Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי קומפוננט של מורל פולס 6.5 .

הרמקולים מיועדים לרכב שברולט הוויאו ..

כחלק מתהליך ההתקנה צריך להתקין את הרמקולים...לאחר הסרת המכסה של הדלת צריך לעשות הגבהות למורלים..כי המגנט שלהם די גדול ...

לאחר הגבהות שעשינו והרמקול יושב טוב במקומו ולא נוגע בחלון הגיע שלב סגירת המכסה של הרכב....וכן הבעיה...המכסה שמכסה את הדלת לא נסגר ..כלומר ההגבה גבוה מידי אבל מצד שני אם לא תהיה הגבה הרמקול יגע בחלון ובכך בעצם תהיה בעיה ...

מה אפשר לעשות בשביל להתמודד עם הדבר הזה ?...(אין אופציה להביא את ה-5.25 ) וכמובן בניות מפיבר לא באות בחשבון כלל וכלל..

למישהו יש המלצות ?...

ואגב באיזה גובה צריכות להיות הטבעות ?...(אם אני מצמיד את הרמקול לשלדה אז הוא נכנס בול ...אבל אז שאני רוצה להוריד חלון אי אפשר..)

פורסם

אתה צריך לעשות את ההגבהות כך שהמגנט יהיה רחוק מילימטרים ספורים מהחלון שהוא למטה

אם במצב כזה עדיין נוגע בכיסוי של הדלת, יש 2 אפשרויות :

רכישה של רמקול אחר בעל באסקט נמוך יותר \ מגנט דק יותר.

מודיפיקציה של הדלת, (לא בהכרך פיבר, יש מצב שאפשר לעשות שם הגבהות על הדלת מרופדות עור, עם גריל בד)

בכל מקרה אני ממליץ להתייעץ עם מתקין מנוסה, שיכול לתפור לך פתרון הולם.

אני אישית ממליץ על יוסי אלפיין מECA

פורסם

מה קורה אם תוריד את המיכסה של הרמקול שעל הדלת?

תנסה לראות אם היה אפשר להכניס את הרמקול דרך החור שבדלת ובעצם בכך לסגוראת הדלת והרמקול יבלוט טיפה ואז לשים לו גריל מוגבה יותר או את הרשת הזאת

פורסם

אוקי תודה..

ואי אפשר להוציא את הכביכול המכסה של הרמקול...

המכסה הזה הוא חלק מהדלת...אלא אפשר לקדוח חור עגול בגודל של הרמקול בכביכול מכסה הזה ..אבל זה יראה לא יפה ולא אסטטי.

עו דהמלצות ?

פורסם

אותה בעיה היתה לי שנפתרה מעל ומעבר לציפיותיי על ידי יוסי אלפיין.

אתה יכול לעשות חור במכסה האורינלי ופשוט לכסות ולהדביק עם בד של רמקולים.

ובכלל אני בטוח שאחרי שכבר עשית את מירב העבודה תוכל לגשת ליוסי להשלמה של העבודה על הצד הטוב ביותר.

בהצלחה

פורסם

אממ האמת שאני שומע הרבה המלצות על האדם ...

האם אפשר להשיג אותו בטלפון ולהתייעץ איתו ?..זה מאוד יעזור .

פורסם

תודה רבה על העזרה של כולכם . לבסוף לא הזדקקתי לעזרתו של יוסי ולכן לא התקשרתי אליו .

החלטתי לנסות פעם אחרונה ולמצוא דרך יצירתית להתקין את הכל ..והאמת שהלך טוב אבל לקח קצת זמן (מ-9 בבוקר עד עכשיו 5 וחצי אחר הצהריים ) .

לבסוף הצלחתי להכניס את הרמקול עם הגבבה מאולתרת (הפתעתי את עצמי ) כך שהרמקול לא נוגע בחלון אלא נמצא לידו מילימטרים ספורים , וכמובן הדיפון של הדלת נסגר כמו שצריך חלק ללא בעיות .

וכמובן הסאונד פששוט תענוג לאוזניים ואני אחד שאוהב סאונד כזה ( אמנם אין איטום וכו' אבל עדיין חח ) .

יש לשדרג לסאב טוב יותר ולמגבר שירים תקומפוננט האלה (מורל פולס) כי לצערי המגבר לא נראלי מוציא מהם את המיץ ואת הכל כמו שצריך ...

שוב תודה רבה לכל העוזרים אתם פורום נפלא וכיף להשכיל מפה !

• תוכן חדש...