Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוט הגה מתכוונן בסיאט לאון 2002 (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי זאת לאחר שלפני יומיים נהגתי בפורד פוקוס 2008, היא אמנם "עממית" בגימור, אך הופתעתי לגלות שיש לה הגה מתכוונן לעומק!

(אגב, האוטו הזה עגלה)

אז חשבתי לעצמי, איך זה שמכונית כמו הלאון שמכילה פינוקים מכל כיוון כסטנדרט, לא באה עם הגה מתכוונן לעומק?!

אז הבוקר שחררתי את הידית שמחזיקה את ההגה ומשכתי (מה יש לי להפסיד) -לתדהמתי, ההגה זז לכיווני יותר מ15 ס"מ

אמנם לא חלק כמו בפוקוס, בכל זאת, אף אחד לא משך את ההגה הזה מאז שהוא יצא ממפעלי SEAT, אבל וואלה,

הייתי בהלם, לאחר 7 חודשים שהלאון בבעלותי, גיליתי שהמוט הגה שלה מתכוונן גם לעומק!!!

אני גבוה (1.90) אז זה כמו חלום שהתגשם (:

מקווה שהמידע הזה יעזור לאנשים נוספים...

(אל תכתבו לי "למה לא הסתכלת בספר רכב?" -כי הרכב הגיע בלעדיו, אך יש לי תיעוד טיפולים

-אפרופו ספר רכב, אשמח לצלם ממישהו את הספר)

ORI

פורסם

בוקר טוף, אליהו !

בפעם הראשונה שישבתי מאחורי ההגה של סיאט ליאון (דורבו) גיליתי שמוט ההגה מתכוונן לגובה ולרוחק... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יופי קונדסון, ואני גליתי זאת הבוקר -טוב מאוחר מלעולם לא...

ניסיתי להחזיר את ההגה פנימה ולא הבנתי איך הסתדרתי ככה עד עכשיו, אתה לא מבין כמה אני מבסוט :-),

אני מקווה שההודעה עזרה למישהו עם לאון...

בא לי לעשות סקר... מעניין כמה בעלים של לאון מודעים לזה? :lol:

פורסם

סקר:

לכל הבעלים של סיאט לאון כלשהי מדגם 2002-2005 שקוראים את השרשור הזה

האם אתם מודעים לכך שההגה שלכם מתכוונן גם לעומק? (כלומר נשלף החוצה למרחק לא מבוטל)

א. כן

ב. לא

ג. לא, ולא אכפת לי -מי צריך את זה בכלל?

ד. וואי, תודה אחי, אני גם גבוה והשרשור הזה מה זה עזר לי :-)

פורסם

הנהלת האתר מברכת אותך על התגלית המרעישה.

תהנה!

ננעל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...