Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתיעצות לגבי פולו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתם יכולים להגיד שזה בגלל שיש לי אחת, ואני אומר שבגלל שאני מאמין שהיא הרכב הנכון - אז בגלל זה יש לי אחת.

אחרי הרבה בדיקות וניסויים שכוללים ניסויים על רוב מכוניות הספורט הרלונטיות (איביזה טורבו, קליאו ספורט, מיני קופר, פזו 206 איכס S פונטו גולף ועוד ... ) גיליתי שמה שמתאים לי מבחינת השילוב של תקציב/ספורטיביות/אמינות היא היאריס.

נכון ה 206 אולי יפה יותר, אבל זה היותר היחידי שיש לה (וגם פה יש כאלו שחושבים שהיאריס יותר יפה, אני באופן אישי אוהב דווקא את הפזו בקטע הזה).

הקליאו ספורט זה רכב משובח אבל אין ספק שהקליאו בתור רכב ממדרגה ספורטיבית גבוהה יותר יהיה פחות אמין ויותר בזבזן בהוצאות שלו, אפילו אם הצרפתים היו אמינים כמו היפניים (וכל הסקרים מראים שהם לא), עדיין ככל שרכב יותר ספורטיבי, ככה ההוצאות עליו גבוהות יותר והבלאי מוגבר.

חוץ מזה מדברים על נהג חדש יחסית, קליאו ספורט נראיית לי קצת מוגזמת בשבילו.

אז כן בגלל האמינות, בגלל הספורטיביות העדיפה על פני כל המתחרות הישירות שלה (היאריס נצחה את כל המכוניות שעולות קרוב עליה ובשנתון דומה), בגלל הייחודיות שלה ובגלל החבילה כולה.

אני הייתי בוחר ביאריס.

נ.ב לפני שקיבלתי את היאריס החדשה שלי חיפשתי יאריס משומשת אבל זה היה מוקדם מדי והיה פחות מדי היצע ...

תהנה עם הרכב, מה שלא יהיה

ניב

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנשים אתם לא צריכים להתעצבן אחד על השני1!

אז בוא נשנה את הדרישות

רכב ראשון,ספורטיבי בסיס לשיפורים עד 90 אלף

(אני מפחד לכתוב שהוא יהיה מהנה בנהיגה וכאלה כי אתם תשתגעו מזה!

אז בקיצור איזה רכב אתם ממליצים!?!?!?!??

סיאט איביזה GTI בסיס מצוין לשיפורים אוטו מהנה לניגה וכו'

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

ליאריס יש בסיס לשיפורים טוב! אפשר להביא לה את הקיט של הטורבו בכולה 25 אלף! :lol:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...