Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,עברתי לרכב מסוג מזדה 3 מחברת ליסינג ואני מעוניין להתקין את המערכת שלי ולהישאר עם הhu המובנה.איך בדיוק אני עושה את זה?

פורסם

זוג קומפוננט מורל פולס מגבר פולס אודיו ba4400(1600w וסאב לאנזאר 250 rms סה"כ אני מאוד מרוצה מהמערכת ורוצה להרכיב אותה במחיר לא מוגזם שייתן לי תמורה טובה

פורסם

אם אתה רוצה להשאר אם הרדיו דיסק המובנה אז אתה צריך לקנות מנחת - בסביבות ה 600-700 ש"ח + מחיר של ההתקנה שזה תלוי איפה תעשה אותה .ותזכוז שזול לרוב בסוף יוצא יקר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא חובה מתאם. אפשר פשוט להוציא להלחים כמה AUX ובזה נגמר הסיפור (כמובן הסיפור ארוך ועם תעשה לבד לא נירא לי שתצליח)

50199598.jpg

50199397.jpg

50199557.jpg

75086678.jpg

52238179.jpg

• תוכן חדש...