Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין ברכישת יחידת DOUBLE DIN חדשה.

ממש שחיפשתי, יש כמה אופציות שמעניינות אותי:

Alpine IVA-W505

Pioneer AVH-P4100

Eclipse AVN726E

לגבי האקליפס - אני לא בטוח שהוא בכלל יצא לשוק עדיין, ולא הצלחתי למצוא מידע מתי ייצא...

אני מחפש מכשיר עם איכות סאונד גבוהה כמה שיותר.

יש לי אפשרות להביא את המכשירים מחו"ל, או מאירופה או מארה"ב, כאשר שכמובן בארה"ב המחירים יותר זולים, אבל באירופה אין את בעיית התדרים.

האם למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלה או יכול להמליץ לחיוב/לשלילה? האם יש מכשירים אחרים מומלצים יותר?

תודה,

תומר.

פורסם

אלפיין 505 מבלי לחשוב פעמיים!!! היחיד שתומך GPS של IGO הישראלי, טוב מכולם ופונקיונלי מכולם בתנאי שקונים אתהפרוססור שלו בעוד150 דולר.

מכשיר מדהים, המסך שלו מדורג כמסך השני הכי טוב בעולם למערכות לרכב

מבחינת סאונד? עם הפרוססור הוא נשמע 1 ל 1 כמו 9887 של אלפיין וידוע שDVD נופל בסאונד מר"ד רגיל.

רק שאת ה 505 זה לא מעניין, את רכיבים ושלל אופציות!

לי יש את ה"אח" שלו האלפיין 106 החדש (אצלי זה 1DIN..)

אותם נתונים ואותו סאונד רק שהמסך של ה 505 קצת יתר טוב.

חסרונות? לא פאנל נשלף לאף אחד מהDVD האלה..

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

האלפיין גם טוב יותר מהאקליפס?

באלפיין, לגבי ה- GPS, יש לך מושג כמה עולה להשמיש אותו בארץ? האם זה רק לטעון מפות, או שיש משהו מעבר?

פורסם

הרבה מעבר לטעינת מפות.. הוא טוב מהאקליפס בכל פרמטר,

להשמיש את ה GPS בארץ עולה 2000. זה מכשיר שמחברים לו מאחורה עם אנטנה ועוד כל מיני.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

כשאתה מדבר על הפרוססור אתה מתכוון להוספה של- IMPRINT Audio Processor ?

ד"א - האם ניסית לחבר לו אייפוד/אייפון? האם צריך לקנות עוד מודול נפרד בשביל זה?

תודה על התשובות,

תומר.

פורסם
כשאתה מדבר על הפרוססור אתה מתכוון להוספה של- IMPRINT Audio Processor ?

ד"א - האם ניסית לחבר לו אייפוד/אייפון? האם צריך לקנות עוד מודול נפרד בשביל זה?

תודה על התשובות,

תומר.

כן להוספה של האמפרינט, מה שהופך אותו מ 2V פרה ל 4V פרה אאוט + חיתוכים רבים, טיים קורקשן,פאזות ובעצם הכל

פשוט 9887 לכל דבר!

לגבי אייפוד ואייפון?

יש לי אייפוד 160 ג'יגה ואייפון 160 ג'יגה.

במכשיר הזה יש אופציה ל 2 סוגי כבלים, אחד הוא kca-420i - הידוע לטוב שבעצם מעביר רק סאונד

או לחילופין הכבל kce-430iv שפורץ עכשיו לשוק וקבר קיים לי גם כן באוטו והוא בעצם מעביר גם תמונה.

מה שאומר שאני מעביר סרטים לאייפוד, רואה ושומע במערכת ניווט

קח סיטואציה, אני באמצע ת"א, לא מקומי לא מתמצא בכבישים

"רואה" סרט בזמן נסיעה.. ובאמצע האקשן לפני שטום קרוז ממריא במטוס שלו בTOP GUN, הGPS שלי עוצר את הסרט, עובר למערכת ניווט ומנמיך את המוזיקה כדי להראות לי שבדיוק בפנייה האה אני לוקח שמאלה..

אחרי הפניה אני חוזר לסרט ושוב מפריעים לי עם טלפון שנכנס לי במסגרת שיחת בלוטוס, מנמיך ווליום, כותב לי מספר ושם.

כפתור בהגה ואני עונה לשיחה (כן,כן, גם זה קיים וניחשת נכון, עוד מתאם..)

כשהגעתי לייעד, שילוב של רוורס בתיבת הילוכים מדליק לי מצלמה אחורית שעוזרת לי לחנות את האוטו מבלי לנשק את האוטו מאחורה..

תגידו מה שתגידו, מי שמחזיק נוויגיישן באוטו, רק הוא יודע מה זאת ההנאה הזאת!

אי אפשר לחזור לרדיו-דיסק "רגיל" בחיים

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אם עושים חישוב קצר, יוצא שאם קונים את המכשיר בארה"ב אז:

מכשיר: $1100

אימפרינט: $180

מתאם אייפוד/אייפון: $30

בלוטות': $180

השמשת GPS בארץ: $480 (2000ש"ח)

כיול תדרים: $100+- ?

הגענו לבערך $2070 שהם בערך 8500 ש"ח... שזה בערך חיסכון של 3500 ש"ח לעומת הארץ, אבל למוצר בלי אחריות.. שווה?

פורסם
קח סיטואציה, אני באמצע ת"א, לא מקומי לא מתמצא בכבישים

"רואה" סרט בזמן נסיעה.. ובאמצע האקשן לפני שטום קרוז ממריא במטוס שלו בTOP GUN, הGPS שלי עוצר את הסרט, עובר למערכת ניווט ומנמיך את המוזיקה כדי להראות לי שבדיוק בפנייה האה אני לוקח שמאלה..

אחרי הפניה אני חוזר לסרט ושוב מפריעים לי עם טלפון שנכנס לי במסגרת שיחת בלוטוס, מנמיך ווליום, כותב לי מספר ושם.

כפתור בהגה ואני עונה לשיחה (כן,כן, גם זה קיים וניחשת נכון, עוד מתאם..)

כשהגעתי לייעד, שילוב של רוורס בתיבת הילוכים מדליק לי מצלמה אחורית שעוזרת לי לחנות את האוטו מבלי לנשק את האוטו מאחורה..

תגידו מה שתגידו, מי שמחזיק נוויגיישן באוטו, רק הוא יודע מה זאת ההנאה הזאת!

אי אפשר לחזור לרדיו-דיסק "רגיל" בחיים

את כל זה ואפילו יותר...ניתן לעשות עם CARPC ואפילו בחצי מחיר

פורסם

באמת שאני לא בקיא ב- CARPC's אבל, האם איכות הסאונד שהם מוציאים מגיעה לרמות של המכשירים האלה (alpine, eclipse)?

• תוכן חדש...