Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת בעלות קודמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכרתי את האוטו לפני יומיין והיום הרוכש התחרט ובחוזה היה כתוב שהוא יכול להתחרט עד שבוע מיום העסקה בגלל שלא עשה בדיקה וכד'.. לא נכנס כרגע לעיניין הנ"ל הבעייה היא שעשינו העברת בעלות לרכב האם יש דרך להזיר את הבעלות הקודמת בלי להוסיף ידיים לאוטו?

תודה

פורסם
להבא תדע לכתוב זכרון דברים ליום העסקה ואת העברת הבעלות לבצע שבוע לאחר מכן שתם פרק תקופה שבו הוא יכול להתחרט

ועד שיגיע ההבא.. האם יש חוק כלשהוא שאני יכול להסתדר?

תודה

פורסם

במילה אחת:

לא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שנאמר פעם: "מעשה חמורות".

מילא לא עשית את הצעתו של Spring2005, אבל האם חשבת על ירידת הערך של עוד יד? מקווה בשבילך שהכנסת סעיף שבו ההפרש הזה בין יד X ליד Y יישאר אצלך. אם לא, תלמד לקח לחיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אולי אני פספסתי משהו..אבל ממתי לעזאזל קיימים חוזים כאלה? להתחרט בתוך שבוע? כאילו כמו חולצה בקסטרו?

מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה?!?

תעשה העברת בעלות חזרה, תבין את הוספת הידיים המיותרות ותלמד להבא שלא ממציאים חוזים על כל דבר.

פורסם

התביעה היחידה שהוא יכול להגיש היא כנגד הקונה ולבקש פיצוי עבור הערך שאיבד הרכב בשל 2 הידיים שהוספו לרכב בעקבות ביטול העסקה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
התביעה היחידה שהוא יכול להגיש היא כנגד הקונה ולבקש פיצוי עבור הערך שאיבד הרכב בשל 2 הידיים שהוספו לרכב בעקבות ביטול העסקה.

זה כבר חצי-חצי. הכול יהיה תלוי בשופט. יש פה הסכם, אם אין את הסעיף הזה בהסכם, שיחיה עם זה. אני אישית לא הייתי מאשר תביעה כזאת (אילו הייתי במעמד הראוי), יש גבול גם לטיפשות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אולי אני פספסתי משהו..אבל ממתי לעזאזל קיימים חוזים כאלה? להתחרט בתוך שבוע? כאילו כמו חולצה בקסטרו? מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה?!?

מצטרף לתהייה. בחיים לא הייתי מעז לחתום על דבר כזה במכירה של אוטו.

במחשבה שנייה, בחיים לא שמעתי על דבר כזה במכירה פרטית (לא דרך סוכנות רכב או סוחרים)!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מיקי,

על הרעיון הזה לא חשבתי.

אבל אם כברמדובר בנוכל, אז לך תדע אם הקונה לא היה צריך ח"ח לרכב דומה ופשוט עשה החלפות.

אולי הקונה רצה לנסות איך זה לנסוע על סולר במנוע בנזין, ופשוט לא רצה לנסות על המכונית שלו .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הקונה יכול להגיש תביעה ולבקש סעד של "החזרת מצב לקדמותו". במקרה זה ניתן לדרוש ביטול יד.

ניתן לדרוש מראש הממשלה להורות לשר התחבורה לבטל את היד, אבל בשביל זה צריך לפנות לבג"צ. לא יודע אם זה כדאי.

• תוכן חדש...