Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה אני מרגיש שהגיר לא פועל כמו שצריך - מכות בהעברת הילוכים, לא מוריד הילוכים בזמן או שהרכב מאיץ מעצמו.

לכן במהלך הנסיעה בדקתי והעברתי לניוטרל ושמתי לב שהטורים נשארים גבוהים ולפעמים ברמזור גם הוא נתקע בטורים גבוהים.

יש לציין שבוצעה החלפת כל האטמים כולל ניקוי של הסעפת + מצערת + החלפת מנוע צעדים לחדש מקורי!.

הבעיות היו לפני כל זה...

הרכב הוא קליאו b שנת 2001 16 שסתומים.

פורסם

אם תארגן סורק מדרכות אולי תוכל לפתור את התקלה, אני הייתי מתחיל בבדיקת חיישן טמפ' לחיבור לא תקין או זיוף.

פורסם

לפעמים יש יוניט יעודית להצגת חום המנוע על לוח השעונים ואני לא יודע איך זה בקליאו שלך. בכל אופן ללא סורק די קשה למצוא תקלות במערכת ההזרקה.

פורסם

המכות בגיר לא קשורות לתקלה.

נסה לבדוק את כבל הגז, אם הטורים בסרק נתקעים נניח על 1500 סל"ד, תרים את דוושת הגז ותראה אם יש השפעה.

לדעתי זאת הבעיה שלך, הכבל גז תקול ונתקע בנקודה מסויימת (לפעמים).

פורסם

בהרבה מקרים נדרש לימוד למנוע צעדים לאחר החלפה על ידי מכשיר איבחון (קליפ) .

במידה שהחלפת אטמי סעפת היניקה בוצעה כהלכה ישנם עוד שני גומיות אטימה במצערת שבדרך כלל מתקשים וגורמים למשיכת אויר בסרק. מומלץ להחליף גם אותם.

בכל מקרה גש לבדיקה עם סורק תקלות.

• תוכן חדש...