Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי מה שרשום ב FAQ לא מסביר על הפעולה

אלא על אופן החיבור שלה.

אז מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מהי פעולת הגישור ?:?:

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

קודם כל תעשה חיפוש פה בפורום אני בטוח שתמצא שרשורים שמדברים על זה.

בקיצור , הגישור הוא לקיחה של 2 ערוצי הגברה וחיבורם כערוץ הגברה אחד. כך מושג הספק גבוה יותר מסיבות שונות.

חשוב להגיד , לא כל מגבר מתאים לגישור של כל דרייבר בהתאם להתנגדויות שונות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ז''א שאם יש לי מגבר של 4 ערוצים ואני יעשה גישור לסאב (שזהו הגישור הפופולארי לפי מה שחיפשתי)

אז ישאר לי 2 ערוצים ? ( איזה עולם ענק ומסובך זה עולם האודיו)

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

מגבר של 4 ערוצים - בדרך כלל אתה יכול לעבוד בתצורות הבאות:

1. מגבר 4 ערוצים.

2. מגבר 3 ערוצים - זוג ערוצים אחד מגושר וזוג ערוצים אחד שעובד כרגיל.

3. מגבר שני ערוצים מגושרים.

כאשר אתה עובד בגישור - אתה לא יכול לעבוד על התנגדות נמוכה מ4 אוהם בעקרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לאו דווקא נכון,

לי היה מגבר מדבקה של פולס אודיו שהגביר רוקפורד p3 בהתנגדות של 2 אוהם.

אולי זה נכון בתאוריה אבל במציאות לא.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אתה יכול לפעמים לחבר רמקול בעל התנגדות נמוכה (בהנחה שהמגבר לא ישרף) הבעיה היא אובדן תאום העכבות (התנגדות לא טהורה) ז"א שהתנגדות היציאה של המגבר לא שווה להתנגדות העומס (הרמקול) ולכן ההגבר לא יהיה מקסימלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי יש מגבר 4 ערוצים שיש לו יכולת לעבוד ב2 גישורים,וכנראה שאם זוג אחד אפשר לגשר אז גם את הזוג השני

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
זה מתאים לחלק מהמגברים, נכון? כמעט ואין מגברים 4 ערוצים שיכולים לעבוד ב-2 גישורים.

האם אני טועה?

כמעט כל מגברי ה4 ערוצים היום יכולים לעבוד בשני גישורים.

נכון לכמעט עשור אחורה היה חשוב מאוד לדעת באיזה תצורות המגבר תומך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...