Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה או אוקטביה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום ראשון הקרוב אנ מזמין מונית חדשה ,

ויש לי התלבטות בין פאביה 2009 גיר רגיל ,

לבין סקודה אוקטביה 2009 גיר רגיל.

אשמח אם תוכלו לומר לי איזה רכב יותר טוב ,

או איזה רכב כדאי.

שבת שלום

פורסם

למען האמת, אני חושב שפביה תיהיה קטנה מידי בשביל לשמש כמונית ויש לה תא מטען סביר בגודלו (בגרסת האצ'בק. לא ניתן להזמין 1.6 ידנית סטיישן).

אני הייתי הולך על האוקטביה המתוחה.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקטביה משמעותית יותר מרווחת עבור יושבים מאחור. זה במיוחד משמעותי אם מאחור יושבים 3 נוסעים (עדיין יהיה צפוף).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למיטב ידיעתי סקודה לא משווקים את הפביה החדשה למוניות.

מעבר לכך אלו שתי דגמים ששיכים לסגמנטים שונית (קטנה/משפחתית). אמנם הפביה החדשה מרווחת משמעותית מהישנה (ואף ממכוניות גדולות יותר), אך במימד הרוחב היא מתאימה לעד שני מבוגרים בלבד.

אוקטביה עדיפה בכל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
למיטב ידיעתי סקודה לא משווקים את הפביה החדשה למוניות.

מעבר לכך אלו שתי דגמים ששיכים לסגמנטים שונית (קטנה/משפחתית). אמנם הפביה החדשה מרווחת משמעותית מהישנה (ואף ממכוניות גדולות יותר), אך במימד הרוחב היא מתאימה לעד שני מבוגרים בלבד.

אוקטביה עדיפה בכל.

תודה.

ומה אתה אומר על זה שאני קונה מונית גיר רגיל?

נ.ב. - הייית אצל יהודה מזרחי , ואמרו לי שמשבוע שעבר התחילו למכור שוב את הפביה.

פורסם

דני, אני בספק - קובי בלום (המנכ"ל) התנגד נחרצות למכור פביות/רומסטרים לשוק המוניות בכדי לא לפגוע בשוק הפרטי.

גם אני רוכש אך ורק גיר ידני, אז?

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד לנו בדיוק.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דני,

אם ההתלבטות שלך היא מבין השתיים שהצעת, אזי למונית הייתי בוחר ללא היסוס את האוקטביה. התא מטען של הפאביה נראה לי כקטן מאוד עבור שימוש כמונית.

אך ככלי שאמור לשמש אותך לצורך עבודתך, ואתה הוא זה שתחייה בו חלק ניכר מן היום, האם לא כדאי שתתפוס נהגי מונית ברחוב ותשאל אותם איך הם מרגישים עם הרכב בנסיעה יום יומית.

פורסם

אם אתה רוכש את האוקטביה, אני מעריך שעם מנוע דיזל, עדיף לך לרכוש עם הגיר DSG, מבחינת חיסכון בדלק, צריכת הדלק היא כמו גיר ידני, ביצועים כמו של גיר ידני.

החסרון שהוא יותר יקר, אני לא יודע בכמה זה יהיה לך משמעותי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

שניר, לא הייתי רץ וממליץ על DSG למוניות - במידה ויש תקלה (והרכב אינו באחריות) - העלויות אסטרונומיות.

אין כמו גיר ידני - עמיד, זול ופשוט (יחסית) לטיפול.

ניב, הכל עניין של הרגל ונוחות - לי אישית אין שום בעיה לזחול בפקקים ולבחוש בהילוכים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משום מה יש לי הרגשה די חזקה שהאוקטביה שהוא מדבר עליה זה הטור.

ואז יש אותה רק בידנית.

ואני לא בטוח בכלל שהיא עדיפה על פאביה סטיישן.

אם זאת האוקטביה 2 אז לך עליה.

פורסם

ואז יש אותה רק בידנית.

אז כן ,

זה דגם טור ,

אבל יש אותה גם בגיר אוטומט.

פורסם
דני, אני בספק - קובי בלום (המנכ"ל) התנגד נחרצות למכור פביות/רומסטרים לשוק המוניות בכדי לא לפגוע בשוק הפרטי.

גם אני רוכש אך ורק גיר ידני, אז?

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד לנו בדיוק.

א)אתה רוכש רק גיר רגיל כנהג מונית? ...או פרטי?

ב)אכן מה שאתה רושם זה נכון ,

היתה התנגדות - אבל הציעו לי דגמי 2009 ,

הודיעו לי שהתחילה מכירה מלפני שבוע.

אתה מוזמן לפנות ליהודה מזרחי

פורסם

ואז יש אותה רק בידנית.

לא נכון! לי יש אוקטביה 2008 טורבו 2.0 דיזל עם DSG גיר טיפטרוניק ולכן לא רק ידני . רכב מעולה !!!

• תוכן חדש...