Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ברוורס, טורים נמוכים וניקוי מצערת- אפלאוז 97 [שרשור מאוחד וכותרת משופצת]

kantan1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

לפני חודשיים החלפתי בלמים וצלחות ברכב (דייהטסו אפלאוז 97).

בערך 3 שבועות אחרי שהחלפתי,התחילו רעידות ודפיקות רק כשאני ברוורס ולוחץ על הברקס...

הייתי במוסך אמרו לי אולי תושבות,הכל היה בסדר

מישהו אחר אמר לי שזה יכול להיות חופש בקליפרים,יכול להיות?

ומה זה בכלל?ואיך מסדרים את זה?צריך להחליף חלק או שאפשר לסדר את הקיים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה לשמוע את הנקישות ואת עוצמתן ולהחליט , בדרך כלל חופשים בקליפרים יוצרים רעשים , אם הרעש הוא בתחום הסביר אז לא נורא .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

בזמן האחרון כשאני מניע את האוטו בבוקר (דייהטסו אפלאוז 97 אוטומט) ואחרי כל פעם שהאוטו חנה הרבה זמן,אפילו בצהריים,הטורים נמוכים וכשאני בא ללחות גז האוטו נכבה לי וככה כמה פעמים באמצע נסיעה עד שהמד חום מנוע מגיע לחצי ואז הכל בסדר חוץ מזהטורים שעדיין קצת נמוכים.

הייתי במוסך אמרו לי שאי אפשר להעלות עוד את הטורים וכנראה צריך לעשות ניקוי בית מצערת, שמו לי שם ספריי וזה עזר לכמה זמן ושוב חזר

מה ניתן לעשות עוד,והאם זה באמת הבעיה של המצערת?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...