Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת האמר לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

רציתי קצת עזרה בנושא השכרת האמר או q7 ליום אחד לחתונה. חיפשתי בהשכרות הרכב אבל התנאים עומדים על כך שהנהג המשכיר יהיה בן 30, ועוד כל מני הגבלות שונות. מה גם שאני מב"ש שבאזורינו אין בחברות הגדולות רכבים כאלה.

אם משהו מכיר באיזור אשדוד, אשקלון והשפלה חברה או אדם שמשכיר רכב יוקרה כזה אני אשמח לקבל את הטל' שלו.

פורסם

קח בחשבון שהמחיר כלול נהג, דלק ואפשרות ל-300 קילומטר ביום

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחירים של החברות עם נהג זה ל- 6 שעות וזה נע בסיביבות 2000-2500 ש"ח ,בעוד שלהשכיר עולה בסביבות 1500 ש"ח ל24 שעות , בנוסף אם יש חברות של רכבי יוקרה בסביבה שביקשתי אני " אתפשר" על איזה cts או משהו בסיגנון.

פורסם

לא נראה לי שבאיזור שלך זה יתאפשר להשכיר רכב יוקרה הרי יש הגבלה ל300 קילומטר ליום .

שיהיה לך הצלחה בהכל .

פורסם

איפה יש הגבלה ל300 ק"מ ביום ?

כשמדובר על מכוניות סטנדרטיות, כמו מרצדס E CLASS, קאדילק CTS, אודי A6, בימר 5 וכו' - רוב חברות ההשכרה בארץ לא מגבילות ק"מ.

ההגבלה של ה300 ק"מ היא אצל הבחור שמספסר בהאמר H2 שלו לאירועים ומסיבות, כאשר במקרה הזה הוא גם הנהג והדלק כלול במחיר ולכן יש הגבלה של קילומטראז'.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני זוכר לפני שנה בערך, אחי רצה להשכיר לחתונה שלו ב.מ.וו

גם אנחנו גרים בב"ש, ואיזה מקום הסכים להשכיר אבל, זה ליומיים ומעלה, כולל נהג ואם אני לא טועה אתה גם צריך למלא דלק אחרי זה.

אז בגלל המחיר וגם לא היינו צריכים ליומיים, אז השכרנו בסוף מאזדה 3 (זה מה שהיה, כן).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

קצת "אוף טופיק", אבל אני לא הייתי משקיע כסף ואנרגיה ברכב לחתונה, גם אם מה שאתה מחפש זה לעשות רושם.

בסופו של דבר זה מקשה על הסידורים ואף אחד כמעט לא שם לב.

בנישואיי הראשונים השתמשנו במרצדס S קלאס של חברים, שאותה קישטנו.

איחרנו משמעותית לחופה בשל הצורך של שנינו להיות צמודים לאוטו, תוך כדי הסידורים.

אף אחד לא ראה את האוטו.

בנישואיי השניים נסענו בנפרד לסידורים. אני באוטו שלי ואשתי עם אחותה.

היה הרבה יותר יעיל.

פורסם

תבדוק באוויס,

יש להם BMW סדרה 5 חדשות יפיפות, יש קאדליאק TCS ועוד כל מיני הפתעות...

בדקתי באתר אינטרנט שלהם וזה צריך לעלות 1550 ש"ח, וזה כולל 2 לילות השכרה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עם תרצה BMW X6 כולל נהג יש לי חבר שמשכיר עם אני לא טועה בסביבות 1800 שקל.

מראשון לציון.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...