Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: יקר אך שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי תלמד לצטט כמו שצריך? :)

המודל מעניין, אבל בגבולות הסביר. לא הייתי מעדיף רכב זקן ב7 שנים ,אבל ההפרשים הם לא עד כדי כך גדולים בשנתון כשמדובר ביד פרטית.

על פי המחירון של לוי יצחק, בממוצע במחיר של יאריס משנה X ניתן לקבל רכב אירופאי משנה X+2 (למשל פולו)

השאלה מה כל אחד מעדיף , זה כבר סובייקטיבי.

אני אישית חושב שללוי יצחק יש קורולה ויאריס בבית כי המחירונים שלהם הם ברזל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סורי שלא סיפקתי את כל הפרטים, אז הנה הם:

1. מזל טוב לי!

2. רכב 2003 עם מנוע 1.3 (טרה, ידנית), עד 1, עבר 40 אלף ק"מ ובזכות זה שהמוכרת לא עמדה בקסם האישי שלי, זה עלה לי רק? 53 אלף + דלק שהיא מלאה (ב-50 שח) והעברת בעלות שהייתה עליה (כ-200 שח).

3. מי שלא מאמין בנסים - צודק, אין נסים. יש עבודה קשה:

נמשל:

חיפשתי רכב יפני וידני וקטן וחסכוני ובמצב טוב במשך 3 חודשים.

פגשתי אנשים שרוטים, שקרנים וחוצפנים שנרתעתי מהם.

המוכרת שקניתי ממנה היא סבתה מקסימה בת 85 שהיה לנו קליק מהרגע הראשון ויכולתי לסמוך לא רק על המילים שלה. בצענו קנייה והעברה בצורה נחמד, רגועה, נינוחה והוגנת.

אז ההמלצה שלי לכל האנשים הפשוטים שמחפשים משהו מסוים וחושבים להתפשר: צריך הרבה סבלנות ועבודה קשה של לעקוב ולחפש ולא להתקרב לאנשים שלא נראים לכם אמינים ותמצאו...

חלום שהתגשם!!!

פורסם

לא הייתי קורא ליאריס חלום שהתגשם אבל עדיין - תתחדש.

אם הרכב שלך יגלה את אותה האמינות של הרכב של אמא שלי (יאריס מודל 2002, יד ראשונה, 60000 ק"מ ואף לא תקלה אחת עד היום) אז אין סיבה שלא תהנה מהאוטו החדש במשך שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, כנראה שלא חיפשת אף פעם יאריס יד 2.... זה סוג של חלום. חלום קטן אבל חלום.

שלא לדבר על כך שזה סוג של חלום לעבור עסקת רכישת רכב מיד 2 בלי יותר מדי בעיות בדרך.

פותח השרשור - תתחדש ! אחלה רכישה .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ג'יזס קרייסט !

יאריס 2003 ב 53K שח :?::shock:

זה רק אני או שאנשים השתגעו :?::?::?:

מצחיק לדעת שב-8K שח יותר, אתה קונה C5R מודל 06' ישירות מלובינסקי-טרייד... ועוד יותר מצחיק זה שבשליש מחיר קונים סקסו 1.4 ידנית שהיא מכונית -מ-א-ו-ד אמינה ועלויות האחזקה שלה פשוט מגוכחות.

איך אמר אורי גלר ? מד-הים :!::shock:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בלה בלה בלה............. C5R מודל 06' ישירות מלובינסקי-טרייד .............. בלה בלה בלה .............. סקסו ........... בלה בלה בלה

אל תדבר על סיטרואן עם מי שהדוד של השכן של האחיין קנה BX בשנת 87 8)

העדר שולתתתת!!1

נ.ב. מי שלא הבין, זה נאמר בציניות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אל תדבר על סיטרואן עם מי שהדוד של השכן של האחיין קנה BX בשנת 87 8)

העדר שולתתתת!!1

זה ההוא שהתפוצץ לו צינור בדרך לשארם וחולץ ע"י בדואים מקומיים ? :lol:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, התהליך שעברת צריך להיות מלומד בבתי ספר לפסיכולוגיה. מסובארואיד שמקבל אורגזמה מDL שמורה, לפרו-צרפתי מוחלט שלא רואה בעיניים שום דבר אחר. :D

אני לא חושב שמי שרוצה לקנות יאריס, הכניס באופציות שלו רכבים כמו סקסו (מיושן, פחות בטיחותי ושנתון מקסימלי 2002) או C5 (רכב משפחתי גדול ומסורבל, חובב דלק ו...) במחיר שציינת שהוא דרך אגב חזק מתחת למחירון.

בעיה למצוא דברים שאפשר לקנות בכסף הזה?

אפשר בכסף הזה גם לקנות דיהטסו סיריון שנת 2006 מליסינג. (ראית פעם איך נראית כזאת מפורקת אחרי שירות בליסינג/השכרה?)

אפשר גם בכסף הזה לקנות גולף GTI שנת 2001

אפשר גם לקנות ב.מ.וו סדרה 7 שנת 95

השאלה מה אתה מחפש.... זה שיש רכבים אחרים בשנתון יותר גבוה ובמחיר יותר זול, לא אומר שצריך ללכת לכיוון הזה.

אני יכול עד מחר לכתוב כאן רכבים באותו מחיר או יותר זולים שאפשר לקנות, השאלה מה זה בדיוק נותן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה מה אתה מחפש.... זה שיש רכבים אחרים בשנתון יותר גבוה ובמחיר יותר זול, לא אומר שצריך ללכת לכיוון הזה.

אני יכול עד מחר לכתוב כאן רכבים באותו מחיר או יותר זולים שאפשר לקנות, השאלה מה זה בדיוק נותן.

זה בדיוק העניין.

אייל, האם אתה חושב שעבור רכב עירוני פשוט וידני ממודל 2003 (עלה לכביש ב 2002, אז הוא כבר בן 7) שווה לשלם 53K ש"ח ? האם מדובר בתמורה טובה לכסף ? האם, לדעתך, הסכום ששולם משקף את ה"ערך המוסף" שיש לרכב הזה להציע ?

דעתי האישית היא שלא.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא הייתי קורא ליאריס חלום שהתגשם אבל עדיין - תתחדש.

אם הרכב שלך יגלה את אותה האמינות של הרכב של אמא שלי (יאריס מודל 2002, יד ראשונה, 60000 ק"מ ואף לא תקלה אחת עד היום) אז אין סיבה שלא תהנה מהאוטו החדש במשך שנים.

רוני

כל אחד והחלומות שלו. אני לא הייתי משלם על יאריס כ"כ הרבה, אבל סה"כ אחלה קניה למי שמחפש רכב קטן ואמין.

emotion of motion

פורסם
זה בדיוק העניין.

אייל, האם אתה חושב שעבור רכב עירוני פשוט וידני ממודל 2003 (עלה לכביש ב 2002, אז הוא כבר בן 7) שווה לשלם 53K ש"ח ? האם מדובר בתמורה טובה לכסף ? האם, לדעתך, הסכום ששולם משקף את ה"ערך המוסף" שיש לרכב הזה להציע ?

דעתי האישית היא שלא.

איציק

מי אמר שהוא עלה לכביש ב2002?

איציק, אם זה הרכב שהחלטתי שהכי מתאים לי, אז הוא יהיה בשבילי הקניה הטובה ביותר והתמורה הכי טובה לכסף.

אנשים צריכים לצאת מדרך החשיבה הישראלית של כמה שיותר שנתון וכמה שיותר פח לשקל.

אתה יודע שהוספתי לפני שנתיים בערך 20K ש"ח בשביל להתקדם מגולף 1.6 לגולף GTI מאותו שנתון 2001? אבא שלי התפלץ כשסיפרתי לו שאני מוסיף יותר מ 20K ונשאר באותה שנת מודל, ולא הבין למה אני לא לוקח את הסכום הזה וקונה קורולה צעירה בכמה שנים. אני לא מצטער על זה אפילו לא לרגע.

לדעתי אתה מסתכל על המספרים מהכיוון הלא נכון : לא צריכה לזעזע אותך העובדה שרכב כזה עולה 53K, צריכה לזעזע אותך צניחת הערך הדרמטית של הצרפתיות המקבילות (אם אני לא טועה, C3 מאותה שנה, ידנית עולה בערך חצי מחיר אבל גם כחדשה עלתה 20K פחות) - הכל עניין של פרספקטיבה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איציק , חבל על הזמן הויכוח לא יעזור לך, יש אנשים אשר בטוחים שיפנית מודל 2003 שווה 53K..

רוני דיבר על היאריס של אמא שלו מודל 2002 עם 60K עם אמינות מוחלטת..

אז המאגאן שלי בת שנתים, עם 74K ואמינות מוחלטת..

אני חושב שהיום היא שווה אולי 70K , אחלה דיל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם אני לא הייתי משלם על יאריס בת 7 53,000 שקל, יש אופציות טובות יותר,לדוגמא הייתי מנסה להתקדם לסריון 06, לא פחות אמינה, לא פחות מרווחת,צריכת דלק אותו דבר, אנשים מזלזלים בסריון בהשוואה ליאריס כאילו היאריס בליגה אחרת,

ולפי דעתי להתקדם 3 שנים זה שיפור די מהותי,

אבל מי שקנה היום מעל למחירון או בהשוואה לחלופות האחרות גם ימכור בעתיד יותר יקר מהחלופות האחרות, אז אפשר להגיד שזה מתקזז.

• תוכן חדש...