Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הבעיה היא במערכת הואקום או הקאניסטר. מערכת הקאניסטר היא זו שדואגת שבמיכל יהיה ואקום, היא אוספת את אדי הדלק מאבה אותם ומחזירה למיכל במצב נוזלי. אני לא בטוח אבל יכול להיות שכאשר אתה פותח את מיכל הדלק אתה מוסיף חמצן לתערובת הדלק התערובת נהיית עניה בדלק והרכב מפצה אותה ביותר דלק והרכב מתחיל לסחוב, או כאשר התערובת עניה הבערה יותר אינטנסיבית. מה שבתוח הרכב דורש בדיקה של מישהו מקצועי !

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדקת את המאזדות לאחר נסיעה ?

או שהן היו כבויות עם מנוע קר?

לילה טוב

מיד שהגיעו החברים עם מזדה 3 כמו שלי , למועדון הצילום ביקשתי מהם לפתוח את המכסה .

לא היה שם פסססס , לא לחץ ולא ואקום , המכסים נפתחו בשקט.

אצלי גם מחר בבוקר ישמע פסססססס . תת לחץ .

אני שמח שגם אתה ואחרים בפורום מנסים לעזור לי לפתור את בעייתי .

בתודה

בברכה

צביקה

פורסם
אולי הבעיה היא במערכת הואקום או הקאניסטר. מערכת הקאניסטר היא זו שדואגת שבמיכל יהיה ואקום, היא אוספת את אדי הדלק מאבה אותם ומחזירה למיכל במצב נוזלי. אני לא בטוח אבל יכול להיות שכאשר אתה פותח את מיכל הדלק אתה מוסיף חמצן לתערובת הדלק התערובת נהיית עניה בדלק והרכב מפצה אותה ביותר דלק והרכב מתחיל לסחוב, או כאשר התערובת עניה הבערה יותר אינטנסיבית. מה שבתוח הרכב דורש בדיקה של מישהו מקצועי !

תודה

שוב החכמתי , בסוף נפתור את הבעיה כי אדע מה לשאול את "המומחים" ,

מי לדעתך יותר מקצועי מבוחני מאזדה המרכז ? השאלה היא רצינית , לא יודע למי לפנות ! לכן פתחתי שאלות בפורום .

בתודה

ובברכה

צביקה

פורסם

תודה

שאלה : האם מחשב הרכב שולט על כניסת אויר , יחס תערובת , ואקום , לחץ , וכו....

בתודה

צביקה

פורסם

מצטער אבל בנושאים האלה אני לא מבין, אני לא מכיר מוסכים למרות שהייתי עובד בהם. משתדל לפתור הכל לבד!

פורסם

לי יש מאזדה 2, ויוצא לחץ כאשר אני פותח את מיכל הדלק. בכל אופן, לי זה נראה כמו משהו שיותר פסיכולוגי מאשר משהו שבאמת קורה בפועל. גם לי לפעמים נראה שהרכב פחות סוחב בנסיעה הנוכחית מאשר הקודמת, וכן ההיפך בנסיעה לאחר מכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמובן שהמחשב שולט בדברים האלה זו היא מטרתו של המחשב!
,,

תודה

אז אולי כאן הבעיה ? !

אגב במוסך הוא פלט " תיכף תאמר שיש בעיה במחשב "

אם כן , יש לבצע RESET /

בברכה

צביקה

פורסם
NITZ999, אני רואה שלמדת משהו ממועדון מאזדה :wink:

גם אצלי לאנטיס 97 יש לחץ/תת לחץ באת פתיחת פקק מיכל הדלק וזה תקין.

יקיר.

כן למדתי משהוא ממך , זוכר גם אני חשבתי שיש בעיה עד שקיבלתי הסבר ממך , ההסבר נישמע הגיוני והבנתי שזה לא בעיה אלא יתרון .

8)

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני עם מאזדה 3 2007, מרגיש שהרכב לא סוחב.

הרכב הקודם (2006) סחב טוב יותר לטעמי.

יש פסססס בפתיחת מיכל הדלק, אבל אני פותח אותו רק כשהוא ריק לצורך מילוי, לא ניסיתי לפתוח אתו באמצע היום סתם כך.

חשבתי אולי לנקות מזרקים. או לא יודע.

אשמח מאד לעזרה.

פורסם

תעשה טיפול לרכב כולל החלפת פילטר אויר ולא רק ניקוי של הפילטר . תחליף תחנת דלק .

יש תחנות דלק שהדלק שלהם על הפנים ולרוב חוסר סחיבה של הרכב הם התוצאות הראשונות שמרגישים בנסיעה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...