Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת האמר לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם תרצה BMW X6 כולל נהג יש לי חבר שמשכיר עם אני לא טועה בסביבות 1800 שקל.

מראשון לציון.

יש לך אולי אתר של הבחור?.

יניב

פורסם

העניין הוא לא בדיוק פוזה, אלא יותר ההזדמנות להיות ברכב שגם אם יהיה לי ממון לרכוש אותו אני לא יקנה אחד כזה ( כמו האמר או Q7), לכן הפינוק הזמני הזה הוא ליום של פעם בחיים ( בתקווה שזה באמת יהיה כך) .

בנוסף בדקתי האוויס , את ה-cts ורכבים ברמה כזו משכירים לגילאים של מעל 28-30 כך שכנראה שרק שחברות השכרה קטנות יותר ישתפו איתי פעולה.

פורסם
העניין הוא לא בדיוק פוזה, אלא יותר ההזדמנות להיות ברכב שגם אם יהיה לי ממון לרכוש אותו אני לא יקנה אחד כזה ( כמו האמר או Q7), לכן הפינוק הזמני הזה הוא ליום של פעם בחיים ( בתקווה שזה באמת יהיה כך) .

בנוסף בדקתי האוויס , את ה-cts ורכבים ברמה כזו משכירים לגילאים של מעל 28-30 כך שכנראה שרק שחברות השכרה קטנות יותר ישתפו איתי פעולה.

דרך אגב איך ראית ב.מ.וו או cts באתר של אוויס? אין שם את הקב' ברמה הזו.

פורסם

למה אתה רוצה רכב, שמשדר ביריונות, אנטי חברתיות, בזבזנות ופגיעה באיכות הסביבה ?

ביום החתונה כמעט אף אחד לא יראה את הרכב, ומה שנשאר איתך זה רק התמונות.

לדעתי, האמר לא משתלב טוב בתמונות האלו.

אם כבר אתה הולך לשכור רכב מיוחד, לך על משהוא סטייליסטי ואלגנטי, עם קווים עדינים, ואם תוכל למצא משהוא עם גג נפתח, זה בכלל נפלא.

בכל אופן לא יהיה לך זמן לנהוג ברכב, וגם לא בדיוק תוכל להתרכז בכל מיני פינוקים שיש או אין בו, וזה בכלל לא משנה.

פורסם

יש אמת בדבריך... אבל צריך את הפאר הזה ביום כזה . אני אנסה באמת אולי רכבי פאר "רגילים" אם לא נמצא אחד כזה

פורסם

רעננה זה לא רחוק מאשקלון, אנחנו בסך הכול חיים במדינה קטנטנה...:roll:

אם אתה ממש מתעקש על רכב פאר לחתונה (בטח גם הזמנתם זיקוקים,

רב שיורד מהליקופטר, 46820 מתאבנים ושאר שטויות שיעשו את החתונה שלכם

מיוחדת בדיוק כמו אלפי חתונות מיוחדות לפניכם) הייתי ממליץ לבחור

ברכב שייראה טוב גם בעוד 10 או 20 שנים, בקיצור,

בעל "פוטנציאל התיישנות".:-) (מה שבוקי כתב, תכל'ס).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...