוגמה בקטע של הנהיגה הכל אצלו מרגיש רך ואיטי

אפילו את התאוצה לא מרגישים גם בסיבובים הרכב לא נותן תחושה של נטייה

בקיצור רכב טוב אתה תהיה מבסוט איתו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

BMW, ראיתי את הרכב שאתה מדבר עליו.

ביד 2 מפורסמים כמה רכבים, אחד מהם קפץ לי לעין.

יד 2(לא נשמע כלכך אמין), לא רשום כמה עבר, צבע אפור-כסוף, 1800 ידנית.

הבעיה היא שהרכב נראה כאילו הוא ממגרש מכוניות.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה ואל תיתבייש להתווכח על המחיר

המחירון שלהן ממש נמוך בערך 8

וגם האוטומט טובות מאוד ואם תהיה קצת עדין עם הגז הרכב לא שותה יותר ממשפחתית 1.6 רגילה

פורסם
קח את הרכב לבדיקה ואל תיתבייש להתווכח על המחיר

המחירון שלהן ממש נמוך בערך 8

וגם האוטומט טובות מאוד ואם תהיה קצת עדין עם הגז הרכב לא שותה יותר ממשפחתית 1.6 רגילה

הרכב הוא לא לשימוש יום יום. כמה פעמים בשבוע לנסוע איתו, סביבות ה100 ק"מ לשבוע. אולי איזה טיול פעם בכמה שבועות לאנשהו. בחופש הוא יטחן הרבה(ים, יציאות, מסיבות, אנשים).

אני לא רוצה אוטומט כי אני אוהב את החוויה של הנסיעה. הרכב לא יהיה אצלי כלכך הרבה זמן(בערך שנה וחצי-שנתיים).

מצאתי גם דייהו סופר רייסר באיזור חולון בתים קרוב לבית, שנת 96 שעשתה 92 אלף ק"מ. לא נשמע לי אמין משהו אבל נבדוק אותה.

כמה תעלה לי בדיקה, לדייהו אפסרו / סופר רייסר?

למה לשים לב? איפה הקאטצ'ים?

פורסם

פרסמתי לפני כמה ימים הודעה אבל מחקו לי אותה כנראה.

בכל מקרה, אתמול ראיתי אצל השכן את הדייהו אספרו. אוטו ממש ממש חמוד. בהזדמנות אני אשאל כמה עלה לו הרכב וכו'.

אם מישהו יוכל לענות לי מה לבדוק לפני שאני לוקח את הרכב עם המוכר לבדיקה, זה יהיה מצוין. הכוונה היא לדברים שידועים שקורים ברכב הנ"ל.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה

יצא לך בערך 500 ש''ח

הם ידעו לבדוק את הרכב כמו שצריך גם תשאל את המנהל עבודה של המוסך אם יש לרכב מחלות או דברים שצריך לשים לב

והוא כבר יסביר לך הכל

פורסם

BMW 525, שאלתי היא לא על מה להתסכל בבדיקה.

השאלה הינה על מה להסתכל לפני שני לוקח לבדיקה. מה יכול לפסול את הרכב מבחינתי, ממבט שלי(חיצוני/פנימי)

פורסם

לפני שלוקחים את הרכב לבדיקה, יש טעם לעשות סינון ראשוני. יש רכבים שהם במצב עד כדי כך ירוד שאין שום טעם לקחת אותם לבדיקה.

עדיף במידה ויש אפשרות, לקחת חבר שמבין ויש לו קצת ניסיון בקניית רכבים.

בעיקרון כחלק מסינון ראשוני - צריך לדעת על מה להסתכל. לא פעם ולא פעמיים, ע"י הסתכלות במקומות הנכונים פסלתי רכבים שהיו מיועדים לקנייה. במקרים מסויימים גם בלי מיכשור ובלי מכון ניתן לגלות אם הרכב עבר תאונות קשות, לבדוק אם בודי רקוב וכד'.

לי בכל אופן לקח זמן ללמוד על מה להסתכל ומה לחפש.

על מנת לא לשכוח להסתכל את כל מה שצריך, אני מדפיס לעצמי עבור כל רכב שאני בודק דף, עם סעיפים כמו סיכום של מכון בדיקה ורושם שם את הליקויים שמצאתי - זה עוזר על מנת לזכור בדיוק מה היה לא בסדר ולא לשכוח לבדוק מערכות מרוב לחץ של קנייה.

הכי חשוב מבחינתי ברכב זה בודי שלו (שלדה וכד'). מנוע, אפילו אם ייה מעולה, זה לא יעזור עם גוף הרכב יהיה רקוב.

יש בפורום שרשור עם טיפים לפני רכישה, ממליץ להסתכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפני שלוקחים את הרכב לבדיקה, יש טעם לעשות סינון ראשוני. יש רכבים שהם במצב עד כדי כך ירוד שאין שום טעם לקחת אותם לבדיקה.

עדיף במידה ויש אפשרות, לקחת חבר שמבין ויש לו קצת ניסיון בקניית רכבים.

בעיקרון כחלק מסינון ראשוני - צריך לדעת על מה להסתכל. לא פעם ולא פעמיים, ע"י הסתכלות במקומות הנכונים פסלתי רכבים שהיו מיועדים לקנייה. במקרים מסויימים גם בלי מיכשור ובלי מכון ניתן לגלות אם הרכב עבר תאונות קשות, לבדוק אם בודי רקוב וכד'.

לי בכל אופן לקח זמן ללמוד על מה להסתכל ומה לחפש.

על מנת לא לשכוח להסתכל את כל מה שצריך, אני מדפיס לעצמי עבור כל רכב שאני בודק דף, עם סעיפים כמו סיכום של מכון בדיקה ורושם שם את הליקויים שמצאתי - זה עוזר על מנת לזכור בדיוק מה היה לא בסדר ולא לשכוח לבדוק מערכות מרוב לחץ של קנייה.

הכי חשוב מבחינתי ברכב זה בודי שלו (שלדה וכד'). מנוע, אפילו אם ייה מעולה, זה לא יעזור עם גוף הרכב יהיה רקוב.

יש בפורום שרשור עם טיפים לפני רכישה, ממליץ להסתכל.

צ'אנס לקבל את הדף?

תודה :)

פורסם
תעבור על הרכב מסביב תעשה סיבוב אם נראה לך שהרכב בסדר קח לבדיקה

אבל כל עוד שאין לך ידע אז אין לך מה לבדוק

בדיוק בשביל זה אני שואל, על מה להסתכל - כאחד שלא מבין הרבה.

בכל מקרה אם אני הולך לראות רכב אבא יבוא איתי והוא מבין דבר או שניים.

• תוכן חדש...