Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לתקופה קצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר כזה לתקופה של שבועים- חודש? אני יודע שייש לתקופה של 3 חדושים

בסיבות כמה זה יעלה לסוזוקי ליאנה 2005 אם אני בן 19 יש לי רישיון שנה וחודשים רק ביטוח חובה + צד ג

פורסם

יש חברה שנקראת פול.

ביטוח מאוד יקר אבל מבטחים אפילו לתקופה של שבוע.

את המחיר אני לא יודע, וגם לא ניתן לעשות טלפונית, חייב להגיע אליהם.

פורסם

כדאי שתסביר קצת יותר טוב מה אתה מנסה לעשות.

אם הליאנה הנ"ל כבר מבוטחת בביטוח כלשהוא, אז האפשרות הטובה והזולה ביותר עבורך היא להרחיב באופן זמני את הכיסוי של הפוליסה כך שיכסה גם נהג חדש.

אם הליאנה אינה מבוטחת כלל אתה צריך לפנות לפול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאלה - נכנסתי לאתר והשתמשתי במחשבון עם הפרטים של הרכב. יצאו לי מחירים מאוד זולים (1200-1400) שקל לשנת ביטוח. איזה סוג ביטוח זה? למה זה כזה זול? האם זה רק על נהג צעיר?

הבנתי לא משנה.

פורסם

ואם אני עושה דרך החברה של הביטוח שישי כבר על הרכב הזה זה יצא יותר מ400 שקל? אני צריך לשבועיים

פורסם

תתקשר לברר.

בחברת הביטוח בה אני מבוטח דרשו 50 ש"ח ל72 שעות של הרחבה לביטוח "כל נהג", חובה+מקיף. אבל עד שלא תתקשר לסוכן הביטוח שלך לא תדע בוודאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...