Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206- טורים נמוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי פג'ו 206 שנת 2001 1.4 ידני

לאחרונה שמתי לב למשהו משונה ברכב, כאשר אני עומד במקום, ונמצא בניוטרל הטורים בין 500-750

זה נמוך? בכמה הם אמורים להיות ברכב תקין?

בכל מקרה הכנסתי את הרכב למוסך היום, החליפו לי מצתים, הבעיה נשארה אותה בעיה, אחרי זה הוא

פירק את מנוע הצעדים ניקה והחזיר למקום, הבעיה נשארה, הוא אפילו הרכיב מנוע חדש, אך הבעיה לא נפתרה.

הרכב לא נכבה בניטרל למרות הטורים הנמוכים..

גם שמתי לב שצריכת הדלק עלתה, עברתי כ 110 ק"מ בצריכה של כ 12 ליטר,

לפני כחודש זה היה ליטר ל 13.5 ק"מ..

מה יכולה להיות הסיבה לנפילת הטורים ולצריכת הדלק?

תודה.

פורסם

אתה מרגיש שהטורים נמוכים יותר או שזה רק השעון שמראה זאת? כבר נתקלתי בכמה מקרים, כולל אצלי, ששעון הסל"ד זייף כרונית.

פורסם

מותקן ברכב שלך מגבר סל"דים? יכול להיות שהוא מהווה בעיה.

נתקלתי בבעיה במנוע צעדים וכשאר התקינו חדש הוא דרש כיוון בעזרת איזשהו מכשיר חשמלי, בעל אופציה להגברת / הפתחת הסיבובים בסרק.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

אני מרגיש שהטורים נמוכים, אם פעם הייתי מתחיל נסיעה ללא גז רק ע"י הרמת הקלאץ', אז היום צריך לתת בגז כדי להתחיל נסיעה אחרת הרכב נכבה.

הבעיה לא במנוע צעד, כי בדקתי במוסך מנוע חדש והיתה אותה הבעיה, אז חזרתי למנוע צעד שלי.

ויש קשר לצריכת הדלק?

זכור לך על כמה צריך להיות הטורים במצב סטנדרטי בניוטרל?

פורסם

בדקת את פעולת מנוע הצעדים ע"י סיבוב מתג ההנעה ל-ON?

נראה שיש קשר לשינוי בצריכת הדלק, אבל יש הרבה גורמים לשינויים בצריכה, לא ניתן לפסוק חד-משמעית.

אני מניח שבדיקת 4 גזים תעזור לאבחן את הבעיה, אבל אני הדיוט. פנייה למומחה מערכות דלק-אויר תהיה הדבר החכם לעשות. יש כאן כמה מומחים בפורום, אולי הם יחכימו אותנו בשעות הקרובות. עד אז, חיפוש בפורום עבור "מנוע צעדים" יניב יותר מידע.

אצלי שעון סיבובי המנוע הצביע על כ-1.1 סל"ד בסרק כשהמנוע בטמפ' עבודה.

פורסם

כשהרכב בהילוך, הוא מגיב רגיל ללא קירטועים?

נלדקה נורה של Check Engine?

בזמן העלאת הילוך בטורים נמוכים, נניח קפיצה של הילוך שני לשלישי בטורים 2000 כך שההילוך השלישי יעבוד על 1000, האוטו מגיב טוב או ש'מחרחר' קצת עד שהוא נכנס לפעולה?

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

יונתן..

אני מאמין שהמכונאי בדק את מנוע הצעדים..

לגבי בדיקת גזים, עשיתי לפני חודש וחצי טסט, שם עשו לי בדיקת גזים, הכל יצא תקין. אבל מצד שני אז גם לא היתה בעיה עם הטורים.

naorco1..

כאשר הרכב בהילוך הוא מגיב רגיל. הילוך גבוה בטורים נמוכים לא מקפיצים את הרכב, כלומר הרכב לא 'מחרחר' אבל כמובן שלא טס, לוקח לו כמה שניות בשביל לצבור מהירות..נורת המנוע לא נדלקת.

במוסך אמרו לי שיכול להיות שהדלק שתדלקתי בפעם האחרונה גרם לבעיה, שהדלק היה לא נקי\מהול בחומר כלשהו.

וזה מסביר את צריכת הדלק המואצת וגם את נפילת הטורים..

זה נשמע להם הגיוני?

פורסם

תגמור את המיכל, תתדלק בתחנה שידועה כאמינה - אם לא תמצא כזאת בחיפוש רק תגיד איפה אתה מחפש, ואז תדע אם המוסכניק שלך ראוי לאמון שאתה מעניק לו.

פורסם

יכול להיות שהבעיה באינג'קטורים?

אם אוסיף בחצי מיכל תוסף דלק בריכוז גבוהה, בערך חצי בקבוקון,

זה יכול לעזור לבעיה שלי?

• תוכן חדש...