Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר Sinfoni Amplitude 120.4x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה,

רק דבר אחד לא מובן לי, מה הסודיות הזאת בענין המחיר?

נו באמת, נשמע כאילו לא קנית מהיבואן אלא ממישהו שמפחד לומר כמה עולה.

לי לפחות ענין המחיר לא מריח טוב, לכל אחד מחיר אחר? לפי מה? יכולתו, כיסיו?

אלי

פורסם

חג שמח :-P

אתה יכול לתפור לך כיסוי נחמד לכרית מהכיסוי של המגבר :-D ואז תהיה לך סיבה טובה להזיל ריר בלילה...

אני מתאר לעצמי שזה מגבר מעולה והוא באמת תענוג ויזואלי בנוסף לכך.

הסט שלך לא כל כך חלש - פשוט צריך לדעת לעבוד איתו.

ולגבי המחיר - אני ממש לא אוהב להכנס לאנשים לכיס - מי שרוצה, שיפנה לאייל.

וכן - יש גם אנשים נחמדים בארץ הזאת, שמנהלים עסק בגישה חיובית ולא רק אינטרסים, כשרכשתי את הפרוססור שלי מדרור, אני רק יכול לאמר עד כמה המום הייתי מהיחס שלו אליי - אני חושב שניהלנו שיחה של קרוב לשעה בלי שום קשר לרכישה או לכל דבר אחר. ומה נאמר על אנשים כמו יחיאל? יוסי? עופר רוטמן? ויש עוד, תאמינו לי.

תתחדש! תהנה! ובמפגש הבא אני מקווה שתוכל כבר להשמיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחדש ותהנה,

רק דבר אחד לא מובן לי, מה הסודיות הזאת בענין המחיר?

נו באמת, נשמע כאילו לא קנית מהיבואן אלא ממישהו שמפחד לומר כמה עולה.

לי לפחות ענין המחיר לא מריח טוב, לכל אחד מחיר אחר? לפי מה? יכולתו, כיסיו?

אלי

שלום אלי,

אין שום סודיות בעניין המחיר, פשוט אני לא רוצה לזרוק כאן שום מספרים כי זו לא מהות הת'רד אלא המטרה לחלוק עם חברי הפורום את דעותיי וחוויותיי בעניין המגבר הנ"ל. כל מי שרוצה לקנות מגבר כזה או כל ציוד אחר שיפנה לאותו יבואן\ספק\חנות\וכו' ויבקש הצעת מחיר. אני סה"כ לקוח.

אני חייב לציין שמאוד לא נעים לי לקרוא תגובה שלך מפני שיש בה נימה של ציניות ועוקצנות! :evil:

אני לא חייב לך ולא לאף אחד אחר דין וחשבון על מה אני קונה, באיזה מחיר וממי!

בכל אופן על טעם וריח אין מה להתווכח ואני מצטט אותך: "...ענין המחיר לא מריח טוב...".

חברה, בבקשה אל תהפכו את הת'רד לשדה קרב!

אלכס.

פורסם

אלכס,תתחדש!

מגבר מפלצתי!

הכן סימפוני מיצרים מגברים מאוד מוסיקלים,עם אופי,והאופי הזה,הייתי אומר,נוגד את האופי של פוקל,ולכן השילוב הזה מאוד מענין לשמוע!

כמו שמישהו אמר- יש מגברים שתיכננו ע"י מהנדסים,ויש כאלו שתיכננו ע"י המוסיקאים. המגברים של סינפוני תיככנו,ללא ספק ע"י מוסיקאים!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
שלום אלי,

אין שום סודיות בעניין המחיר, פשוט אני לא רוצה לזרוק כאן שום מספרים כי זו לא מהות הת'רד אלא המטרה לחלוק עם חברי הפורום את דעותיי וחוויותיי בעניין המגבר הנ"ל. כל מי שרוצה לקנות מגבר כזה או כל ציוד אחר שיפנה לאותו יבואן\ספק\חנות\וכו' ויבקש הצעת מחיר. אני סה"כ לקוח.

אני חייב לציין שמאוד לא נעים לי לקרוא תגובה שלך מפני שיש בה נימה של ציניות ועוקצנות! :evil:

אני לא חייב לך ולא לאף אחד אחר דין וחשבון על מה אני קונה, באיזה מחיר וממי!

בכל אופן על טעם וריח אין מה להתווכח ואני מצטט אותך: "...ענין המחיר לא מריח טוב...".

חברה, בבקשה אל תהפכו את הת'רד לשדה קרב!

אלכס.

מה זה בדיוק לא לזרוק מספרים? הרי קנית אותו לא? , מה הבעיה לפרסם מחיר?

זה רק מחזק את מה שאמרתי שאולי ישנם מס' מחירים/מחירונים, ואם כל הכבוד זה באמת לא מריח טוב.

אלכס זה ממש לא נכתב בציניות או בעוקצנות, רק במורת רוח, אם אין מה להסתיר, למרות שאתה "רק לקוח" ולא קשור בשום פנים ואופן ליבואן אז

למה לא לפרסם את המחיר אלא לזרוק רמיזות בקשר למחיר ביחס לחול?, מישהו אסר עליך?

אני ממקומות בהם לא מפורסמים מחירים או שהמחירים בשושו, רק באמצעות הצעות מחיר פרטיות לא אקנה.

אלי

פורסם

אלי , הוא קיבל מחיר טוב ואינו רוצה לפרסם אם זה מבקשת המוכר או הוא עצמו מה הבעיה?.

למה המחיר צריך להשאר קבוע בין כל הלקוחות?, ממש לא , תלוי בלקוח , מתאים לך תקנה לא מתאים לך אל תקנה.

שלא תבין לא נכון אני לא בא לצאת עלייך או משהו כזה , אבל אם הוא לא רוצה לפרסם שלא יפרסם וזהו.

פורסם

אותי אישית היבואן מי שזה לא יהיה הפסיד.

התקשרתי לאחד מהפאלפונים שרשומים בעלון שלהם

ענה לי איזה יצור אחד בחור ממש לא נחמד שאשכרה עשה

לי טובה שהוא בכלל מדבר אותי וחבל מאוד, הוא הפסיד הרבה כסף מזומן.

בקשר לפרסום מחיר, איזה סיבה כבר יש לאנשים לא לפרסם מחיר אפשר לחשוב מה זה כבר.

הרי אם המחיר הוא אטרקטיבי זה יעזור למוכר.

בקיצור אתה צודק משהו באמת מוזר.

פורסם

המגבר נראה מאוד ענקי בערך 70 ס"מ.

נראה ממש איכותי לא שמעתי אבל הצורת בנייה נראית מפחידה.

סטס החתימה שלך מסקרנת אותי עשיתה קצת קניות בשוק:-)?

פורסם
אלי , הוא קיבל מחיר טוב ואינו רוצה לפרסם אם זה מבקשת המוכר או הוא עצמו מה הבעיה?.

למה המחיר צריך להשאר קבוע בין כל הלקוחות?, ממש לא , תלוי בלקוח , מתאים לך תקנה לא מתאים לך אל תקנה.

שלא תבין לא נכון אני לא בא לצאת עלייך או משהו כזה , אבל אם הוא לא רוצה לפרסם שלא יפרסם וזהו.

אם הייתי קונה את המגבר ב- X ולמחרת חבר שלי היה קונה מאותו יבואן ב- X-n, הייתי מרגיש מרומה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תגידו, מה יש לכם!? :evil:

מה נפלתם עליי עם המחיר של המגבר!?

מה אני בחקירה של השב"כ!?

כל מי שיש לו בעיה עם זה שאני לא אומר את המחיר או שיש ריח לא טוב למשהו שאני עושה, פשוט אל תגיבו כאן!!

לא הרגתי אף אחד, לא גנבתי שום דבר מאף אחד ולהיפך שילמתי סכום כסף מכובד ויש פה אנשים שבאים ומעיזים להאשים אותי במשהו מסריח!!

מה נסגר אתכם, אנשים?? תפסיקו להכנס לכיסים של אנשים אחרים!!

כל מי שלא מוצא חן בעיניו שאני לא אומר או להיפך אומר משהו מסוים שישמור את העוקצנויות שלו לעצמו!!

ביקשתי פעם אחת ואני אבקש פעם נוספת אל תהפכו את הת'רד שלי לשדה קרב!

פורסם

אולי באמת כדאי שנרד מפותח הת'רד?

קשה לי להבין למה הרבה ת'רדים מתכערים בצורה כזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

tau-אלכס ,אתה לא יכול להגיד "אל תגיבו" היית צריך לדעת שזה יכול להוביל גם לכיוון כזה,העניין שמפריע לאנשים ואני בהחלט מבין את זה,הוא שאתה אומר שאתה לא מקורב בשום אופן למוכר ואתה לא מוכן להגיד את המחיר,אז רוב הסיכויים שכן קיבלת מחיר טוב מה שאומר שאפשר להתמכח וזה מפריע לאנשים כי יש כאלה שלא יודעים להתמכח ולא יקבלו את המחיר הזה.

אני לא נגד אף אחד דווקא היבואן סבבה לגמרי עונה על שאלות בכיף ואף מסביר ומפרט בדיוק איך,כמה ולמה.

נ.ב.

תתחדש נראה מהמם.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תתחדש, תענוג לראות דברים כאלה :)

ולגבי המחירים, מי שממש רוצה לקנות מגבר, יכול לבדוק בקלות אצל היבואן ולדבר על המחיר.

תעזבו את הבן אדם.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...