Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106XSI יקרה יותר מראלי (?!?!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מדוע ה- 106XSI יקרה משמעותית מהראלי ?

להלן דוגמה ממחירון "לוי יצחק" :

106XSI שנת 97' 1600 = 48K

106 ראלי שנת 97' 1600 = 35K

מה זה :?::?::?:

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

למיטב ידיעתי , ל-XSI יש SUNROOF שבטח משחק תפקיד.

אבל היתרון הוא רק באבזור , נכון ? מבחינת כח ואחיזה הראלי עדיפה בברור .

דרך אגב, יש שיפורים כלשהם מקובלים (לא משהו חריג ומסובך) לראלי להעלאת ההספק/מומנט ? חשוב לי האצות ביניים ואני לא יודע עד כמה הראלי מספקת בתחום הזה.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

בוא נתחיל בזה שאין כזה דבר XSI שנת 97.

בשנת 97 יצאה הGTI.

במחירון של הדיקטטור לוי היא מופיעה בתור S16.

אני לא יודע בדיוק איך הXSI משנת 96 עומדת מול הראלי משנת 97 מבחינת מחירון אבל אני לא אתפלא אם היא תהיה יותר יקרה, למען האמת אני די בטוח שהיא יותר יקרה.

הסיבה לכך כמו שאמרו כבר איבזור, נוחות וכו'...

קהל היעד של הXSI הם צפונבונים מפונקים (ע"ע טלאור) והראלי מיועדת לגברים מסוקסים עם קהונס מגודלים מברזל. :mm_tongu:

אגב יתרון האיבזור לXSI מתבטא בסאן רוף של הXSI ותו לא (אולי גם ABS בחלק מהדגמים), זאת מאחר ואצלנו הראלי דור II מגיעה מאובזרת עם חלונות חשמל, הגה כוח, נעילה חשמלית ושתי כריות אוויר. (רגע... אז אולי גם כל בעלי הראלי הם כוסיות..? או שזה רק אני? :roll: )

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
.

אגב יתרון האיבזור לXSI מתבטא בסאן רוף של הXSI ותו לא (אולי גם ABS בחלק מהדגמים), זאת מאחר ואצלנו הראלי דור II מגיעה מאובזרת עם חלונות חשמל, הגה כוח, נעילה חשמלית ושתי כריות אוויר. (רגע... אז אולי גם כל בעלי הראלי הם כוסיות..? או שזה רק אני? :roll: )

אתה בלונדינית.....

רגע , גם גל בלונדינית......

וואוו....

ולירן אוהב אשכים......

כן , כולכן כוסיות :lol: .....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה לא מובן, זה "מ'זה פשוט" ...

XSI יש המון,

ראלי - כמו וולקן, אלפא 145, וכד' הן מכוניות נדירות יחסית שנסחרות תמיד מעל המחירון.

לכן כמו בכל שוק, רכב נדיר עם ביקוש גבוה הנסחר מעל המחירון - מחירו עולה בהתאם ...

רק אצל "יצחק לוי" רכבים - נפוצים כמו לאנטיס, אימפרזה, ואפילו XSI המציפים את השוק, שומרים על מחיר גבוה והנדירים מאבדים מערכם ... :loco:

בקיצור - חוצפה !!! :bad-word::agrue:

פורסם

דני , אני לא הייתי מתרגז .

אני שמח שאני לא צריך לחפש אפשרויות מימון בשביל לקנות רכב מיוחד !

אז אני מוסר תודה ללוי יצחק...... ( אם אפשר בבקשה להוריד את המחיר של ה S2000 עוד קצת בבקשה , תודה )

ולכולם אני צריך את עזרתכם בחיפוש לדני אחר וולקן , שמורה , לא 89 אלף מעל המחירון ( אבל הם נדירות , דני ).....

דני , העם איתך !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אל תשכחו שיש גם ראלי מאובזרים :

ח"ח , נעילה מרכזית , מזגן , אזעקה > שאפילו בלחיצת כפתור הכל נסגר מעצמו ...

נכון שזה עולה בתקלות אין ספור והחלפת פנל לחצני החלונות ב - 300 ש"ח כוס אמא שלהם ...

אבל יש גם אבזור בראלי !!!! .

אני מתכוון לדור ראשון .

פורסם

אני מנסה לחפש ראלי כבר כמעט 3 חודשים ועד עכשיו הגעתי ל 29 במספר..

באמת קשה להשיג ראלי וכמעט בכל יום שעובר בא לי בנאדם אחר או שאני רואה בעיתון

XSI למכירה..

לפי דעתי הסאןרופ והאבזור הם שמוסיפים את המחיר לאוטו...

חבל שאין ראלי כמו שיש XSI

בוא נגיד שראלי אני רואה פעמיים בשבוע אם לא פחות (לא מדבר על מפגשים למיניהם שבא לי להרוס לישי תאוטו :wink: או לכתוב ללירן ביום שישי אחרי שהוא ניקה את האוטו "עגלה" :p )

עכשיו XSI אני רואה כמעט כל יום על הכביש..

זה ההבדל שראלי זה נדיר וזה עושה לי תמוות וש ה XSI זה על הכביש וכל יום עובר ואני אומר לא אני רוצה ראלי ...

אגב אם מדברים על מחירונים באמת הוד רוממותו "לוי יצחק" צריך לעשות משהו לגבי המחיר של ה XSI זה באמת קופץ בדרגות של 8 אלף שקל בשנה + זה הרבה..

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תוכן חדש...