Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשאני גולש בנייד דרך הרשת האלחוטית שלי, האינטרנט מתנתק מהרשת. או שאני מאפס את הראוטר או שאני מחכה כמה דקות וזה חוזר (בינתיים אני מתחבר לרשת אחרת כי אין לי כח לקום לאפס את הראוטר8)).

בדקתי כבר וזה לא ניתוקים מהמודם וגם הראוטר נראה תקין בזמן הניתוק מה שמעלה את האפשרות לניתוקים של החייגן.

האם עדיף לבדוק את העניין ע"י חיבור מחשב ישירות למודם ולגלוש עם חייגן וכך לראות אם הוא מתנתק או שפשוט להתקשר לנטוויז'ן ולבקש ג'וניפר?

פורסם

לאט לך עם ג'וניפר..

קודם כל תבדוק אולי הבעיה ברשת האלחוטית עצמה? תראה אם יש ניתוקים גם בחיבור קווי.

הלאה - איך בדקת את המודם? הוט אמרו לך שהם לא רואים ניתוקים על הקו? אל תסמוך עליהם. תבדוק עם המודם ישירות מול המחשב.

שווה להשקיע במציאת הגורם האמיתי, מה שייתן לך פתרון לטווח ארוך ולא טלאי שרק יגרום לבעיות.

גם עם ג'וניפר (MPLS) יש בעיות..אל תרוץ אליו כל כך מהר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

נסה לשנות ערוץ בהגדרות האלחוט בראוטר.

אם אצלך בראוטר מוגדר נניח ערוץ 11 ואצל השכנים גם 11 אז סביר שיהיו ניתוקים.

בדוק אם התוכנה של המתאם האלחוטי בנייד מראה את מס' הערוץ של הרשתות שהיא מוצאת ואז תדע איזה ערוץ לא להגדיר בראוטר,

אם לא מראה אז תשנה בראוטר ב- 2 יחידות למעלה או למטה ממה שקיים (9 או 13).

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

וואלה? ב- T-60 המ***ן שלי יש לי כל הזמן ניתוקים שאין באייסר של אשתי ולא היה בקודמו (אף הוא אייסר). אני התרגלתי לעניין. האם יש הסבר לעניין ההצפנה והניתוקים?

:turn-l:
פורסם

הניידים של IBM ועד כמה שאני יודע גם הלנובו החדשים לא עובדים טוב עם WEP שזו הצפנה פרימיטיבית יחסית.

אפשר לפתור את זה ע"י עדכון קושחת כרטיס רשת לנייד, אבל אין טעם ועדיף פשוט להגדיר בראוטר אבטחת WPA.

הגעתי לזה בכלל בגלל תגובה של GSI-16V, ד"א.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
לאט לך עם ג'וניפר..

קודם כל תבדוק אולי הבעיה ברשת האלחוטית עצמה? תראה אם יש ניתוקים גם בחיבור קווי.

הלאה - איך בדקת את המודם? הוט אמרו לך שהם לא רואים ניתוקים על הקו? אל תסמוך עליהם. תבדוק עם המודם ישירות מול המחשב.

שווה להשקיע במציאת הגורם האמיתי, מה שייתן לך פתרון לטווח ארוך ולא טלאי שרק יגרום לבעיות.

גם עם ג'וניפר (MPLS) יש בעיות..אל תרוץ אליו כל כך מהר.

אתמול כשעבדתי עם הנייח (שמחובר בכבל רשת), הוא פתאום הפסיק לעבוד, רשת תקשורית מקומית הייתה תקינה בזמן הניתוק ולא היה שום דבר במחשב, מודם או ראוטר שיכל להצביע על בעיה. עוד פעם לפני שבועיים שהנייד לא גלש, בדקתי בנייח וגם שם לא הייתה גלישה. אחרי איפוס של הראוטר זה הסתדר.

כך שהבעיה לא כל כך נובעת מהרשת עצמה.

לגבי הוט, אני לא סומך עליהם, ומהיותי תומך טכני של האינטרנט בהוט בדקתי למשך שבוע את נתוני המודם שלי שהראו על נתונים מצויינים ללא שום ניתוק.

ג'וניפר הוא לא MPLS אמיתי, הוא רק מחקה MPLS לכן זה גם סיבה שאני לא כל כך מעוניין בו, אבל אם הניתוקים נובעים מהחייגן אני אבקש מהם לעבור לג'וניפר

פורסם

הבעיה חוזרת בשני המחשבים.

אולי באמת הראוטר גורם לניתוקים, למרות שאני לא רואה שום שינוי בנוריות בזמן ניתוק.

ניסיתי גם לאפס אותו וכלום לא עוזר. רק כשאני מחבר ישירות את המודם למחשב אני מצליח לגלוש דרך חייגן

פורסם

איזה ראוטר יש לך? אני מנחש שיש לך tp link לפי הסיפור.

ב 90 אחוז מהראוטרים אין חיווי בכלל אם הוא מקושר לאינטרנט או לא.

אם הראוטר בעייתי אולי ג'וניפר ייעזור כי זו הגדרה אחרת בראוטר ואולי איתה הוא ייעבוד יותר טוב.

ואם זה ממשיך תתקשר לנטוויז'ן הם ייעזרו לך לבדוק אם זה באמת הראוטר, התמיכת רשתות שם בסדר גמור

(אני תומך בנטוויז'ן).

פורסם

יש לי compex, היה לי 3COM אבל השנאי מסר את נשמתו לבורא (ד"א, אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות שנאי חדש אני אשמח)

וובכן אחרי שאתמול בלילה הראוטר סירב להתחבר ואני פרשתי לי לישון.

היום בבוקר הסתכלתי בהגדרות וראיתי שהחייגן לא מחובר ומנסה להתחבר, אחרי לחיצה של התחברות ידנית הוא התחבר (התנתק ושוב התחבר).

לעומת זאת כאשר חיברתי אותו אתמול ישירות למחשב הוא התחבר בקלות עם חייגן.

האם הבעיה בראוטר הסרבן או בחייגן אולי בכל זאת?

פורסם

כל זה ועדיין לא אמרת איזה ראוטר יש לך?

שלח לנו את הדגם, הבעיה שאתה מתאר ידוע באדימקס לפני עדכון גרסא (לפחות בראשונים יותר שיצאו) וב LEVEL ONE לפני עדכון גרסא,

תבדוק איזה גרסא יש אצלך שם, תעלה לאתר של הראוטר, תבדוק אם יש עדכונים לפני השיחות לנטויז'ין והכל

בהצלחה

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

לי יש רוטר אלחוטי של לבל-ואן וגם לי יש הרבה ניתוקים.איפה אפשר למצוא עדכון גירסה לראוטר?זה פותר את הבעיה? תודה מראש.

פורסם

יש לך כנראה בעיה בראוטר.

המלצה שלי קנה אדימקס ותשכח מבעיות, או שתנסה את חיבור הג'וניפר וככה תגידר את הראוטר על dynamic ויכול להיות שבהגדרה הזו הראוטר לא ייתנתק

פורסם

בהגדרות של הראוטר איפה שבוחרים לעשות עדכון חומרה, יש קישור מאיפה להוריד את העדכון, בדרך כלל שולח לאתר של היצרן

תוריד תתקין,

מומלץ לעשות לפני גיבוי להגדרות של הראוטר

Audi A3 2.0TFSI 2006

• תוכן חדש...