Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי רכב לאשתי ועשית לו טיפול במסגרת הטיפול החלפתי לו את השמן ושמתי לו שמן חצי סנטטי עם תוסף

נקרא liqui moly 10w-40 mos2 leichtlauf השאלה שלי היא צבע השמן הפך לאפור האם זה נורמלי??????

צרפתי תמונה עם צילום של השמן

אשמח לתשובה !!!

oil stick.jpg

פורסם

נראה לא משהו.

מזכיר סימנים של מים בשמן (טחינה).

יכול להיות שזה בגלל התוסף.

נתקלת בבעיה של איבוד נוזל קירור?

פורסם

השמן הפך לגוון אפור? (אני פשוט לא רואה מהתמונה)

אם כן זה תקין, כי השמן שלך מכיל חומר שאמור לנקות את המנוע ולכן השמן בצבע כהה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

התוסף MOS2 לא מנקה אלא מצפה את המנוע בשיכבה שאמורה לשמור מפני שחיקה.

לכן צבע השמן הוא אפור. אם הייתה בודק את המדיד אחרי שהרכב עבד הייתה רואה שהוא צהוב יותר כי החומר הזה הניקרא "מוליבדן" הוא נישאר על דפנות המנוע.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

חברים מתנצל מראש כולכם צודקים הבעיה היא אצלי תודה רבה לכולם על התגובות

אין בשמן שום בעיה הבעיה היחידה היא שהייתי פזיז הדבר היחיד שלא בדקתי זה את הצבע המקורי של השמן בבקבוק ה-LM הוא מגיע אפור בצבע המקורי שלו ,אני פעם ראשונה קונה אותו המליצו לי עליו יש לי(bmw 318i 1998) זה מה שהמליצו לי באוטודיפו אני הייתי בטוח שהוא בצבע רגיל לכן נלחצתי.

תודה.

פורסם

אולי זה בגלל הפלאש, אבל לפחות מהתמונה נראה שגידי צודק, וצבע השמן הוא כמו טחינה, מה שמעיד על מים בשמן.

אם השווית בין הצבע במיכל לזה שבמנוע והם זהים - אז בסדר, אם לא, העלה תמונה נוספת, שצולמה ללא פלאש.

פורסם

אחרי רמת מים במערכת הקירור עקבת?

צריך לבדוק בתוך פיה של הרדיאטור עצמו - רק לא לפתוח כאשר הוא חם. עדיף בבוקר אחרי לילה לפני התנעה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...