Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: יקר אך שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש הבנת אותי. התכוונתי שזה מגוחך לקנות רכב שייוצר בצרפת וייובא מצרפת ולבבוא בטיעון של הרכב שלי טויוטה שומר על ערכו בניגוד לרכב צרפתי.

אם נתעלם לרגע מההשוואה המגוחכת לך שקיבלת עליה אחלה מענה מרוני, נותר לשאול אותך:

אם היאריס הוא צרפתי למה לא קנית אותו מלכתחילה?

חוצמזה ככל הידוע לי רק חצי מהדור הזה של היאריסים הגיעו מצרפת, למיטב ידיעתי רק אלו אחרי מתיחת הפנים המינורית (בשנת 2006) שהיו גם עם הגה חשמלי בניגוד לקודמיהם אם אני לא טועה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי כל היאריסים בדור הזה הגיעו לארץ מצרפת.

מה שבטוח זה שאף אחד מהן לא הגיעה מיפן. אין בכלל דבר כזה יאריס יפנית.

הנה קבלו:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Yaris

מעניין אילו עוד דברים מעניינים ניתן למצוא בגוגל:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3134298,00.html

מה יש לדבר, יותר יפני מיפני :-)

ולגבי מה שנשאלתי, מה לעשות, לא יצא לי לקנות טויוטה יאריס. באותו מחיר אפשר לעלות שנתון ולקנות C5 :-)

פורסם

חבל על הויכוח, יש אנשים שגם עם סכין מנתחים לא תצליח לשלוף את הדעות הקדומות שלהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למיטב ידיעתי כל היאריסים בדור הזה הגיעו לארץ מצרפת.

מה שבטוח זה שאף אחד מהן לא הגיעה מיפן. אין בכלל דבר כזה יאריס יפנית.

הנה קבלו:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Yaris

מעניין אילו עוד דברים מעניינים ניתן למצוא בגוגל:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3134298,00.html

מה יש לדבר, יותר יפני מיפני :-)

ולגבי מה שנשאלתי, מה לעשות, לא יצא לי לקנות טויוטה יאריס. באותו מחיר אפשר לעלות שנתון ולקנות C5 :-)

אם נתעלם לרגע מהלינקים הלא קשורים שפרסמת (הלינק מYNET מדבר על הדור החדש שיצא ב2007 בו לא עסקנו בכלל ובויקיפדיה לא אומרים כלום ושומדבר )

העיקר שהצלחת לשכנע את עצמך במה שזה לא יהיה כי לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח.

DNA דפוק (כשלים תכנוניים ובקרת איכות) זה לא משהו שאפשר לתקן או להרוס ע"י ארץ ייצור. לפחות לא בצורה מהותית.

אפשר לשפר אותו ע"י שיתוף פעולה בין יצרנים וגם זה לא ב100 אחוז.

לצורך העניין, לא נעים לי לומר אבל הרנו שלכם, גם אם יורכבו במפעלי טויוטה ביפן ...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם נתעלם לרגע מהלינקים הלא קשורים שפרסמת (הלינק מYNET מדבר על הדור החדש שיצא ב2007 בו לא עסקנו בכלל ובויקיפדיה לא אומרים כלום ושומדבר )

העיקר שהצלחת לשכנע את עצמך במה שזה לא יהיה כי לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח.

DNA דפוק (כשלים תכנוניים ובקרת איכות) זה לא משהו שאפשר לתקן או להרוס ע"י ארץ ייצור. לפחות לא בצורה מהותית.

אפשר לשפר אותו ע"י שיתוף פעולה בין יצרנים וגם זה לא ב100 אחוז.

לצורך העניין, לא נעים לי לומר אבל הרנו שלכם, גם אם יורכבו במפעלי טויוטה ביפן ...

אני חושב שהיה הרבה יותר חכם לא להתבטא בכל הקשור לאיכות וגולף במיוחד הדור-4 "המוצלח",אפילו בדייהו הפלסטיקים לא מתקלפים אחרי 3 שנים והגירים עוברים את 80000ק"מ לפני שיפוץ..

פורסם

גם אני חושב ככה לכן לא ברור למה התבטאת בעניין זה במיוחד כשהשרשור הזה לא עוסק בגולף.

הוא עוסק ביאריס שמיוצרת בצרפת מול צרפתיות שניתן לקנות בחצי מחיר.

יש לך הזדמנות פז להתחיל ללכלך על היאריס, לך על זה. בטוח תמצא משהו מה"נסיון העשיר" שלך שמתבטא בעיקר בקריאת פורומים . :)

נ.ב. מכיוון שאני רואה שעניין הגירים האוטומטיים מדיר שינה מעיניך ,בוא נסגור אותו בצורה הבאה:

א) אני מעדיף לשפץ גיר כל 20K ,ולו רק שלא יהיה מותקן ברכבי גיר חוכמולוג כמו הAL4 (שגם הוא קורס דיי מהר)

ב) בכל מה שקשור לגירים אוטומטיים, יש ליפניות עדיפות על כל האירופאיות ללא יוצא מן הכלל בנושא אמינות הגיר.

ג) בעיות גיר אוטומט בגולפים בקילומטרז' גבוה (ולא כפי שצויין) ניתן למנוע ע"י מיקום מחדש של קולר השמן ו/או הגדלתו, לעומת זאת את בעיות גיר הAL4 ניתן לפתור רק ע"י דירדור הרכב לירקון ורכישת רכב עם גיר אחר בכספי הביטוח.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, לא הייתי קונה יאריס גם אם המחירון שלה היה חצי מסיטרואן C3 מאותו שנתון, אבל זה אני.

מה שכן, אם היחס של עלות רכב משפחתי חדש לשכר ממוצי במשק היה כמו באירופה, אז התופעה של "יפניות אמינות שומרות מחירון" הייתה מהר מאוד מפסיקה, כי מי ירצה לקנות קורולה מודל 2003 ב-60K כשאפשר להוסיף 5K ולקנות גולף/פוקוס/מזדה3/קורולה/C4/וואטאבר חדשה, ולא לדאוג בקשר ל"אמינות" (יש אחריות יצרן) ו"סחירות" (בתום תקופת האחריות אפשר לעשות טרייד-אין לחדשה אצל הסוכן), ומכוניות משומשות יהפכו לנחלתם של צעירים, סטודנטים וסתם אנשים שדף חשבון שלהם נראה כמו ח@א.

וכך היה נגמר הסיפור עם עדרי מלכודות מוות ישנות ומתפרקות שנוסעות היום בכבישים, משמע גם פחות תאונות קטלניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעניין שטויוטה לא פחדו כלל מהמוניטין וביצעו שיתוף פעולה עם PSA , ורכבי טויוטה מורכבים במפעל משותף עם דגמי פיזו סיטרואן..

גם ניסאן עושה שימוש נרחב במנועי דיזל של רנו..

חרא הצרפתים האלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני קניתי לפניי שנה ו8 חודשים גולף 1800 שנת 1999 99 אלף קמ יד 2 שמורה.

שילמתי 3 אלף מעל המחירון-המחירון היה 48.

ב51 אלף יכולתי לקנות יפנית ב 5 שנים קדימה.נהגתי בטויוטה קורולה 2006,אין מה להשוות בכלל אותה לגולף 1999.

הכל מה שהבנאדם רוצה.ומייחל לעצמו....

אני בגישה שעדיף לקנות שנתון נמוך,אבל מכונית איכותית מאשר שנתון גבוה ולא להנות..כל אחד ושיקוליו.

למרות שידעתי שביפנית כגון טויטה יהיו 0 תקלות.

פורסם
אני קניתי לפניי שנה ו8 חודשים גולף 1800 שנת 1999 99 אלף קמ יד 2 שמורה.

שילמתי 3 אלף מעל המחירון-המחירון היה 48.

ב51 אלף יכולתי לקנות יפנית ב 5 שנים קדימה.נהגתי בטויוטה קורולה 2006,אין מה להשוות בכלל אותה לגולף 1999.

הכל מה שהבנאדם רוצה.ומייחל לעצמו....

אני בגישה שעדיף לקנות שנתון נמוך,אבל מכונית איכותית מאשר שנתון גבוה ולא להנות..כל אחד ושיקוליו.

למרות שידעתי שביפנית כגון טויטה יהיו 0 תקלות.

אין שום מצב שהיית קונה בסכום הזה קורולה שנת 2004-2005. (או מזדה 3 מהשנים האלה או כל יפנית אחרת)

גם כיום המחירון שלהן לא קרוב ל50.

אולי היית קונה קוריאנית / צרפתייה יותר צעירות.

מצד שני אני מבין ומסכים עם מה שרצית לומר. רק שהדוגמא שלך לא נכונה במקרה הספציפי הזה,

כי המחירון של הגולף נשחק חזק ביחס ליפניות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם אני חושב ככה לכן לא ברור למה התבטאת בעניין זה במיוחד כשהשרשור הזה לא עוסק בגולף.

הוא עוסק ביאריס שמיוצרת בצרפת מול צרפתיות שניתן לקנות בחצי מחיר.

יש לך הזדמנות פז להתחיל ללכלך על היאריס, לך על זה. בטוח תמצא משהו מה"נסיון העשיר" שלך שמתבטא בעיקר בקריאת פורומים . :)

נ.ב. מכיוון שאני רואה שעניין הגירים האוטומטיים מדיר שינה מעיניך ,בוא נסגור אותו בצורה הבאה:

א) אני מעדיף לשפץ גיר כל 20K ,ולו רק שלא יהיה מותקן ברכבי גיר חוכמולוג כמו הAL4 (שגם הוא קורס דיי מהר)

ב) בכל מה שקשור לגירים אוטומטיים, יש ליפניות עדיפות על כל האירופאיות ללא יוצא מן הכלל בנושא אמינות הגיר.

ג) בעיות גיר אוטומט בגולפים בקילומטרז' גבוה (ולא כפי שצויין) ניתן למנוע ע"י מיקום מחדש של קולר השמן ו/או הגדלתו, לעומת זאת את בעיות גיר הAL4 ניתן לפתור רק ע"י דירדור הרכב לירקון ורכישת רכב עם גיר אחר בכספי הביטוח.

על היאריס אין מה ללכלך הוא רכב טוב אבל לא שווה את מחירו.כרגיל פיספסת את הפואנטה.

לגבי הנסיון המקצועי שלי להצטדק בפניך זאת טיפשות. בוא נגיד שלא רק אותי השארת פעור פה עם כל השטויות המגוכחות שמילמלת בפורום.

אם אתה כל כך מזלזל בהשתתפות בפורום אז למה אתה כל יום בפנים?!

הגירים מסוג al4 שורדים משמעותית יותר ק"מ מאלו של קונצרן vag ועלות שיפוצם הוא כחצי מאלה של הגולף ושות וזאת עובדה.

פורסם

אני לא מזלזל, אבל בוא נגיד שאם כל הידע של אדם מסויים יסתכם במה שנכתב בפורום הזה, כנראה יראה מציאות מעוותת שמעמידה בפרונט רכבים באיכות ואמינות ירודה. (רמז: הם לא יפנים וגם לא גרמנים)

צריך לדעת לקחת הכל בערבון מוגבל כי אפשר לדעת מה האינטרס של כל אחד שכותב כאן. אפילו אתה טוען שאני עובד בצ'מפיון.

יאריס רכב טוב ומי שרוצה ראש נקי מבעיות וסרטים, יהיה שווה לו לשלם את המחירון הגבוה.

מי שמחפש מציאות ,כלומר מקסימום מודל במינימום כסף, שיהיה מוכן להפתעות ועוגמות נפש. אין מתנות חינם בעולם הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל המחירון של הגולף ירד הזמן הזה בין 10-12 אלף.

המחירון של קורולה 2003 לצורך המחשה כי חבר שלי קנה אותה באותו זמן שקניתי את הגולף ירד ב 15 אלף שח.

• תוכן חדש...